Weekend Parijs met z'n tweeën - 4*

Parijs, Ile de France, Frankrijk Productnummer invullen : 304070
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 1
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 2
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 3
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 4
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 5
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 6
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 7
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* - 8
Bekijk diavoorstelling
Weekend Parijs met z'n tweeën - 4* REF : 304070
vanaf 113 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 05 nov 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
113 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Upgrade + Welkomstgeschenk Het is niet nodig om te wachten op de uitverkoop om een weekendje shoppen in hartje Parijs te plannen! Het in december 2014 opnieuw geopende Idol Hôtel By Elegancia is een luxe en chique accommodatie, waar muziek uit de funk- en soultijd centraal staat. Het verzorgde en smetteloze interieur is tot in de puntjes uitgewerkt, tot uw kamer aan toe. De ligging van het hotel is ideaal om te gaan shoppen, u bevindt zich hier namelijk vlak bij de "Grands Magasins", de rue de Rivoli, de haute couture-huizen van la Madeleine en natuurlijk de mooiste avenue ter wereld, de Champs-Elysées met zijn talloze luxe winkels! In de omgeving van het hotel zijn tal van goede restaurants te vinden. Vraag het receptiepersoneel gerust naar de beste adresjes. Om uw avond spectaculair af te sluiten, kunt u kiezen voor een theatervoorstelling. Er bevinden zich verschillende zalen in de buurt met een gevarieerd programma.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstgeschenk
Upgrade van de kamer elke dag
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 14 m²


Het hotel

Idol Hotel (4*)
Het is niet nodig om te wachten op de uitverkoop om een weekendje shoppen in hartje Parijs te plannen! Het in december 2014 opnieuw geopende Idol Hôtel By Elegancia is een luxe en chique accommodatie, waar muziek uit de funk- en soultijd centraal staat. Het verzorgde en smetteloze interieur is tot in de puntjes uitgewerkt, tot uw kamer aan toe. De ligging van het hotel is ideaal om te gaan shoppen, u bevindt zich hier namelijk vlak bij de "Grands Magasins", de rue de Rivoli, de haute couture-huizen van la Madeleine en natuurlijk de mooiste avenue ter wereld, de Champs-Elysées met zijn talloze luxe winkels! In de omgeving van het hotel zijn tal van goede restaurants te vinden. Vraag het receptiepersoneel gerust naar de beste adresjes. Om uw avond spectaculair af te sluiten, kunt u kiezen voor een theatervoorstelling. Er bevinden zich verschillende zalen in de buurt met een gevarieerd programma.


Adres

rue d'Edimbourg, 14, 75008, Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Paris


Hotelfaciliteiten

Terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bar / Lounge


Goed om te weten

Voorzieningen voor personen met een lichamelijke beperking
Gratis wifi
Stomerijservice
Aankomst vanaf 16:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, welkomstgeschenk, upgrade van de kamer, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting