Culinair weekend in Lotharingen - 3*

Productnummer invullen : 303597
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 1
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 2
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 3
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 4
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 5
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 6
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 7
Culinair weekend in Lotharingen - 3* - 8
Bekijk diavoorstelling
Culinair weekend in Lotharingen - 3* REF : 303597
-15%
vanaf 75 all-in / persoon in plaats van 89 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 22 dec 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
75 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Welkomstdrankje Geniet een weekend lang van de frisse lucht en de natuur in Lorraine, in de buurt van de kuuroorden Vittel en Contrexéville. Op het programma staan de thermen, lekker wandelen en sportieve activiteiten tussen de bergen, de vlakte en Vôge. Vlak bij Mirecourt, de stad van de kunst en hoofdstad van de "lutherie" (strijk- en tokkelinstrumenten) en midden op het platteland van de Vogezen, wacht u Auberge du Parc. Vlak bij de plaatsjes Rouvres-en-Xaintois en Baudricourt ligt dit ideaal gelegen hotel, waar u heerlijk kunt genieten van de omliggende natuur, en u weer even helemaal kunt opladen. De ruime en zeer goed ingerichte kamers nodigen uit tot complete rust en ontspanning. Laat u culinair verrassen met de lekkerste streekgerechten in één van de twee restaurants van het hotel. In het gastronomische restaurant kunt u de smakelijke keuken ontdekken, waar gewerkt wordt met het grootste respect voor streekproducten van de lokale markten. De met 2 prijzen door de Grand Jury de la Presse bekroonde wijnkaart bestaat uit meer dan 950 wijnen, met enkele zeer zeldzame exemplaren, die dateren tot uit 1923! De Brasserie l'Auberge wordt gekenmerkt door een eenvoudige en smakelijke keuken met een ruime keus aan salades, gegrilde vleesgerechten en verse streekproducten.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstcocktail
Diner (5 gangen)
Ontbijt Klassiek (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 13 m²
Hotelfaciliteiten: Douche, föhn, kluis, kabeltelevisie, dVD-speler, aparte WC, lCD televisie, satelliet TV, gratis en onbeperkte Wifi


Het hotel

Auberge du Parc (3*)
Geniet een weekend lang van de frisse lucht en de natuur in Lorraine, in de buurt van de kuuroorden Vittel en Contrexéville. Op het programma staan de thermen, lekker wandelen en sportieve activiteiten tussen de bergen, de vlakte en Vôge. Vlak bij Mirecourt, de stad van de kunst en hoofdstad van de "lutherie" (strijk- en tokkelinstrumenten) en midden op het platteland van de Vogezen, wacht u Auberge du Parc. Vlak bij de plaatsjes Rouvres-en-Xaintois en Baudricourt ligt dit ideaal gelegen hotel, waar u heerlijk kunt genieten van de omliggende natuur, en u weer even helemaal kunt opladen. De ruime en zeer goed ingerichte kamers nodigen uit tot complete rust en ontspanning. Laat u culinair verrassen met de lekkerste streekgerechten in één van de twee restaurants van het hotel. In het gastronomische restaurant kunt u de smakelijke keuken ontdekken, waar gewerkt wordt met het grootste respect voor streekproducten van de lokale markten. De met 2 prijzen door de Grand Jury de la Presse bekroonde wijnkaart bestaat uit meer dan 950 wijnen, met enkele zeer zeldzame exemplaren, die dateren tot uit 1923! De Brasserie l’Auberge wordt gekenmerkt door een eenvoudige en smakelijke keuken met een ruime keus aan salades, gegrilde vleesgerechten en verse streekproducten.


Adres

Rue Saint Rémy, 88500, Baudricourt, Lorraine, Frankrijk, Vosges


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, openbare parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Pendelbus vliegveld
Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, welkomstcocktail, diner (5 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting