Culinair weekend nabij Troyes - 4*

Productnummer invullen : 305006
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 1
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 2
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 3
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 4
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 5
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 6
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 7
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 8
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 9
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 10
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 11
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 12
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 13
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 14
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 15
Culinair weekend nabij Troyes - 4* - 16
Bekijk diavoorstelling
Culinair weekend nabij Troyes - 4* REF : 305006
vanaf 93 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 11 jan 2023
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
93 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Comfort twin kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen Dichtbij Troyes, een middeleeuwse stad op anderhalf uur rijden van  Parijs, in het hart van het Parc Naturel Régional de la Foret d'Orient et des Lacs de Champagnes (5000 hectaren grote meren),het Domaine de la Foret d'Orientkent een bevoorrechte ligging van 70 hectaren groen in de Golf de la Forêtd'Orient.  Warm welkom, convivialiteit, comfort en eengezellige sfeer zijn de sleutelelementenin het dagelijkse leven daar. U zult kunnen genieten van de ruimte rond de bar,de in de winter zeer geapprecieerde open haard, het zonnige terras net naasthet zwembad, het panoramaterras met zicht op de golf (18 holes) zonder al de"resort" activiteiten te vergeten die het hele jaar beschikbaar zijn.  Om te eten beschikt het hotel over tweerestaurants, met name Le Héron cendré en Bistrot champenois, met telkens eenterras met zicht op het zwembad en de green. Om van uw verblijf een succes te maken beschikt u over een ruim gammaactiviteiten op de site van de Domaine de la Forêt d'Orient zoals de Golf de laForêt d'Orient.  Met zijn fairways, die zich in een groene oase bevinden, geeft de Golf dela Forêt u de mogelijkheid om uw passie uit te leven of met golf te beginnen ineen gevarieerde omgeving waar bossen, vlaktes en vijvers een prachtig landschapvormen.  Ludieke activiteiten zijn ook mogelijk : zwembad, boogschieten, blaaspijpschieten, klimmuur, een mountain bike huren, quad, foot sur table. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 3 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 4,5m op 5,1m. de doorgang van de parkeerplaats naar de ingang is zonder drempels. De ingang heeft een deur van 1,65m breed. De kamers liggen op de 2e en 3e verdieping en zijn met de lift te bereiken, deze met een deur van 81cm breed en de binnenkant van de lift is 139cm op 218cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 92,5cm breed. De bagagedrager, stoel en fauteuil kunnen moeilijk of niet verplaatst worden. Rond het bed is er 120cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 90cm breed. In de badkamer is er een inloopdouche aanwezig met een vlakke vloer. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft aan één kant een handgreep. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen, er is een deur van 1,4m aanwezig. De meubels van het restaurant zijn gemakkelijk te verplaatsen. "

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Ontbijt


De accommodatie:

Twin kamer, comfort
Oppervakte: 32 m²
Hotelfaciliteiten: Babyverschoontafel, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, lCD televisie, zithoek, toegankelijkheid voor mindervaliden, kluis, waterkoker, bureau, niet-roken kamer, douche of bad, air-conditioning, flessenwarmer
éénpersoonsbedden


Het hotel

Domaine de la Foret d’Orient - Natur’Hotel Golf & Spa (4*)
Dichtbij Troyes, een middeleeuwse stad op anderhalf uur rijden van  Parijs, in het hart van het Parc Naturel Régional de la Foret d’Orient et des Lacs de Champagnes (5000 hectaren grote meren),het Domaine de la Foret d'Orientkent een bevoorrechte ligging van 70 hectaren groen in de Golf de la Forêtd’Orient.  Warm welkom, convivialiteit, comfort en eengezellige sfeer zijn de sleutelelementenin het dagelijkse leven daar. U zult kunnen genieten van de ruimte rond de bar,de in de winter zeer geapprecieerde open haard, het zonnige terras net naasthet zwembad, het panoramaterras met zicht op de golf (18 holes) zonder al de“resort” activiteiten te vergeten die het hele jaar beschikbaar zijn.  Om te eten beschikt het hotel over tweerestaurants, met name Le Héron cendré en Bistrot champenois, met telkens eenterras met zicht op het zwembad en de green. Om van uw verblijf een succes te maken beschikt u over een ruim gammaactiviteiten op de site van de Domaine de la Forêt d’Orient zoals de Golf de laForêt d’Orient.  Met zijn fairways, die zich in een groene oase bevinden, geeft de Golf dela Forêt u de mogelijkheid om uw passie uit te leven of met golf te beginnen ineen gevarieerde omgeving waar bossen, vlaktes en vijvers een prachtig landschapvormen.  Ludieke activiteiten zijn ook mogelijk : zwembad, boogschieten, blaaspijpschieten, klimmuur, een mountain bike huren, quad, foot sur table. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 3 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 4,5m op 5,1m. de doorgang van de parkeerplaats naar de ingang is zonder drempels. De ingang heeft een deur van 1,65m breed. De kamers liggen op de 2e en 3e verdieping en zijn met de lift te bereiken, deze met een deur van 81cm breed en de binnenkant van de lift is 139cm op 218cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 92,5cm breed. De bagagedrager, stoel en fauteuil kunnen moeilijk of niet verplaatst worden. Rond het bed is er 120cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 90cm breed. In de badkamer is er een inloopdouche aanwezig met een vlakke vloer. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft aan één kant een handgreep. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen, er is een deur van 1,4m aanwezig. De meubels van het restaurant zijn gemakkelijk te verplaatsen. "


Adres

Route de Géraudot , 5, 10220, Rouilly Sacey, Champagne-Ardennen, Frankrijk, Aube


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, buitenzwembad, bains à remous, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte, golf


Goed om te weten

Gratis wifi in de kamers.
Gratis biljartzaal.
Het Domein bevindt zich op 15min rijden van Troyes en 2 uur van Parijs
Aankomst vanaf 14:00 Voor 02:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar, speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, comfort, diner (3 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting