Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2*

België Productnummer invullen : 334412
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 1
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 2
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 3
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 4
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 5
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 6
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 7
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 8
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 9
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 10
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 11
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 12
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 13
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* - 14
Bekijk diavoorstelling
Verblijf op basis van volpension in de Ardennen - 2* REF : 334412
-36%
vanaf 60 all-in / persoon in plaats van 94 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 09 dec 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
60 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Lunch De Ardennen hebben heel wat te bieden: groene bossen, zuivere lucht, pittoreske dorpjes, culinaire specialiteiten en vooral veel rust. Redenen genoeg voor het Vlaamse koppel Wim Van den Eynde en Elke Van Buggenhout om naar Saint-Hubert te trekken, een dorp in de zuidelijke punt van de Belgische driehoek. Daar baten zij Hotel 2G uit, een etablissement zonder sterallures maar met een authentiek Ardeens karakter. Het interieur van de hotelbar en het restaurant ademt gezelligheid, denk aan een haardvuur, houten elementen, vasttapijt en rustieke meubels met zachte stoffen. Na een lange wandeling is dit de plek waar je graag wil zijn voor een aperitiefje, gevolgd door een smakelijke gastronomische maaltijd. Saint-Hubert is de Europese hoofdstad van de jacht, dus in het juiste seizoen kun je hier vast en zeker kiezen voor een klassiek wildgerecht.  De achttien kamers van Hotel 2G zijn eenvoudig maar voorzien van alle noodzakelijke comfort; er is tv en een badkamer met bad of douche en een haardroger. Net als in de gemeenschappelijke ruimtes, heerst in de kamers de sfeer van het verleden, met ondermeer bloemetjesmotieven op het linnen op de bedden. Niet alleen de nostalgische inrichting maar ook de relatief kleine capaciteit van dit hotel garanderen gezelligheid en persoonlijke aandacht voor de gasten. Voor de tweetalige uitbaters is geen moeite teveel om aan ieders wensen tegemoet te komen.  Opmerking: Dit hotel beschikt niet over een lift!

Jouw arrangement is inclusief

Lunch elke dag (Geniet van een heerlijk lunchgerecht inclusief een drankje)
Diner (3 gangen) elke dag (Je geniet van een heerlijk driegangenmenu., kinderen bestellen van de kaart. Ter plaatse te betalen.)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 12 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, föhn, douche, niet-roken kamer, televisie, bad
Tweepersoonsbed


Het hotel

Hotel2G (2*)
De Ardennen hebben heel wat te bieden: groene bossen, zuivere lucht, pittoreske dorpjes, culinaire specialiteiten en vooral veel rust. Redenen genoeg voor het Vlaamse koppel Wim Van den Eynde en Elke Van Buggenhout om naar Saint-Hubert te trekken, een dorp in de zuidelijke punt van de Belgische driehoek. Daar baten zij Hotel 2G uit, een etablissement zonder sterallures maar met een authentiek Ardeens karakter. Het interieur van de hotelbar en het restaurant ademt gezelligheid, denk aan een haardvuur, houten elementen, vasttapijt en rustieke meubels met zachte stoffen. Na een lange wandeling is dit de plek waar je graag wil zijn voor een aperitiefje, gevolgd door een smakelijke gastronomische maaltijd. Saint-Hubert is de Europese hoofdstad van de jacht, dus in het juiste seizoen kun je hier vast en zeker kiezen voor een klassiek wildgerecht.  De achttien kamers van Hotel 2G zijn eenvoudig maar voorzien van alle noodzakelijke comfort; er is tv en een badkamer met bad of douche en een haardroger. Net als in de gemeenschappelijke ruimtes, heerst in de kamers de sfeer van het verleden, met ondermeer bloemetjesmotieven op het linnen op de bedden. Niet alleen de nostalgische inrichting maar ook de relatief kleine capaciteit van dit hotel garanderen gezelligheid en persoonlijke aandacht voor de gasten. Voor de tweetalige uitbaters is geen moeite teveel om aan ieders wensen tegemoet te komen.  Opmerking: Dit hotel beschikt niet over een lift!


Adres

Place du Marché, 7, 6870, Saint-Hubert, Wallonië, België, Luxemburg


Hotelfaciliteiten

Fietshuur, openbare parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 20:00
Vertrek tot 09:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, lunch, diner (3 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting