Welzijn en ontspanning in Rennes - 4*

Rennes, Bretagne, Frankrijk Productnummer invullen : 303215
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 1
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 2
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 3
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 4
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 5
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 6
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 7
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 8
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 9
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* - 10
Bekijk diavoorstelling
Welzijn en ontspanning in Rennes - 4* REF : 303215
vanaf 85 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 29 sep 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
85 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Zwembad Sfeervol en trendy... Stad en platteland ... Ontspanning en cultuur ... Snacks en degustatie ... Dat alles vindt u in dit 4-sterren hotel in Rennes op slechts 2 uur van Parijs met de TGV. De LeCoq-Gadby Suites et Spa heeft van Poincaré tot Jacques Chirac al onderdak geboden aan alle Presidenten van de Franse Republiek. Het hotel wordt nu vooral bezocht door filmsterren, zangers of zangeressen, politici of kunstenaars! Uitgaand van het principe van duurzame ontwikkeling, en indachtig het milieu, wordt u in het hotel ontvangen in een houten gebouw. Bij het ontwerp werd gebruik gemaakt van ecologische materialen. LeCoqGadby beschikt over 23 kamers. De 9 kamers in het historische bouwwerk zijn ingericht als logeerkamers. De 14 andere kamers bevinden zich in de hotel Spa met het Haute Qualité Environnementale label. Het beleid is hier gericht op duurzame ontwikkeling. Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van de Spa Armor Arcoat of het zwembad. Hervindt de "op alle mogelijke manieren bereide" appel in de gerechten van de met een Michelinster onderscheiden Pierre Legrand: kookkunst gericht op service en voorkomendheid.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot het binnenzwembad, 30.0 minuten
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek


Het hotel

Le Coq-Gadby (4*)
Sfeervol en trendy... Stad en platteland ... Ontspanning en cultuur ... Snacks en degustatie ... Dat alles vindt u in dit 4-sterren hotel in Rennes op slechts 2 uur van Parijs met de TGV. De LeCoq-Gadby Suites et Spa heeft van Poincaré tot Jacques Chirac al onderdak geboden aan alle Presidenten van de Franse Republiek. Het hotel wordt nu vooral bezocht door filmsterren, zangers of zangeressen, politici of kunstenaars! Uitgaand van het principe van duurzame ontwikkeling, en indachtig het milieu, wordt u in het hotel ontvangen in een houten gebouw. Bij het ontwerp werd gebruik gemaakt van ecologische materialen. LeCoqGadby beschikt over 23 kamers. De 9 kamers in het historische bouwwerk zijn ingericht als logeerkamers. De 14 andere kamers bevinden zich in de hotel Spa met het Haute Qualité Environnementale label. Het beleid is hier gericht op duurzame ontwikkeling. Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van de Spa Armor Arcoat of het zwembad. Hervindt de "op alle mogelijke manieren bereide" appel in de gerechten van de met een Michelinster onderscheiden Pierre Legrand: kookkunst gericht op service en voorkomendheid.


Adres

156 Rue d’Antrain, 35000, Rennes, Bretagne, Frankrijk, Ille et Vilaine


Hotelfaciliteiten

Terras, lift, wifi beschikbaar, privé parkeerplaats, toegankelijk voor mindervaliden, spa, bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge, ontspanningsruimte


Goed om te weten

Room service 24/7
Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, toegang tot het binnenzwembad, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting