Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4*

België Productnummer invullen : 305636
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 1
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 2
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 3
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 4
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 5
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 6
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 7
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 8
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 9
Romantisch nacht in Waterloo met fles bubbels op de kamer en lovebox - 4* - 10
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Executive tweepersoonskamer + Ontbijt + Bubbelbad + Lovebox + Fles inbegrepen Ontdek de natuurrijke omgeving van Brussel en combineer dat met het ontdekken van de bruisende stad. Overnachten doe je in de rustige groene omgeving in het Martin´s Grand Hotel. Het viersterren Grand Hotel in Waterloo is gevestigd in een voormalige suikerraffinaderij uit de negentiende eeuw en is op een geweldige manier gerestaureerd. Maak lange wandelingen door het prachtige landschap of stap op de fiets om nog meer te ontdekken. Breng ook een bezoek aan de bezienswaardigheid het Slagveld van Waterloo en geniet in de stad Brussel van de gezelligheid. In de bar Le Club maak je kennis met een vernieuwde elegantie in een neokoloniale sfeer. Een warme rode kleur domineert het interieur en op de muren zie je portretten van sterren. Drink gezellig een drankje voor of na het diner, maar niet op zondag. Dan is Le Club gesloten. In het restaurant La Sucrerie worden je zintuigen geprikkeld met de smaak en geur van verfijnde gerechten. Het warme interieur met nog zichtbare gewelven van de suikerfabriek uit 1836 is een streling voor je ogen.

Jouw arrangement is inclusief

Fles cava
Lovebox
Hydromassagebad op de kamer
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, executive
Oppervakte: 30 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, niet-roken kamer, kluis, bad, bureau, facility.code.jacuzziInRoom
Tweepersoonsbed


Het hotel

Martin's Grand Hotel (4*)
Ontdek de natuurrijke omgeving van Brussel en combineer dat met het ontdekken van de bruisende stad. Overnachten doe je in de rustige groene omgeving in het Martin´s Grand Hotel. Het viersterren Grand Hotel in Waterloo is gevestigd in een voormalige suikerraffinaderij uit de negentiende eeuw en is op een geweldige manier gerestaureerd. Maak lange wandelingen door het prachtige landschap of stap op de fiets om nog meer te ontdekken. Breng ook een bezoek aan de bezienswaardigheid het Slagveld van Waterloo en geniet in de stad Brussel van de gezelligheid. In de bar Le Club maak je kennis met een vernieuwde elegantie in een neokoloniale sfeer. Een warme rode kleur domineert het interieur en op de muren zie je portretten van sterren. Drink gezellig een drankje voor of na het diner, maar niet op zondag. Dan is Le Club gesloten. In het restaurant La Sucrerie worden je zintuigen geprikkeld met de smaak en geur van verfijnde gerechten. Het warme interieur met nog zichtbare gewelven van de suikerfabriek uit 1836 is een streling voor je ogen.


Adres

Chaussée de Tervuren , 198, 1410, Waterloo, Wallonië, België, Waals-Brabant


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bar / Lounge, reiniging zonder vervuilende producten, handdoek/laken hergebruiksysteem, recycling systemen beschikbaar, 100% rookvrij hotel, eco-efficiënte verlichting, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed, recyclingprogramma voor printpapier


Goed om te weten

Restaurant op zaterdag- en zondagmiddag gesloten
Gratis parking
Draadloze internetverbinding in kamers
Aankomst vanaf 15:00 Voor 21:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, executive, fles cava, lovebox, hydromassagebad op de kamer, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting