Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4*

Mont Saint Michel, Manche & Normandië, Frankrijk Productnummer invullen : 301380
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 1
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 2
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 3
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 4
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 5
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 6
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 7
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 8
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 9
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 10
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 11
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 12
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 13
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 14
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* - 15
Bekijk diavoorstelling
Overnacht bij de Mont-Saint-Michel - 4* REF : 301380
-36%
vanaf 70 all-in / persoon in plaats van 111 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 20 dec 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
70 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard twin kamer + Ontbijt Wie heeft er nog nooit gehoord van Mont Saint-Michel? Ontdek een weekend lang deze bijzondere plek in de regio Basse-Normandie, niet ver van Bretagne. Op slechts 2 kilometer van de abdij van de Mont Saint-Michel ligt het moderne Mercure Mont Saint-Michel. De ruime en comfortabele kamers hebben airco en koffie- en theefaciliteiten om zelf uw kopje koffie of thee te kunnen zetten. U bent welkom in de bar Le Normandy voor een gezellig moment onder het genot van een drankje. Restaurant Le Pré Salé opent voor u zijn deuren en laat u proeven van de lekkerste specialiteiten uit de regio, uit een zeer verfijnde en traditionele keuken. In de buurt van het hotel zijn tal van leuke culturele en sportieve activiteiten te ondernemen. De stranden van Cancale en Jullouville liggen op slechts 40 kilometer, waar u ook kunt genieten van het bijzondere spektakel van eb en vloed. Trek dus gauw uw agenda en kom een weekend lang genieten in het Mercure Mont Saint-Michel!

Jouw arrangement is inclusief

Algemene informatie (Om deze 6-cijferige code te krijgen dien je vijf tot drie dagen voor aankomst telefonisch contact op te nemen met het hotel via +33 (0) 2.33.60.14.18, met de auto: voor toegang tot de "Caserne" en de privé-parkeerplaats van het hotel zal je een unieke 6-cijferige code gevraagd worden., gratis pendeldienst naar de berg aan de voorkant van het hotel (komt om de 10 minuten van 8 uur 's ochtends tot middernacht). , de eerste parkeercode moet ingevoerd worden bij de filterbarrière en dan krijg je 1 ticket (verlies deze niet!). Bij vertrek dien je het ticket in te voeren bij de uitgang en € 6,50 per creditcard te betalen.)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Twin kamer, standaard
Oppervakte: 16 m²
Hotelfaciliteiten: Föhn, zithoek, toiletartikelen, air-conditioning, kranten tot beschikking, minibar, koffie en thee ter beschikking, niet-roken kamer, kabeltelevisie, lCD televisie, satelliet TV, gratis en onbeperkte Wifi
éénpersoonsbedden


Het hotel

Hôtel Mercure Mont Saint Michel (4*)
Wie heeft er nog nooit gehoord van Mont Saint-Michel? Ontdek een weekend lang deze bijzondere plek in de regio Basse-Normandie, niet ver van Bretagne. Op slechts 2 kilometer van de abdij van de Mont Saint-Michel ligt het moderne Mercure Mont Saint-Michel. De ruime en comfortabele kamers hebben airco en koffie- en theefaciliteiten om zelf uw kopje koffie of thee te kunnen zetten. U bent welkom in de bar Le Normandy voor een gezellig moment onder het genot van een drankje. Restaurant Le Pré Salé opent voor u zijn deuren en laat u proeven van de lekkerste specialiteiten uit de regio, uit een zeer verfijnde en traditionele keuken. In de buurt van het hotel zijn tal van leuke culturele en sportieve activiteiten te ondernemen. De stranden van Cancale en Jullouville liggen op slechts 40 kilometer, waar u ook kunt genieten van het bijzondere spektakel van eb en vloed. Trek dus gauw uw agenda en kom een weekend lang genieten in het Mercure Mont Saint-Michel!


Adres

Route du Mont Saint Michel, 50170, Le Mont Saint Michel, Normandië, Frankrijk, Manche


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Parkeren tegen betaling (€4 bij elke keer inrijden van de parking)
Toeslag voor ontbijt op de kamer: € 5 p.p.
Restaurant Le Pré Salé, beroemd in de regio
Aankomst vanaf 14:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, standaard, algemene informatie, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting