Comfort en design in hartje Rotterdam - 4*

Rotterdam, Nederland Productnummer invullen : 414655
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 1
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 2
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 3
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 4
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 5
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 6
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 7
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 8
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 9
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 10
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 11
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 12
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 13
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 14
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 15
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 16
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 17
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 18
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 19
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 20
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 21
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 22
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 23
Comfort en design in hartje Rotterdam - 4* - 24
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard twin kamer + Ontbijt + Welkomstdrankje De inwoners van Rotterdam zijn niet makkelijk te imponeren. Zoals ze zeggen: gewoon jezelf zijn, dat is vreemd genoeg! Maar ze zijn echt trots op het Postillion Hotel WTC Rotterdam. En terecht, want het is een voorrecht te mogen verblijven in een accommodatie met zo'n kleurrijke geschiedenis en architectuur. Je verblijft in de Stadsdriehoek, het historische deel van de stad Rotterdam. Als je het Postillion Hotel WTC Rotterdam binnenkomt, word je verblind door de prachtige lichteffecten: in het gebouw was ooit een graanbeurs gevestigd en voor een goede inspectie van de goederen was goede verlichting essentieel. En je geniet er ook van een fantastisch uitzicht over Rotterdam. In de ruime kamers met 4-sterrenfaciliteiten geniet je van een comfortabel verblijf in een indrukwekkende stedelijke omgeving. Er is ook een bar, de meest elegante plek om van een slaapmutsje te genieten. Verlaat je kamer van het Postillion Hotel WTC Rotterdam om de Markthal te ontdekken, de kubuswoningen en de Oude Haven. Als je een hapje wilt eten, boodschappen wilt doen of een een bakje koffie wilt nemen, is dit the place to be! In de haven kun je de boten bewonderen terwijl je langs de terrassen wandelt; in het Museum van Rotterdam stromen geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierigen toe om de geschiedenis van de stad te ontdekken en de collectie schilderijen uit de 17de en 18de eeuw te aanschouwen. Je hebt een break in een uniek hotel verdiend, het Postillion Hotel WTC in Rotterdam. Twijfel geen seconde! Het meenemen van jouw huisdier naar ons hotel dien je bij de reservering aan te geven.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstdrankje
Algemene informatie (Razendsnel inchecken. Ben je ook zo benieuwd naar onze spiksplinternieuwe hotelkamers? Dan wil je vast zo snel mogelijk inchecken. Met onze Self Check-in sta je binnen een paar minuten in je kamer. Heb je hulp nodig? Onze medewerkers helpen je graag)
Ontbijt


De accommodatie:

Twin kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, kluis, douche, televisie, waterkoker, bureau
éénpersoonsbedden


Het hotel

Postillion Hotel WTC Rotterdam (4*)
De inwoners van Rotterdam zijn niet makkelijk te imponeren. Zoals ze zeggen: gewoon jezelf zijn, dat is vreemd genoeg! Maar ze zijn echt trots op het Postillion Hotel WTC Rotterdam. En terecht, want het is een voorrecht te mogen verblijven in een accommodatie met zo'n kleurrijke geschiedenis en architectuur. Je verblijft in de Stadsdriehoek, het historische deel van de stad Rotterdam. Als je het Postillion Hotel WTC Rotterdam binnenkomt, word je verblind door de prachtige lichteffecten: in het gebouw was ooit een graanbeurs gevestigd en voor een goede inspectie van de goederen was goede verlichting essentieel. En je geniet er ook van een fantastisch uitzicht over Rotterdam. In de ruime kamers met 4-sterrenfaciliteiten geniet je van een comfortabel verblijf in een indrukwekkende stedelijke omgeving. Er is ook een bar, de meest elegante plek om van een slaapmutsje te genieten. Verlaat je kamer van het Postillion Hotel WTC Rotterdam om de Markthal te ontdekken, de kubuswoningen en de Oude Haven. Als je een hapje wilt eten, boodschappen wilt doen of een een bakje koffie wilt nemen, is dit the place to be! In de haven kun je de boten bewonderen terwijl je langs de terrassen wandelt; in het Museum van Rotterdam stromen geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierigen toe om de geschiedenis van de stad te ontdekken en de collectie schilderijen uit de 17de en 18de eeuw te aanschouwen. Je hebt een break in een uniek hotel verdiend, het Postillion Hotel WTC in Rotterdam. Twijfel geen seconde! Het meenemen van jouw huisdier naar ons hotel dien je bij de reservering aan te geven.


Adres

Meent , 110, 3011JS, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Toeristenbelasting: 6,5 % van de reservering, ter plaatse te betalen.
Openbare parkeergelegenheid in de buurt van het hotel tegen toeslag.
Huisdieren toegestaan tegen betaling €20 per dag, max 1 huisdier
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, standaard, welkomstdrankje, algemene informatie, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting