Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4*

Colmar, Nord & Est, Frankrijk Productnummer invullen : 301421
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 1
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 2
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 3
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 4
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 5
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 6
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 7
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 8
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* - 9
Bekijk diavoorstelling
Charme en proeverij op het Domaine Martin Jund te Colmar - 4* REF : 301421
vanaf 104 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 29 mrt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
104 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Proeverij In het centrum van Colmar, in de oude, romantische wijk 'la Petite Venise' ligt het met 4 sterren bekroonde Hostellerie Le Maréchal in een gebouw dat in 1565 is gebouwd op het vestingwerk dat de stad omringde. U bent hier van harte welkom in een unieke setting waar charme, rust en verfijning centraal staan. De op de 6e-eeuwse vestingwerken gebouwde panden zijn gerenoveerd in de stijl van weleer, met de typisch Elzassische voorgevels. De dertig luxe kamers en suites zijn ingericht in Louis XV en Louis XVI-stijl, en uitgerust met antieke meubels, sommige met een hemelbed, andere met een Chesterfield-bed in Louis XV-stijl, of met twee afzonderlijke bedden. De kamers hebben een badkamer (sommige met een bains à remous), een douche (sommige met een massagedouche), badjassen, een föhn, toilet, satelliet-tv, een telefoon met rechtstreekse verbinding, een mini-bar en een airco die u zelf kunt bedienen. In Restaurant A l'Echevin (3 Michelinvorkjes in 2012) kunt u genieten van een internationaal erkende gastronomische keuken. Onze chef-kok bereidt de meest originele gerechten voor u in een stijl die een mix vormt tussen modern en authentiek regionaal. Het diner bij kaarslicht met klassieke muziek is al even aantrekkelijk als de gerechten zelf, die door een brigade worden bereid in een innovatieve en verfijnde keuken, en worden geserveerd door professioneel en aandachtig personeel. De eetzalen Roesselmann, j.S. Bach en het terras liggen aan het water van la Petite Venise, wat 's avonds bij het licht van projectors zorgt voor een betoverend spektakel.

Jouw arrangement is inclusief

Wijnproeverij van Elzasser, 90.0 minuten (Deze activiteit is alleen beschikbaar voor 18 jaar en ouder., geniet van een geweldige tijd in dit charmante familie gebied. Gepassioneerd over zijn vak, zal jouw gastheer de geheimen van wijnmaken onthullen en zal je 7 verschillende wijnen proeven.)
Ontbijt Klassiek (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek


Het hotel

Hostellerie Le Maréchal (4*)
In het centrum van Colmar, in de oude, romantische wijk 'la Petite Venise' ligt het met 4 sterren bekroonde Hostellerie Le Maréchal in een gebouw dat in 1565 is gebouwd op het vestingwerk dat de stad omringde. U bent hier van harte welkom in een unieke setting waar charme, rust en verfijning centraal staan. De op de 6e-eeuwse vestingwerken gebouwde panden zijn gerenoveerd in de stijl van weleer, met de typisch Elzassische voorgevels. De dertig luxe kamers en suites zijn ingericht in Louis XV en Louis XVI-stijl, en uitgerust met antieke meubels, sommige met een hemelbed, andere met een Chesterfield-bed in Louis XV-stijl, of met twee afzonderlijke bedden. De kamers hebben een badkamer (sommige met een bains à remous), een douche (sommige met een massagedouche), badjassen, een föhn, toilet, satelliet-tv, een telefoon met rechtstreekse verbinding, een mini-bar en een airco die u zelf kunt bedienen. In Restaurant A l'Echevin (3 Michelinvorkjes in 2012) kunt u genieten van een internationaal erkende gastronomische keuken. Onze chef-kok bereidt de meest originele gerechten voor u in een stijl die een mix vormt tussen modern en authentiek regionaal. Het diner bij kaarslicht met klassieke muziek is al even aantrekkelijk als de gerechten zelf, die door een brigade worden bereid in een innovatieve en verfijnde keuken, en worden geserveerd door professioneel en aandachtig personeel. De eetzalen Roesselmann, j.S. Bach en het terras liggen aan het water van la Petite Venise, wat 's avonds bij het licht van projectors zorgt voor een betoverend spektakel.


Adres

Place des Six Montagnes Noires, 68000, Colmar, Elzas, Frankrijk, Haut-Rhin


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, lift, restaurant(s), bagageopslag


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, wijnproeverij van Elzasser, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting