Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3*

Parijs, Ile de France, Frankrijk Productnummer invullen : 301292
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 1
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 2
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 3
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 4
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 5
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 6
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 7
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 8
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 9
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 10
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
Romantisch weekend Parijs in een klassieke kamer - 3* REF : 301292
vanaf 93 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 26 mrt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
93 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Zoek dit weekend het chique, artistieke en literaire Parijs op en verblijf midden in het linkeroever gedeelte van Parijs. Duik de leuke wijk Montparnasse in waar u allerlei winkeltjes kunt vinden maar ook theaters, bioscopen, cafés en restaurants. In dit geprivilegieerde en centraal gelegen kader ligt hotel Lenox Montparnasse dat u graag welkom heet gedurende uw verblijf. Het is een karakteristiek huis met mooie kamers die uitkijken op de straat of op de binnenplaats. Hotel Lenox Montparnasse garandeert een rustig en kalm verblijf met een uiterst goede service.. Profiteer van de goede ligging van het hotel dat op vijf minuten lopen van de Tour Montparnasse ligt en vlak bij het openbaar vervoersnetwerk van Parijs (station Vavin ligt op 200 meter en station Edgar Quinet). Ook bevindt u zich zeer dicht bij de beroemde Rue de Rennes, de Quartier Latin en Saint Germain des Prés. Neem tevens de tijd om te gaan kijken op de markt van zaterdagmorgen bij station Vavin om een idee te krijgen van een typische Parijse sfeer. Ontspan u in de mooie lounge van het hotel waar u gebruik kunt maken van kranten, magazines en boeken. Vanaf 14.00 uur kunt u een lekkere kop koffie of thee krijgen in de "Honesty bar".

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard


Het hotel

Lenox Montparnasse (3*)
Zoek dit weekend het chique, artistieke en literaire Parijs op en verblijf midden in het linkeroever gedeelte van Parijs. Duik de leuke wijk Montparnasse in waar u allerlei winkeltjes kunt vinden maar ook theaters, bioscopen, cafés en restaurants. In dit geprivilegieerde en centraal gelegen kader ligt hotel Lenox Montparnasse dat u graag welkom heet gedurende uw verblijf. Het is een karakteristiek huis met mooie kamers die uitkijken op de straat of op de binnenplaats. Hotel Lenox Montparnasse garandeert een rustig en kalm verblijf met een uiterst goede service.. Profiteer van de goede ligging van het hotel dat op vijf minuten lopen van de Tour Montparnasse ligt en vlak bij het openbaar vervoersnetwerk van Parijs (station Vavin ligt op 200 meter en station Edgar Quinet). Ook bevindt u zich zeer dicht bij de beroemde Rue de Rennes, de Quartier Latin en Saint Germain des Prés. Neem tevens de tijd om te gaan kijken op de markt van zaterdagmorgen bij station Vavin om een idee te krijgen van een typische Parijse sfeer. Ontspan u in de mooie lounge van het hotel waar u gebruik kunt maken van kranten, magazines en boeken. Vanaf 14.00 uur kunt u een lekkere kop koffie of thee krijgen in de “Honesty bar”.


Adres

Rue Delambre, 15, 75014, Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Paris


Hotelfaciliteiten

Lift, wifi beschikbaar, privé parkeerplaats, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 00:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting