Hotel Diana Roof Garden 4*

Rome, Italië Productnummer invullen : 321416
Hotel Diana Roof Garden 4* - 1
Hotel Diana Roof Garden 4* - 2
Hotel Diana Roof Garden 4* - 3
Hotel Diana Roof Garden 4* - 4
Hotel Diana Roof Garden 4* - 5
Hotel Diana Roof Garden 4* - 6
Hotel Diana Roof Garden 4* - 7
Hotel Diana Roof Garden 4* - 8
Hotel Diana Roof Garden 4* - 9
Hotel Diana Roof Garden 4* - 10
Hotel Diana Roof Garden 4* - 11
Hotel Diana Roof Garden 4* - 12
Hotel Diana Roof Garden 4* - 13
Hotel Diana Roof Garden 4* - 14
Hotel Diana Roof Garden 4* - 15
Hotel Diana Roof Garden 4* - 16
Hotel Diana Roof Garden 4* - 17
Hotel Diana Roof Garden 4* - 18
Hotel Diana Roof Garden 4* - 19
Hotel Diana Roof Garden 4* - 20
Hotel Diana Roof Garden 4* - 21
Bekijk diavoorstelling Bekijk geolokalisatie
Hotel Diana Roof Garden 4* REF : 321416
vanaf 200 all-in / persoon van Citytrip de 3 dagen / 2 nachten bij vetrek van Parijs 16 jan 2024
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+4 andere steden)
  • Maaltijd Volgens beschrijving
  • Slaapkamer
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • TV
vanaf
200 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Ligging in het hart van het historisch centrum

Het dakterras

De prijs-kwaliteitverhouding


Ligging

Je kent het spreekwoord wel: alle wegen leiden naar Rome! Een weg waarlangs je niet minder dan 28 eeuwen aan geschiedenis ontdekt in een en dezelfde stad.
Als je een liefhebber van mooie gebouwen bent, moet je zeker eens naar Rome gaan: deze stad is een openluchtmuseum. De antieke tempels en amfitheaters vormen een deel van de geschiedenis van de stad. De ontelbare kerken dateren uit de vroege perioden van het christendom. De barokstijl van de renaissancepaleizen, de fonteinen en bepaalde pleinen, of de steegjes met middeleeuwse charme: hier gaan werkelijk alle stijlen moeiteloos samen.
De Romeinse gastronomie zal je ongetwijfeld ook kunnen verleiden. De 'mercato', een waar culinair instituut, vindt een of meer keer per week plaats. Hier worden lokale topproducten verkocht, zoals charcuterie, kazen, wijnen, olijfolie, honing, fruit en groenten.
En vergeet niet om voor je naar huis gaat een muntstuk in de Trevifontein te gooien!

In het centrum van Rome, vlakbij de opera, het Termini-station en in de buurt van de metrohalte, 4-sterrenhotel Diana Roof Garden. Het ligt vlakbij het historische centrum en de belangrijkste monumenten en musea van de stad.
Verblijf

Je verblijft in een elegant en charmant ingerichte tweepersoonskamer van 19 m², met 1 et tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden.

Ze zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning, een kluis, satelliet-tv en een minibar.De volledig ingerichte badkamer is voorzien van een bad of douche.

De driepersoonskamers van 25 m² zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen.

De eenpersoonskamers zijn kleiner. (13 m²)


Restaurants en bars

Je kan kiezen voor een verblijf met enkel logies of met logies en ontbijt. (afhankelijk van de vertrekdatum)

Geniet ook van de ingerichte tuin en het dakterras waar het ontbijtbuffet wordt geserveerd..

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

- Charter- of lijnvlucht naar Rome heen en terug, rechtstreeks of met tussenlanding
- Verblijf in een tweepersoonskamer of twinkamer
- Formule volgens het programma
- De luchthavenbelastingen die kunnen schommelen tussen 30 en 200€

In deze prijs is niet inbegrepen

- Toeslag voor een eenpersoonskamer
- Transfers luchthaven/hotel/luchthaven
- Eventuele toeslagen voor brandstof die vandaag niet bekend zijn
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Bijstands-, repatriërings-, bagage- en annulatieverzekering
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen: € 4/ dag/ persoon

- De eventuele bagagekosten naargelang de luchtvaartmaatschappij


Nuttig om te weten

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- Kindertarieven zijn van toepassing voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar, die de kamer met twee volwassenen delen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, wordt het tarief meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variëren afhankelijk van het tijdsschema van de luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er worden wel snacks en dranken aangeboden, die je betaalt aan de bemanning (uitsluitend in cash en in euro).
- Volgens de regels van het internationale hotelwezen zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur. Huurwoningen zijn beschikbaar vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet met toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kan verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kan of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.
- Tenzij anders aangegeven zal de mondelinge voertaal van de toeristische diensten het Engels zijn.
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod zijn onze diensten niet aangepast voor personen met beperkte mobiliteit.

- Dit aanbod kan niet worden gewijzigd en is niet terugbetaalbaar.