Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4*

Valkenburg, Nederland Productnummer invullen : 306446
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 1
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 2
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 3
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 4
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 5
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 6
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 7
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 8
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 9
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 10
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 11
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 12
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 13
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 14
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 15
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 16
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 17
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 18
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 19
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 20
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 21
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 22
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* - 23
Bekijk diavoorstelling
Rust, charme en uitgebreide wellness in hartje Valkenburg - 4* REF : 306446
vanaf 150 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 31 mrt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
150 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de Thermen Echt ontspannen en genieten doe je in het hotel Thermae2000 in Valkenburg aan de Geul. Je verblijft in een viersterren hotel en hebt via het hotel direct toegang tot het wellnessparadijs. De hotelkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer. Het bad vul je met mineraalrijk water. Vanuit je hotelkamer heb je toegang tot je eigen tuinterras. In de omgeving bezoek je de Fluweelengrot en natuurlijk het Kasteel van Valkenburg. In het wellnessparadijs vind je binnenzwembaden, buitenzwembaden en thermische baden. Maak ook volop gebruik van het saunalandschap en ontspan volledig met een massagebehandeling. Je huid voelt weer soepel na een gezichtsbehandeling en scrubbehandeling.  Bestel ook een keer een heerlijk puntje Limburgse vlaai. In het restaurant Pure geniet je in alle opzichten. Je kijkt uit over de Limburgse heuvels en geniet van gerechten op een culinair hoog niveau. Elk seizoen verandert de kaart en in de zomer dineer je en ontbijt je op het prachtige buitenterras. Houdt u er rekening mee dat kinderen jonger dan 10 jaar uit veiligheidsoverwegingen niet zijn toegestaan in Thermae 2000. Het is aanbevolen om van te voren een wellnessbehandeling te reserveren. Houdt u rekening met de volgende regels: - Ieder eerste volledige weekend van de maand is het badkledingweekend - Het dragen van badkleding is verplicht in de thermische baden. - De vrijdag vooraf aan elk badkledingweekend is vanaf 17.00 uur badkledingavond. Op badkleding dag is bij Thermae 2000 zowel het badenlandschap als de saunafaciliteiten alleen toegankelijk met badkleding. Meer informatie over badkledingweekenden vind u hier: https://www.thermae.nl/wellness/badkleding-of-ongekleed/.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de Thermen (Op reguliere dagen (maandag, woensdag en vrijdag t/m zondag) is het belangrijk om badkleding mee te brengen. In de thermale baden is het dragen van badkleding verplicht en in het saunagedeelte is verplicht zonder badkleding., kinderen onder de 10 jaar hebben geen toegang tot de spa., maandag, woensdag, vrijdag: Mix dag, baden met zwemkleding, sauna's zonder zwemkleding Dinsdag en elk eerste volledige weekend van de maand: Badkledingdag, baden en sauna met zwemkleding Donderdag: Naaktdag, baden en sauna's zonder zwemkleding , je krijgt onbeperkt toegang tot luxe wellness centrum Thermae 2000.)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek


Het hotel

Thermae 2000 (4*)
Echt ontspannen en genieten doe je in het hotel Thermae2000 in Valkenburg aan de Geul. Je verblijft in een viersterren hotel en hebt via het hotel direct toegang tot het wellnessparadijs. De hotelkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer. Het bad vul je met mineraalrijk water. Vanuit je hotelkamer heb je toegang tot je eigen tuinterras. In de omgeving bezoek je de Fluweelengrot en natuurlijk het Kasteel van Valkenburg. In het wellnessparadijs vind je binnenzwembaden, buitenzwembaden en thermische baden. Maak ook volop gebruik van het saunalandschap en ontspan volledig met een massagebehandeling. Je huid voelt weer soepel na een gezichtsbehandeling en scrubbehandeling.  Bestel ook een keer een heerlijk puntje Limburgse vlaai. In het restaurant Pure geniet je in alle opzichten. Je kijkt uit over de Limburgse heuvels en geniet van gerechten op een culinair hoog niveau. Elk seizoen verandert de kaart en in de zomer dineer je en ontbijt je op het prachtige buitenterras. Houdt u er rekening mee dat kinderen jonger dan 10 jaar uit veiligheidsoverwegingen niet zijn toegestaan in Thermae 2000. Het is aanbevolen om van te voren een wellnessbehandeling te reserveren. Houdt u rekening met de volgende regels: - Ieder eerste volledige weekend van de maand is het badkledingweekend - Het dragen van badkleding is verplicht in de thermische baden. - De vrijdag vooraf aan elk badkledingweekend is vanaf 17.00 uur badkledingavond. Op badkleding dag is bij Thermae 2000 zowel het badenlandschap als de saunafaciliteiten alleen toegankelijk met badkleding. Meer informatie over badkledingweekenden vind u hier: https://www.thermae.nl/wellness/badkleding-of-ongekleed/.


Belangrijk om te weten

Vanaf maandag 9 januari tot en met, naar verwachting, woensdag 15 februari zal het buitenbad gesloten zijn.


Adres

Kuurpark Cauberg, 25-27, 6301 BT, Valkenburg, Limburg, Nederland


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, buitenzwembad, bains à remous, terras, lift, wifi beschikbaar, restaurant(s), spa, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

De gemeentelijke heffing bedraagd €3,99 p.p.p.n.
Drie gangen diner in restaurant Pure voor €45 per persoon
Room service 24/7
Aankomst vanaf 14:30 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:30
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, toegang tot de Thermen, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting