Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2*

Fécamp, Manche & Normandië, Frankrijk Productnummer invullen : 303598
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 1
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 2
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 3
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 4
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 5
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* - 6
Bekijk diavoorstelling
Overnachting & ontbijt aan de kust op 30 min van Etretat - 2* REF : 303598
vanaf 55 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 01 jan 2023
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
55 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Het kustplaatsje Fécamp ligt tussen de steile krijtrotsen van de Côte d'Albâtre. De kliffen die anders in zee uitmonden maken hier plaats voor een vissershaventje en een lang keienstrand.  Vanuit het hotel kijk je zo naar zee. Drie tellen en loopt het strand op. Vanuit de helft van de kamers heb je zicht op zee. Of je al dan niet slaapt in een kamer met zicht op zee hangt af van de beschikbaarheid. De verdeling gebeurt op de basis van 'first come, first serve'.  Inter-Hotel d' Angleterre is een klein familiehotel. De kamers zijn aangenaam ingericht in frisse kleuren en op de vloer ligt een tapijt van sisal, er is telefoon en een kleine tv. De badkamer heeft bad of douche. Het hotel heeft een eigen parking met een beperkt aantal plaatsen. Vlakbij is een gratis publieke parking waar je ook terecht kunt. Na een dag uitwaaien kan je terecht voor een drankje in de pub die is ingericht in Engelse stijl. De innerlijke mens kan wordt verwend in de crêperie. Op het menu staat onder andere de specialiteit 'les galettes': gevulde zoute pannenkoeken.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt Klassiek (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard


Het hotel

Hôtel d'Angleterre - Fécamp (2*)
Het kustplaatsje Fécamp ligt tussen de steile krijtrotsen van de Côte d'Albâtre. De kliffen die anders in zee uitmonden maken hier plaats voor een vissershaventje en een lang keienstrand.  Vanuit het hotel kijk je zo naar zee. Drie tellen en loopt het strand op. Vanuit de helft van de kamers heb je zicht op zee. Of je al dan niet slaapt in een kamer met zicht op zee hangt af van de beschikbaarheid. De verdeling gebeurt op de basis van 'first come, first serve'.  Inter-Hotel d' Angleterre is een klein familiehotel. De kamers zijn aangenaam ingericht in frisse kleuren en op de vloer ligt een tapijt van sisal, er is telefoon en een kleine tv. De badkamer heeft bad of douche. Het hotel heeft een eigen parking met een beperkt aantal plaatsen. Vlakbij is een gratis publieke parking waar je ook terecht kunt. Na een dag uitwaaien kan je terecht voor een drankje in de pub die is ingericht in Engelse stijl. De innerlijke mens kan wordt verwend in de crêperie. Op het menu staat onder andere de specialiteit 'les galettes': gevulde zoute pannenkoeken.


Adres

91/93 Rue de la Plage, 76540, Fécamp, Normandië, Frankrijk, Seine Marîtime


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, openbare parkeerplaats, terras, bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:30

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting