Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3*

Beaulieu sur Dordogne, Sud Ouest, Frankrijk Productnummer invullen : 301311
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 1
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 2
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 3
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 4
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 5
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 6
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 7
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 8
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 9
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 10
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 11
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 12
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* - 13
Bekijk diavoorstelling
Charme weekend met diner in de vallei van de Dordogne - 3* REF : 301311
vanaf 70 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 30 mrt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Dineren
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
70 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt + Diner inbegrepen  mediterraan microklimaat. De winters zijn er zacht, de lentes zijn er warm. In de regio groeien bananenbomen, magnolia's, palmbomen en aardbeienstruiken. Het Massif Central ligt net om de hoek en de groene vallei van de Dordogne biedt allerlei ontspanningsmogelijkheden, van zwemmen in plaatselijke riviertjes tot fietsen over oneindige landwegen. Hotel Le Manoir de Beaulieu is een goeie uitvalsbasis om de de Dordogne-vallei te ontdekken. Het middeleeuwse dorpje waarin het hotel ligt, spiegelt zich in de Dordogne-rivier. Door het zachte klimaat werd het dorpje al snel 'Rivièra Limousine' genoemd door allerlei schilders.Le Manoir de Beaulieu werd gebouwd in 1912 en heette lange tijd Central Hotel Fournié. Bij het binnenkomen valt meteen de grote schouw, de gezellige bar en het salon op. Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant waar Jérôme Artiguebère de plak zwaait. Hij werd door Gault Millau verkozen tot beste jonge chef in de Limousin-regio.In de 25 kamers beschik je over wifi, flatscreen tv, telefoon, douche/bad etc. De kamers hebben elk hun eigen karakter, doordat de eigenaar van het hotel ze inrichtte met souvenirs van zijn vele reizen. Het hotel beschikt verder over een bewaakte privé-parking (gratis), zonnebank en een terras. Recht tegenover het hotel bevindt zich een plein, waar geregeld markten worden gehouden.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard, vista città
Oppervakte: 12 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie, waterkoker, douche of bad
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Hôtel Le Beaulieu (3*)
 Mediterraan microklimaat. De winters zijn er zacht, de lentes zijn er warm. In de regio groeien bananenbomen, magnolia's, palmbomen en aardbeienstruiken. Het Massif Central ligt net om de hoek en de groene vallei van de Dordogne biedt allerlei ontspanningsmogelijkheden, van zwemmen in plaatselijke riviertjes tot fietsen over oneindige landwegen. Hotel Le Manoir de Beaulieu is een goeie uitvalsbasis om de de Dordogne-vallei te ontdekken. Het middeleeuwse dorpje waarin het hotel ligt, spiegelt zich in de Dordogne-rivier. Door het zachte klimaat werd het dorpje al snel 'Rivièra Limousine' genoemd door allerlei schilders.Le Manoir de Beaulieu werd gebouwd in 1912 en heette lange tijd Central Hotel Fournié. Bij het binnenkomen valt meteen de grote schouw, de gezellige bar en het salon op. Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant waar Jérôme Artiguebère de plak zwaait. Hij werd door Gault Millau verkozen tot beste jonge chef in de Limousin-regio.In de 25 kamers beschik je over wifi, flatscreen tv, telefoon, douche/bad etc. De kamers hebben elk hun eigen karakter, doordat de eigenaar van het hotel ze inrichtte met souvenirs van zijn vele reizen. Het hotel beschikt verder over een bewaakte privé-parking (gratis), zonnebank en een terras. Recht tegenover het hotel bevindt zich een plein, waar geregeld markten worden gehouden.


Adres

Place du Champ de Mars, 4, 19120, Beaulieu-sur-Dordogne, Limousin, Frankrijk, Corrèze


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, restaurant(s), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 21:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, vista città, diner (3 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting