Hôtel Vienna House Andels Prague 4*

Praag, Tsjechië Productnummer invullen : 263732
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 1
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 2
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 3
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 4
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 5
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 6
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 7
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 8
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 9
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 10
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 11
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 12
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 13
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* - 14
Bekijk diavoorstelling
Hôtel Vienna House Andels Prague 4* REF : 263732
vanaf 282 all-in / persoon van Citytrip de 3 dagen / 2 nachten bij vetrek van Parijs 26 sep 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
 • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+5 andere steden)
 • Maaltijd Volgens beschrijving
 • Slaapkamer
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

 • Wifi
 • Restaurant
 • Ontbijt inbegrepen
 • Zwembad
 • Buitenzwembad
 • Wellnesscentrum
 • Discotheek
 • TV
 • Airconditioning
vanaf
282 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Gelegen in de wijk Andel
Moderne architectuur
Warm onthaalLigging

Praag, "magische hoofdstad van Europa", zoals AndrC) Breton zei, bezit het vermogen om degene die haar ontdekt in romantische sferen te brengen, en soms bijna pijn te doen voelen. Het is echt een magische stad, niet alleen door de legendarische alchemisten in het Gouden Straatje, aan de voet van de Burcht, maar vooral door de blijvende getuigenis van meerdere culturen die zich er hebben gevestigd.
Praag, gelegen in de meanders van Vltava, opeenvolgend koninklijke stad, keizerlijke stad, slapend provinciaal stadje, en daarna heroplevende hoofdstad van een moderne Staat, heeft een imago verworven van "moeder der steden", doordat ze in de loop der tijd een uniek artistiek en architecturaal erfgoed heeft opgebouwd.

In de populaire wijk Andel ligt het viersterrenhotel Vienna House Andels Praag (ex Andels By Vienna House), gekend voor haar design, moderne architectuur en warm onthaal. Ideaal ontworpen voor alle soorten reizigers, omringd door winkels en restaurants, op slechts een boogscheut van de Oude Stad. Ligt op 3 km van de Karelsbrug, 3,5 km van het centrum van Praag, 4 km van het Astronomisch Uurwerk van Praag, 5 km van de Sint-Vituskathedraal en op 16 km van VC!clav Havel, de luchthaven van Praag.


Verblijf

De kamers zijn uitgerust met televisie, een minibar (tegen betaling), een telefoon, een bureau, wifi, kluis, airconditioning, badkamer en haardroger.


Diensten en faciliteiten

Het hotel biedt een restaurant waar je regionale specialiteiten geserveerd krijgt. Je vindt ook midden in het hotel een bar/salon waar je kan ontspannen.

Een spa biedt verzorgingskuren aan (tegen betaling), een sportzaal, en een sauna (tegen betaling)

Volgend is ook beschikbaar: een lift, een receptie die 24/24 geopend is, wifi (tegen betaling), parking (tegen betaling), een winkel, een babysittersdienst (op aanvraag en tegen betaling)

Ter info: huisdieren zijn toegelaten op aanvraag.


Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Charter- of lijnvlucht naar Praag heen en terug, rechtstreeks of met tussenlanding
- Verblijf in een standaard tweepersoonskamer voor de duur van het geselecteerde verblijf
- De luchthavenbelastingen die kunnen schommelen tussen 30 en 200b,


In deze prijs is niet inbegrepen

De transfers luchthaven/hotel/luchthaven
- Optionele verblijfsformules indien niet geselecteerd
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Optionele verzekeringen
- Excursies en uitgaven van persoonlijke aard
- De eventuele bagagekosten naargelang de luchtvaartmaatschappij


Nuttig om te weten

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.

- Kindertarieven zijn van toepassing voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, die de kamer met twee volwassenen delen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, zal het toepasselijke tarief je worden meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en van de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variC+ren afhankelijk van het tijdsschema van luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er zullen je wel snacks en dranken worden aangeboden, die je betaalt aan de vliegtuigcrew (uitsluitend in cash en in euro).

- Volgens de regels van het internationale hotelwezen, zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur; huurwoningen vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet mits betaling van een toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kunt verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kunt of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.
- Tenzij anders aangegeven, zal de voertaal van de toeristische diensten Engels zijn
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.


- Dit aanbod kan niet gewijzigd worden en is niet terugbetaalbaar.