Culinair weekend in het Meetjesland - 3*

Productnummer invullen : 303606
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 1
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 2
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 3
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 4
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 5
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 6
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 7
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 8
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 9
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 10
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
Culinair weekend in het Meetjesland - 3* REF : 303606
vanaf 117 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 29 nov 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Dineren
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
117 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard suite + Ontbijt + Diner inbegrepen Tijdens een weekendje weg in Zelzate verblijf je op een aangename wijze in het Hotel-Restaurant den Hof in het gezellige centrum. Je overnacht in een van de zeventien luxe kamers van het voormalige oude herenhuis dat in verschillende jaren volledig is gerenoveerd. Vanuit het hotel wandel je binnen twee minuten naar de gezellige Grote Markt in Zelzate. In het centrum bezichtig je de neogotische Sint-Laurentiuskerk en in de omgeving maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Breng ook een bezoekje aan de gezellige stad Gent die je eenvoudig met de auto bereikt. In het Hotel-Restaurant den Hof is het ontbijtbuffet elke ochtend uitmuntend samengesteld met een diversiteit aan ontbijtproducten. De Belgische keuken van het restaurant staat bekend om de heerlijke seizoensgerechten met onder meer een fantastisch weekendmenu. Bij mooi weer wandel je door de fraai aangelegde tuin en neem je daarna plaats op het sfeervolle terras. Den Hof opende in 2016 hun trendy Oak Bar. Hier kan u alle dagen, behalve op zondag, heerlijke & hippe dranken alsook small bites bestellen. In de week serveert men ook een kleine kaart in de Oak Bar.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (4 gangen) (Kinderen kunnen kiezen van de kaart. Dit is te betalen in het hotel.)
Ontbijt


De accommodatie:

Suite, standaard
Hotelfaciliteiten: Gratis en onbeperkte Wifi, toiletartikelen, televisie, minibar, koffie en thee ter beschikking, bad, kabeltelevisie, douche, föhn


Het hotel

Hotel-Restaurant Den Hof (3*)
Tijdens een weekendje weg in Zelzate verblijf je op een aangename wijze in het Hotel-Restaurant den Hof in het gezellige centrum. Je overnacht in een van de zeventien luxe kamers van het voormalige oude herenhuis dat in verschillende jaren volledig is gerenoveerd. Vanuit het hotel wandel je binnen twee minuten naar de gezellige Grote Markt in Zelzate. In het centrum bezichtig je de neogotische Sint-Laurentiuskerk en in de omgeving maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Breng ook een bezoekje aan de gezellige stad Gent die je eenvoudig met de auto bereikt. In het Hotel-Restaurant den Hof is het ontbijtbuffet elke ochtend uitmuntend samengesteld met een diversiteit aan ontbijtproducten. De Belgische keuken van het restaurant staat bekend om de heerlijke seizoensgerechten met onder meer een fantastisch weekendmenu. Bij mooi weer wandel je door de fraai aangelegde tuin en neem je daarna plaats op het sfeervolle terras. Den Hof opende in 2016 hun trendy Oak Bar. Hier kan u alle dagen, behalve op zondag, heerlijke & hippe dranken alsook small bites bestellen. In de week serveert men ook een kleine kaart in de Oak Bar.


Adres

Stationstraat, 22, 9060, Zelzate, Vlaanderen, België, Oost-Vlaanderen


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Fietsen aan € 15 / dag en elektrische fietsen aan € 24 / dag
Het baby bedje ( tot 2 jaar) is niet gratis , betalen bij hotel
Restaurant dicht op donderdag, zaterdagmiddag en zondag
Aankomst vanaf 14:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Suite, standaard, diner (4 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting