Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4*

Parijs, Ile de France, Frankrijk Productnummer invullen : 303811
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 1
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 2
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 3
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 4
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 5
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 6
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* - 7
Bekijk diavoorstelling
Weekend in een charmant hotel in Parijs - 4* REF : 303811
-40%
vanaf 117 all-in / persoon in plaats van 197 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 17 jul 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
117 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt Parijs zal altijd Parijs blijven en zal altijd blijven verrassen! Door in het hart van het negende arrondissement te logeren kunt u de hoofdstad van een originele en chique kant bekijken. Duw de grote entreepoort van Le Grey Hôtel open en ontdek er het warme en gezellige karakter. Het hotel ligt in een levendige en authentieke wijk, vlak bij het Place de Clichy, tussen Montmartre en de Opéra Garnier. Het hotel verzekert u een heerlijke rust zodat u 's avonds lekker kunt genieten. De kamer is ruim voor de maatstaven van Parijs en smaakvol ingericht. Voor het decor zijn grijstinten gebruikt, in combinatie met een kleurige touch. Verschillende kamers hebben een balkon of een terras. U bevindt zich in hartje Parijs in het 9e arrondissement, met talloze bezienswaardigheden in de buurt: Montmartre, de Champs-Elysées, de Opéra Garnier, de Grands Magasins voor een goede shopsessie en de Moulin Rouge voor een 100% Parijs avond! Om de avond prettig te eindigen kunt u onder het genot van een drankje verhalen uitwisselen in de bar van het hotel, waar een gezellige en ontspannen sfeer hangt.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 16 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, toiletartikelen, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie
Tweepersoonsbed


Het hotel

Le Grey Hôtel (4*)
Parijs zal altijd Parijs blijven en zal altijd blijven verrassen! Door in het hart van het negende arrondissement te logeren kunt u de hoofdstad van een originele en chique kant bekijken. Duw de grote entreepoort van Le Grey Hôtel open en ontdek er het warme en gezellige karakter. Het hotel ligt in een levendige en authentieke wijk, vlak bij het Place de Clichy, tussen Montmartre en de Opéra Garnier. Het hotel verzekert u een heerlijke rust zodat u ’s avonds lekker kunt genieten. De kamer is ruim voor de maatstaven van Parijs en smaakvol ingericht. Voor het decor zijn grijstinten gebruikt, in combinatie met een kleurige touch. Verschillende kamers hebben een balkon of een terras. U bevindt zich in hartje Parijs in het 9e arrondissement, met talloze bezienswaardigheden in de buurt: Montmartre, de Champs-Elysées, de Opéra Garnier, de Grands Magasins voor een goede shopsessie en de Moulin Rouge voor een 100% Parijs avond! Om de avond prettig te eindigen kunt u onder het genot van een drankje verhalen uitwisselen in de bar van het hotel, waar een gezellige en ontspannen sfeer hangt.


Adres

Rue de Parme, 12, 75009, Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Paris


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Iphone-station in alle kamers.
Bar geopend van 11.00 tot 23.00 uur
Metrostation Liège op 100 meter.
Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting