Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4*

Parijs, Ile de France, Frankrijk Productnummer invullen : 304484
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 1
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 2
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 3
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 4
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 5
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 6
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 7
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 8
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* - 9
Bekijk diavoorstelling
Luxe en comfort in Parijs met cruise op de Seine - 4* REF : 304484
vanaf 107 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 05 nov 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
107 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Cruise + Welkomstgeschenk Het is niet nodig om te wachten op de uitverkoop om een weekendje shoppen in hartje Parijs te plannen! Het in december 2014 opnieuw geopende Idol Hôtel By Elegancia is een luxe en chique accommodatie, waar muziek uit de funk- en soultijd centraal staat. Het verzorgde en smetteloze interieur is tot in de puntjes uitgewerkt, tot uw kamer aan toe. De ligging van het hotel is ideaal om te gaan shoppen, u bevindt zich hier namelijk vlak bij de "Grands Magasins", de rue de Rivoli, de haute couture-huizen van la Madeleine en natuurlijk de mooiste avenue ter wereld, de Champs-Elysées met zijn talloze luxe winkels! In de omgeving van het hotel zijn tal van goede restaurants te vinden. Vraag het receptiepersoneel gerust naar de beste adresjes. Om uw avond spectaculair af te sluiten, kunt u kiezen voor een theatervoorstelling. Er bevinden zich verschillende zalen in de buurt met een gevarieerd programma.

Jouw arrangement is inclusief

Rondvaart per boot over de Seine, 1.0 uren (Aangezien de situatie voortdurend verandert, volgt Bateaux Parisiens nauwgezet de richtlijnen van de autoriteiten op om je zo goed mogelijk te kunnen ontvangen., grote bagage van meer dan 16 liter kan niet mee aan boord en kan ook niet worden achtergelaten in de garderobe. , neem deze voucher mee en toon deze 30 minuten voor vertrek. Het loket bevindt zich op brug nummer 2., de voucher moet verplicht afgedrukt worden en overhandigd worden bij de inscheping., individuele audiogidsen en speciaal commentaar voor kinderen zijn beschikbaar., de volgende algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing: http://www.bateauxparisiens.com/static/GLOBAL/conditions-generales-de-vente.pdf)
Welkomstgeschenk
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 14 m²


Het hotel

Idol Hotel (4*)
Het is niet nodig om te wachten op de uitverkoop om een weekendje shoppen in hartje Parijs te plannen! Het in december 2014 opnieuw geopende Idol Hôtel By Elegancia is een luxe en chique accommodatie, waar muziek uit de funk- en soultijd centraal staat. Het verzorgde en smetteloze interieur is tot in de puntjes uitgewerkt, tot uw kamer aan toe. De ligging van het hotel is ideaal om te gaan shoppen, u bevindt zich hier namelijk vlak bij de "Grands Magasins", de rue de Rivoli, de haute couture-huizen van la Madeleine en natuurlijk de mooiste avenue ter wereld, de Champs-Elysées met zijn talloze luxe winkels! In de omgeving van het hotel zijn tal van goede restaurants te vinden. Vraag het receptiepersoneel gerust naar de beste adresjes. Om uw avond spectaculair af te sluiten, kunt u kiezen voor een theatervoorstelling. Er bevinden zich verschillende zalen in de buurt met een gevarieerd programma.


Adres

rue d'Edimbourg, 14, 75008, Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Paris


Hotelfaciliteiten

Terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bar / Lounge


Goed om te weten

Voorzieningen voor personen met een lichamelijke beperking
Gratis wifi
Stomerijservice
Aankomst vanaf 16:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, rondvaart per boot over de Seine, welkomstgeschenk, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting