Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4*

Gouda, Nederland Productnummer invullen : 307629
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 1
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 2
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 3
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 4
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 5
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 6
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 7
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 8
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 9
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 10
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 11
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 12
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 13
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 14
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 15
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 16
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 17
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 18
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Executive tweepersoonskamer + Ontbijt Best Western Plus City Hotel Gouda ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda aan de gracht de Hoge Gouwe. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 101 kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een Qpark parkeergarage, het parkeerkaartje kan vooraf online met korting gekocht worden. Let op: Korting is dus alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. Vanuit Best Western Plus City Hotel Gouda kun je de gezellige kaasstad op je gemak ontdekken en bezienswaardigheden bekijken, zoals het oude hofje dat uit 1449 afstamt. Of je kunt een bezoek brengen aan het Kaas- en Ambachtenmuseum. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale wandelroute of fietsroute te volgen. Zo kun je de ambachtenroute of de kleipijpenroute volgen. In Bar Bistro komt veel daglicht binnen door de lichtkoepel die het hotel en de oude gas- en lichtfabriek met elkaar verbindt. Je kunt het restaurant zowel bezoeken voor het ontbijt als voor de lunch en het diner. In de sfeervolle bar kun je ontspannen een drankje drinken of plaatsnemen aan de leestafel.

Jouw arrangement is inclusief

Korting op de parking (https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/gouda/2020-gou-best-western/bolwerk/?utm_source=hotel&utm_medium=referral&utm_campaign=hotelpass , gelieve de reservering vooraf te maken via onderstaande link. Korting is alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. )
Ontbijt Continental


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, executive
Oppervakte: 25 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, kluis, bureau, koffie en thee ter beschikking, niet-roken kamer, douche of bad, minibar, zithoek, air-conditioning, föhn, gratis en onbeperkte Wifi
Tweepersoonsbed


Het hotel

Best Western Plus City Hotel Gouda (4*)
Best Western Plus City Hotel Gouda ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda aan de gracht de Hoge Gouwe. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 101 kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een Qpark parkeergarage, het parkeerkaartje kan vooraf online met korting gekocht worden. Let op: Korting is dus alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. Vanuit Best Western Plus City Hotel Gouda kun je de gezellige kaasstad op je gemak ontdekken en bezienswaardigheden bekijken, zoals het oude hofje dat uit 1449 afstamt. Of je kunt een bezoek brengen aan het Kaas- en Ambachtenmuseum. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale wandelroute of fietsroute te volgen. Zo kun je de ambachtenroute of de kleipijpenroute volgen. In Bar Bistro komt veel daglicht binnen door de lichtkoepel die het hotel en de oude gas- en lichtfabriek met elkaar verbindt. Je kunt het restaurant zowel bezoeken voor het ontbijt als voor de lunch en het diner. In de sfeervolle bar kun je ontspannen een drankje drinken of plaatsnemen aan de leestafel.


Adres

Hoge Gouwe , 201, 2801 LE, Gouda, Zuid-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, lift, wifi beschikbaar, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge, handdoek/laken hergebruiksysteem, recycling systemen beschikbaar, 100% rookvrij hotel, gebruik van hernieuwbare energiebronnen, eco-efficiënte verlichting, biologische zeepdispensers, gebruik van niet-plastic serviesgoed


Goed om te weten

Op zondagen is het restaurant gesloten
Openbare parking die vooraf gereserveerd moet worden
Geen huisdieren
Aankomst vanaf 14:00 Voor 23:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, executive, korting op de parking, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting