Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3*

Villedieu les Poêles, Manche & Normandië, Frankrijk
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 1
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 2
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 3
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 4
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 5
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 6
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 7
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 8
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 9
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 10
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 11
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 12
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 13
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 14
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 15
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 16
Bekijk diavoorstelling
Ontspanning, welzijn en champagne, vlak bij Mont Saint Michel - 3* Référence produit : 551246
-42%
vanaf 90 all-in / persoon in plaats van 156 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 11 nov 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
90 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Fles inbegrepen + Toegang tot de spa Villedieu-les-Poêles is de ideale bestemming voor een verblijf in la Manche of een weekend in Normandië. De charme van de bosrijke omgeving, de ligging in het gebied van de Baai van de Mont Saint-Michel, tussen Normandië en Bretagne, maken dit tot een zeer aantrekkelijke en plezierige stad. U verblijft hier in een standaard of luxe kamer of in een hemelse suite, geheel ingericht om u optimaal confort te bieden. Hoe kunt u uw dag nu beter beginnen dan met een uitgebreid en evenwichtig ontbijt? Le Fruitier biedt u een heerlijk ontbijtbuffet met verse en gevarieerde producten. Tegen een toeslag van euros 1 p.p. serveren wij uw ontbijt op uw kamer. Het traditionele restaurant Le Fruitier serveert een klassieke en hoogstaande keuken, waarbij u naar hartelust kunt proeven en uw smaakpapillen maar ook uw ogen kunt prikkelen. Het restaurant doet haar naam eer aan, en verleidt haar gasten met frisse en moderne kleuren, om deze alvast voor te bereiden op de smakelijke en verfijnde gerechten die volgen. U kunt een toegangskaart reserveren voor het wellnesscentrum in het Domaine des Chevaliers de Malte, dat op 400 m van het hotel ligt. Met deze kaart heeft u toegang tot het verwarmde binnenzwembad, de sauna, hamam (toegang vanaf 16 jaar) en de wellnessruimte, op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Van maandag 22 december t/m zondag 4 januari 2015 is de receptie van het hotel geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 16.30 tot 20.30 uur. Wanneer u buiten deze tijden verwacht te arriveren, graag contact opnemen met het hotel via het telefoonnummer dat op uw voucher staat vermeld.

Jouw arrangement is inclusief

Fles naar keuze (Kies een fles naar keuze: champagne, wijn of cider., als onderdeel van je verblijf wordt je een fles aangeboden, per nacht dat je verblijft., als je geen alcohol drinkt, aarzel dan niet om een niet-alcoholisch drankje te vragen aan de bar., als je de fles champagne wilt tijdens je ontbijt, gelieve dit dan te vermelden voor de aankomst in het hotel of tijdens het inchecken.)
Toegang tot de spa, 3.0 uren (De spa is gelegen in Domaine des Chevaliers de Malte, op 400m van Le Fruitier., je hebt ook de mogelijkheid om alle aanwezige sportuitrusting te gebruiken., het binnenzwembad is toegankelijk voor begeleide minderjarigen. De andere faciliteiten zijn verboden voor kinderen onder de 16 jaar., toegang beschikbaar bij reservering., de spa is geopend van 9.30u tot 12.00u en van 16.30u tot 20.30u.)
Ontbijt Klassiek (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, privilege
Oppervakte: 23 m²
Hotelfaciliteiten: Koffie en thee ter beschikking, föhn, zithoek, kluis, douche, televisie, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Logis Hôtel Restaurant Le Fruitier (3*)
Villedieu-les-Poêles is de ideale bestemming voor een verblijf in la Manche of een weekend in Normandië. De charme van de bosrijke omgeving, de ligging in het gebied van de Baai van de Mont Saint-Michel, tussen Normandië en Bretagne, maken dit tot een zeer aantrekkelijke en plezierige stad. U verblijft hier in een standaard of luxe kamer of in een hemelse suite, geheel ingericht om u optimaal confort te bieden. Hoe kunt u uw dag nu beter beginnen dan met een uitgebreid en evenwichtig ontbijt? Le Fruitier biedt u een heerlijk ontbijtbuffet met verse en gevarieerde producten. Tegen een toeslag van € 1 p.p. serveren wij uw ontbijt op uw kamer. Het traditionele restaurant Le Fruitier serveert een klassieke en hoogstaande keuken, waarbij u naar hartelust kunt proeven en uw smaakpapillen maar ook uw ogen kunt prikkelen. Het restaurant doet haar naam eer aan, en verleidt haar gasten met frisse en moderne kleuren, om deze alvast voor te bereiden op de smakelijke en verfijnde gerechten die volgen. U kunt een toegangskaart reserveren voor het wellnesscentrum in het Domaine des Chevaliers de Malte, dat op 400 m van het hotel ligt. Met deze kaart heeft u toegang tot het verwarmde binnenzwembad, de sauna, hamam (toegang vanaf 16 jaar) en de wellnessruimte, op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Van maandag 22 december t/m zondag 4 januari 2015 is de receptie van het hotel geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 16.30 tot 20.30 uur. Wanneer u buiten deze tijden verwacht te arriveren, graag contact opnemen met het hotel via het telefoonnummer dat op uw voucher staat vermeld.


Belangrijk om te weten

Gratis wijziging of annulering met 80% terugbetaling.


Adres

3 rue Jules Ferry, 50800, Villedieu-les-Poêles, Normandië, Frankrijk, Manche


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), spa, bar / Lounge


Goed om te weten

De Mont Saint-Michel ligt op 47 km
In l'Atelier kunt u genieten van traditionele gerechten in een nieuw jasje
Restaurant gesloten van 22-12 t/m 04-01
Aankomst vanaf 16:00 Voor 23:00
Vertrek tot 07:30 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, privilege, fles naar keuze, toegang tot de spa, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting