Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4*

Nederland Productnummer invullen : 435225
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 1
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 2
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 3
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 4
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 5
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 6
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 7
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 8
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 9
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* - 10
Bekijk diavoorstelling
Careffour: Gastronomisch verblijven in Limburg - 4* REF : 435225
-33%
vanaf 87 all-in / persoon in plaats van 130 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 10 sep 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
87 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Welkomstdrankje + Late check-out Geniet van een bijzonder verblijf in een voormalig klooster in het hartje van Sittard. Het Merici Hotel is nu een schitterend viersterren kloosterhotel, maar was eens het Ursulinenpensionaat. Je slaapt hier in een monumentale omgeving met een decor van serene sfeerelementen. Je loopt zo vanuit het Merici Hotel in het Kloosterkwartier naar het gezellige centrum van Sittard. De ochtend wordt hier ingeluid door de kerkklokken, waarna je van een gevarieerd ontbijtbuffet geniet in ontbijtrestaurant De Refter. Het ontbijt bestaat onder meer uit een ruime keuze van fair trade en biologische producten. Een kopje koffie of drankje bestel je in de Merici's Lounge & Bar Anno 1647 en bij zonnig weer neem je plaats op het sfeervolle terras Saint-Calvaire. Heerlijk eten doe je in het restaurant Wine & Dine, waar je het viersterren niveau van het hotel ook proeft in de culinaire gerechten. Het restaurant ligt aan het historische marktplein op 75 meter afstand van het hotel. Tijdens zwoele zomeravonden dineer je er op het fraaie terras. De rekening kan touwens als extra service op de kamer van het hotel geboekt worden. Ga je een dag op pad met de fiets, dan laat je door het hotel een romantische picknickmand of een praktische lunchbox samenstellen.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Welkomstdrankje (Geniet bij aankomst van een welkomsdrankje in de bar/lounge van het hotel.)
Late check-out tot 13u
Ontbijt Continental


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, kluis, douche, bureau
Tweepersoonsbed


Het hotel

Merici Hotel (4*)
Geniet van een bijzonder verblijf in een voormalig klooster in het hartje van Sittard. Het Merici Hotel is nu een schitterend viersterren kloosterhotel, maar was eens het Ursulinenpensionaat. Je slaapt hier in een monumentale omgeving met een decor van serene sfeerelementen. Je loopt zo vanuit het Merici Hotel in het Kloosterkwartier naar het gezellige centrum van Sittard. De ochtend wordt hier ingeluid door de kerkklokken, waarna je van een gevarieerd ontbijtbuffet geniet in ontbijtrestaurant De Refter. Het ontbijt bestaat onder meer uit een ruime keuze van fair trade en biologische producten. Een kopje koffie of drankje bestel je in de Merici’s Lounge & Bar Anno 1647 en bij zonnig weer neem je plaats op het sfeervolle terras Saint-Calvaire. Heerlijk eten doe je in het restaurant Wine & Dine, waar je het viersterren niveau van het hotel ook proeft in de culinaire gerechten. Het restaurant ligt aan het historische marktplein op 75 meter afstand van het hotel. Tijdens zwoele zomeravonden dineer je er op het fraaie terras. De rekening kan touwens als extra service op de kamer van het hotel geboekt worden. Ga je een dag op pad met de fiets, dan laat je door het hotel een romantische picknickmand of een praktische lunchbox samenstellen.


Adres

Oude Markt, 5-7, 6131 EN, Sittard, Limburg, Nederland


Hotelfaciliteiten

Wifi beschikbaar, restaurant(s), bar / Lounge


Goed om te weten

Ondergrondse parking tegen betaling
Draadloos gratis internet op kamers
Fiets- en scooterverhuur in het hotel
Aankomst vanaf 15:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, diner (3 gangen), welkomstdrankje, late check-out tot 13u, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting