Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4*

Saint Malo, Bretagne, Frankrijk Productnummer invullen : 301841
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 1
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 2
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 3
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 4
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 5
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 6
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 7
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 8
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 9
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 10
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 11
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 12
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 13
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 14
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 15
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 16
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 17
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 18
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 19
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 20
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 21
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* - 22
Bekijk diavoorstelling
Ontdek het Aquarium van Saint-Malo - 4* REF : 301841
-17%
vanaf 106 all-in / persoon in plaats van 128 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 29 jan 2023
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
106 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Aquarium Trek er dit weekend eens op uit naar Saint-Malo in Bretagne. Hotel Océania Saint-Malo, in het centrum van de stad, dicht bij de baai van Mont-Saint-Michel, ligt vlak bij het water en op nauwelijks vijf minuten van de oude stadskern. In het hotel kunt u ontspannen bij een schoonheidsbehandeling of traditionele massage (toeslag) en heeft u vrije toegang tot de fitnessruimte en de bains à remous met water van 37 °C. Wandel in Saint-Malo via de omwallingen naar het kasteel dat de hertogen van Bretagne lieten optrekken en dat werd ingericht door Vauban. Vijf kilometer van deze kustplaats ligt Rothéneuf met de Rochers Sculptés, waar personages uit een ander tijdperk wonen. Vergeet voor u terugkeert naar huis zeker niet om een wandeling te maken bij het Fort du Petit Bé en de graftombe van de grote Chateaubriand.

Jouw arrangement is inclusief

Toegangsbewijs voor het aquarium in Saint-Malo (Borden met alle preventieve maatregelen tegen Covid-19 zijn in het Aquarium opgehangen., openingstijden: Van 10 uur tot 18 uur (van januari tot maart en oktober tot december), van 10 uur tot 19 uur (april, juni en september), van 9.30 uur tot 20 uur (juli en augustus) en tot 21 uur op 14/07 en 15/08., er worden hoorbare mededelingen gedaan om de mensen eraan te herinneren dat zij de maatregelen moeten naleven., in gans het aquarium wordt er vaker schoongemaakt en de installaties worden regelmatig grondig gereinigd., overal op het circuit zijn fysieke afstandsmarkeringen aanwezig. Bij de kassa's en in de winkel worden doorschijnende borden geplaatst., deze zomer is het dragen van een masker verplicht vanaf de leeftijd van 12 jaar., slechts 1 persoon staat in voor het ontvangen van de betaling aan de kassa, het restaurant en de winkel., vóór het bezoek is het absoluut noodzakelijk om je tijdslot voor het bezoek te reserveren wegens het beperkt aantal bezoekers. , om een vlot verloop van het bezoek te garanderen en te vermijden dat de bezoekers zich groeperen, worden de periodieke animaties en de becommentarieerde voederingen tot nader order opgeschort., de fysieke afstand van ten minste 1 meter tussen elk gezin moet in acht worden genomen., print en presenteer je voucher aan de kassa bij de ingang., was tijdens het bezoek regelmatig je handen en breng een hydroalcoholische gel aan. Langs de route zullen gel-verdelers beschikbaar zijn. )
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 23 m²
Hotelfaciliteiten: Niet-roken kamer, koffie en thee ter beschikking, kluis, toiletartikelen, douche, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, lCD televisie


Het hotel

Oceania Saint-Malo (4*)
Trek er dit weekend eens op uit naar Saint-Malo in Bretagne. Hotel Océania Saint-Malo, in het centrum van de stad, dicht bij de baai van Mont-Saint-Michel, ligt vlak bij het water en op nauwelijks vijf minuten van de oude stadskern. In het hotel kunt u ontspannen bij een schoonheidsbehandeling of traditionele massage (toeslag) en heeft u vrije toegang tot de fitnessruimte en de bains à remous met water van 37 °C. Wandel in Saint-Malo via de omwallingen naar het kasteel dat de hertogen van Bretagne lieten optrekken en dat werd ingericht door Vauban. Vijf kilometer van deze kustplaats ligt Rothéneuf met de Rochers Sculptés, waar personages uit een ander tijdperk wonen. Vergeet voor u terugkeert naar huis zeker niet om een wandeling te maken bij het Fort du Petit Bé en de graftombe van de grote Chateaubriand.


Adres

Rue Joseph Loth, 2, 35400, Saint Malo, Bretagne, Frankrijk, Ille et Vilaine


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, openbare parkeerplaats, bains à remous, terras, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), spa, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Gratis wifi op de kamers
Gratis parkeren bij het hotel
Het hotel ligt op 1,5 km van het station van Saint-Malo
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, toegangsbewijs voor het aquarium in Saint-Malo, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting