Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4*

Amsterdam, Nederland Productnummer invullen : 433418
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 1
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 2
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 3
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 4
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 5
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 6
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 7
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 8
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 9
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 10
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 11
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 12
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* - 13
Bekijk diavoorstelling
Suite Overnachting in Amsterdam met bezoek aan Keukenhof - 4* REF : 433418
vanaf 113 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 26 mrt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
113 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Deluxe junior suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Fitness + Toegangsbewijs voor de tuin Ben je op zoek naar een hotel dat je makkelijk kunt bereiken en dat in een rustige buurt aan de rand van het stadscentrum ligt? Dan heb je het Corendon City Hotel Amsterdam goed gevonden. Het moderne hotel heeft wel meer dan 250 kamers! Als je in een groot bed met dikke dekens en veel kussens wil slapen moet je de speciaal voor Corendon getekende bedden uitproberen. Wordt rustig wakker met een lekker kopje koffie of thee. En om helemaal fris van de dag te genieten krijg je fairtrade toiletproducten om in de inloopdouche te gebruiken. Als je geen genoegen neemt aan een simpele douche, geniet je toch gewoon van het leven als een echte VIP! Je bent toch op vakantie... Ga naar de spa en gebruik de eeuwenoude Ottomaanse tradities om lichaam en geest te helen. Ook is het tegenwoordig voor veel mensen die de hele dag achter een bureau zitten aangeraden om je rugspieren te trainen. Ga daarvoor iedere dag even in het verwarmde binnenzwembad zwemmen. De Vitality Spa kost extra en ook voor hotelgasten, tenzij anders beschreven. Voor specialiteiten van de Mediterraanse keuken of een lekkere sappige hamburger moet je bij Cor & Don's Restaurant zijn. En met mooi weer kun je heerlijk op het terras ontspannen. Laat je auto achter op de privé parkeerplaats en neem de tram naar het stadscentrum. Daar ben je dan binnen 10 minuten en kom je langs veel bezienswaardigheden zoals o.a. het Vondelpark. Een groot park waar je leuk kunt barbecueën en naar live muziek kunt luisteren. Ook kun je in de tram blijven zitten tot je in de "Negen straatjes" aankomt. Daar vindt je mooie en eigenaardige winkeltjes. Ontspannen en Amsterdam bezoeken, je krijgt beiden. Elke dinsdag heeft het hotel een Ladies Only Exclusive in de Vitality Spa tussen 11.30 - 16.00 uur. Reserveren is verplicht en alleen beschikbaar voor dames. De Vitality Spa & Pool is alleen toegankelijk voor volwassenen van 18 jaar en ouder en dat badkleding & slippers verplicht zijn. Toegangsprijs: euros15 per persoon voor het gehele verblijf

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa elke dag (De Vitality Spa is toegankelijk voor volwassenen van 18+., zwemkleding en slippers zijn ten alle tijden verplicht. Deze kunnen worden gehuurd bij de Spa receptie., elke dinsdag tussen 11:30 en 16:00 is het "Ladies Afternoon" en is de Vitality Spa exclusief toegankelijk voor vrouwen. LET OP: Reserveren is verplicht., op woensdag t/m vrijdag tussen 09:00 - 10:00 en op zaterdag en zondag tussen 08:00 en 11:00 is het zwembad gereserveerd voor zwemlessen. Dit is uitgezonderd op feestdagen.)
Toegang tot de fitness elke dag (Als hotelgast maak je gratis gebruik van de fitness wanneer je wilt, deze is 24/7 geopend!)
Toegangsbewijs voor Keukenhof, 1.0 dagen (Keukenhof werkt met tijdsloten. Op het toegangsbewijs (dat je 2 dagen voor aankomst ontvangt) staat een toegewezen tijdslot. Laat een voorkeur achter voor ochtend of middag in het opmerkingenveld. We doen ons best hier rekening mee te houden., geopend van 23 maart tot 14 mei 2023, lET OP: Het toegangsbewijs wordt 2 dagen van te voren verzonden naar het door jou aangegeven e-mailadres. Print het toegangsbewijs uit en overhandig deze bij aankomst., openbaar vervoer: Een directe verbinding vanaf Leiden met bus 854 en vanaf Schiphol met bus 858.)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Junior suite, deluxe
Oppervakte: 35 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, douche, bureau
Tweepersoonsbed


Het hotel

Corendon City Hotel Amsterdam (4*)
Ben je op zoek naar een hotel dat je makkelijk kunt bereiken en dat in een rustige buurt aan de rand van het stadscentrum ligt? Dan heb je het Corendon City Hotel Amsterdam goed gevonden. Het moderne hotel heeft wel meer dan 250 kamers! Als je in een groot bed met dikke dekens en veel kussens wil slapen moet je de speciaal voor Corendon getekende bedden uitproberen. Wordt rustig wakker met een lekker kopje koffie of thee. En om helemaal fris van de dag te genieten krijg je fairtrade toiletproducten om in de inloopdouche te gebruiken. Als je geen genoegen neemt aan een simpele douche, geniet je toch gewoon van het leven als een echte VIP! Je bent toch op vakantie... Ga naar de spa en gebruik de eeuwenoude Ottomaanse tradities om lichaam en geest te helen. Ook is het tegenwoordig voor veel mensen die de hele dag achter een bureau zitten aangeraden om je rugspieren te trainen. Ga daarvoor iedere dag even in het verwarmde binnenzwembad zwemmen. De Vitality Spa kost extra en ook voor hotelgasten, tenzij anders beschreven. Voor specialiteiten van de Mediterraanse keuken of een lekkere sappige hamburger moet je bij Cor & Don’s Restaurant zijn. En met mooi weer kun je heerlijk op het terras ontspannen. Laat je auto achter op de privé parkeerplaats en neem de tram naar het stadscentrum. Daar ben je dan binnen 10 minuten en kom je langs veel bezienswaardigheden zoals o.a. het Vondelpark. Een groot park waar je leuk kunt barbecueën en naar live muziek kunt luisteren. Ook kun je in de tram blijven zitten tot je in de "Negen straatjes" aankomt. Daar vindt je mooie en eigenaardige winkeltjes. Ontspannen en Amsterdam bezoeken, je krijgt beiden. Elke dinsdag heeft het hotel een Ladies Only Exclusive in de Vitality Spa tussen 11.30 – 16.00 uur. Reserveren is verplicht en alleen beschikbaar voor dames. De Vitality Spa & Pool is alleen toegankelijk voor volwassenen van 18 jaar en ouder en dat badkleding & slippers verplicht zijn. Toegangsprijs: €15 per persoon voor het gehele verblijf


Belangrijk om te weten

Restaurant Cor & Don’s is wegens verbouwing tussen 7 november 2022 en 1 januari 2023 gesloten voor lunch en diner.
Het hotel zal zoals gewoonlijk elke ochtend een ontbijtbuffet aanbieden.
Elke dinsdag is er een "Ladies Only Exclusive" in de Vitality Spa tussen 11:30 – 16:00h. Reservaties zijn hiervoor verplicht en kan u bij het hotel zelf maken.
De Vitality Spa & Pool is enkel toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder, slippers en zwemkledij zijn verplicht.


Adres

Aletta Jacobslaan, 7, 1066 BP, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, bagageopslag, binnenzwembad, bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte


Goed om te weten

De toeristenbelasting kost 7% van de reservering + €3 p.p.p.n.
De privéparkeerplaats kost 20€ per dag (15€ per dag in het weekend)
Huisdieren zijn niet toegestaan
Aankomst vanaf 15:00 Voor 00:00
Vertrek tot 00:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Junior suite, deluxe, toegang tot de spa, toegang tot de fitness, toegangsbewijs voor Keukenhof, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting