VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3*

Provins, Ile de France, Frankrijk Productnummer invullen : 329346
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 1
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 2
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 3
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 4
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 5
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 6
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 7
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 8
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 9
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 10
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 11
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 12
VIP verblijf in een superior kamer in de middeleeuwse stad Provins - 3* - 13
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Klein flesje champagne + Toegang tot de spa + Behandeling + Romantische sfeer Op minder dan een uur van Parijs ligt een middeleeuws stadje verscholen met een geschiedenis die u kunt ontdekken tijdens een weekend in middeleeuwse sferen... Relais Du Silence Aux Vieux Remparts ligt afgelegen op een voorgebergte bij het stadje Provins, en biedt zijn gasten een warme omgeving in de stad die op de Werelderfgoedlijst staat. De comfortabele kamers zijn gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Ze zijn verfijnd en authentiek ingericht. In het restaurant kunt u in de middeleeuwse sfeer geniet van heerlijke maaltijden. Het is van 12.00 tot 14.30 uur (laatste bestellingen) geopend voor de lunch en van 19.00 tot 21.30 uur (laatste bestellingen) voor het diner. De creatieve keuken wordt op het terras geserveerd of in de gezellige eetzaal. U hebt vrije toegang tot de spa "Rosa Gallica", die is voorzien van een hamam, een sauna, een verwarmd binnenzwembad, een bubbelbad en behandelcabines (uitsluitend voor de behandelingen geldt een toeslag). Minderjarige kinderen hebben uitsluitend toegang tussen 12.00 en 16.00 uur onder toezicht van een volwassene.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen) (Menu Plezier met een keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts. Kindermenu bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Drankjes zijn niet inbegrepen. )
Massage naar keuze, 45.0 minuten
Toegang tot de spa elke dag, 45.0 minuten (Geautoriseerde toegang voor minderjarigen alleen van 12u tot 16u, onder toezicht van een volwassene., het overdekte zwembad is verwarmd en beschikt over stroming en balnéotherapie (bubbelbad).)
Klein flesje champagne
Romantische sfeer
Wellnesspakket
Gastronomisch pakket
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Minibar, air-conditioning, bad, kluis, föhn, toiletartikelen, televisie, gratis en onbeperkte Wifi, kabeltelevisie, aparte WC


Het hotel

Hotel The Originals Aux Vieux Remparts (3*)
Op minder dan een uur van Parijs ligt een middeleeuws stadje verscholen met een geschiedenis die u kunt ontdekken tijdens een weekend in middeleeuwse sferen... Relais Du Silence Aux Vieux Remparts ligt afgelegen op een voorgebergte bij het stadje Provins, en biedt zijn gasten een warme omgeving in de stad die op de Werelderfgoedlijst staat. De comfortabele kamers zijn gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Ze zijn verfijnd en authentiek ingericht. In het restaurant kunt u in de middeleeuwse sfeer geniet van heerlijke maaltijden. Het is van 12.00 tot 14.30 uur (laatste bestellingen) geopend voor de lunch en van 19.00 tot 21.30 uur (laatste bestellingen) voor het diner. De creatieve keuken wordt op het terras geserveerd of in de gezellige eetzaal. U hebt vrije toegang tot de spa "Rosa Gallica", die is voorzien van een hamam, een sauna, een verwarmd binnenzwembad, een bubbelbad en behandelcabines (uitsluitend voor de behandelingen geldt een toeslag). Minderjarige kinderen hebben uitsluitend toegang tussen 12.00 en 16.00 uur onder toezicht van een volwassene.


Adres

Rue Couverte, 3, 77160, Provins, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Seine et Marne


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, bains à remous, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte


Goed om te weten

Toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking.
Het hotel is het hele jaar geopend.
Twee gratis parkeergelegenheden.
Room service 24/7
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, diner (3 gangen), massage naar keuze, toegang tot de spa, klein flesje champagne, romantische sfeer, wellnesspakket, gastronomisch pakket, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting