Culinair weekend - 4*

Productnummer invullen : 305026
Culinair weekend - 4* - 1
Culinair weekend - 4* - 2
Culinair weekend - 4* - 3
Culinair weekend - 4* - 4
Culinair weekend - 4* - 5
Culinair weekend - 4* - 6
Culinair weekend - 4* - 7
Culinair weekend - 4* - 8
Culinair weekend - 4* - 9
Bekijk diavoorstelling
Culinair weekend - 4* REF : 305026
-25%
vanaf 81 all-in / persoon in plaats van 108 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 22 dec 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Dineren
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
81 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte Gelegen nabij het Zwembad, het Coliseum en de Faubourg des Modes, maakt dit etablissement eveneens deel uit van het nieuwe culturele gezicht van Roubaix. Het 3-sterren All Seasons, een waar instituut in het centrum van Roubaix, heeft een Art Deco stijl typisch voor de 19de eeuw. Dit geraffineerde hotel zonder poespas telt 88 kamers, waarvan 7 familie suites en 1 design suite. Het restaurant Le Vieil Abreuvoir van All Seasons Roubaix Grand Hôtel, is een traditionele brasserie met een lichte Art Deco inrichting. Ter informatie: het restaurant is gesloten van 31 juli 2011 t/m 15 augustus 2011.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Toegang tot de ontspanningsruimte elke dag (Kinderen zijn welkom, mits ze worden begeleid door hun ouders., graag 30 minuten vóór dat je de ontspanningsruimte wenst te gebruiken reserveren bij de receptie.)
Ontbijt Amerikaans (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Douche of bad, föhn, toiletartikelen, air-conditioning, niet-roken kamer, strijkijzer/strijkplank, lCD televisie, gratis en onbeperkte Wifi


Het hotel

Mercure Lille - Roubaix Grand Hôtel (4*)
Gelegen nabij het Zwembad, het Coliseum en de Faubourg des Modes, maakt dit etablissement eveneens deel uit van het nieuwe culturele gezicht van Roubaix. Het 3-sterren All Seasons, een waar instituut in het centrum van Roubaix, heeft een Art Deco stijl typisch voor de 19de eeuw. Dit geraffineerde hotel zonder poespas telt 88 kamers, waarvan 7 familie suites en 1 design suite. Het restaurant Le Vieil Abreuvoir van All Seasons Roubaix Grand Hôtel, is een traditionele brasserie met een lichte Art Deco inrichting. Ter informatie: het restaurant is gesloten van 31 juli 2011 t/m 15 augustus 2011.


Adres

Avenue Jean Lebas, 22, 59100, Roubaix, Noord-Frankrijk, Frankrijk, Nord


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Room service 24/7
Aankomst vanaf 12:00 Voor 00:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7


Kinderen

Speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, diner (3 gangen), toegang tot de ontspanningsruimte, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting