Weekend in Luik - 3*

Productnummer invullen : 303704
Weekend in Luik - 3* - 1
Weekend in Luik - 3* - 2
Weekend in Luik - 3* - 3
Weekend in Luik - 3* - 4
Weekend in Luik - 3* - 5
Weekend in Luik - 3* - 6
Weekend in Luik - 3* - 7
Weekend in Luik - 3* - 8
Weekend in Luik - 3* - 9
Weekend in Luik - 3* - 10
Weekend in Luik - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
Weekend in Luik - 3* REF : 303704
vanaf 55 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 11 dec 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
55 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Met zicht op golfbaan + Ontbijt Geniet van een fantastisch weekend weg tijdens een verblijf in het hotel ibis Liege Boncelles en ontdek culturele en historische bezienswaardigheden. Je overnacht in een geluiddichte kamer die met moderne faciliteiten is uitgerust, zoals airconditioning. De Royal Golf Club du Sart-Tilman is naast het hotel gelegen, maar naast golfen onderneem je uiteraard ook leuke andere activiteiten. Bijvoorbeeld door het fort Boncelles te bezichtigen of een uitstapje te maken naar Luik, waar je gaat winkelen. De ligging van het hotel in de Ourthvallei maakt het uiteraard mogelijk om prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur te maken door de bossen en langs uitgestrekte weiden. Begin de dag goed door te genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet met een keur aan intercontinentale producten. De bar van ibis Liege Boncelles is elke dag, avond en nacht geopend, zodat je er op elk gewenst moment gezelligheid treft. In de bar bestel je een snack om daar of op je kamer te eten.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard, vista golf
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie


Het hotel

Ibis Liège Seraing (3*)
Geniet van een fantastisch weekend weg tijdens een verblijf in het hotel ibis Liege Boncelles en ontdek culturele en historische bezienswaardigheden. Je overnacht in een geluiddichte kamer die met moderne faciliteiten is uitgerust, zoals airconditioning. De Royal Golf Club du Sart-Tilman is naast het hotel gelegen, maar naast golfen onderneem je uiteraard ook leuke andere activiteiten. Bijvoorbeeld door het fort Boncelles te bezichtigen of een uitstapje te maken naar Luik, waar je gaat winkelen. De ligging van het hotel in de Ourthvallei maakt het uiteraard mogelijk om prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur te maken door de bossen en langs uitgestrekte weiden. Begin de dag goed door te genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet met een keur aan intercontinentale producten. De bar van ibis Liege Boncelles is elke dag, avond en nacht geopend, zodat je er op elk gewenst moment gezelligheid treft. In de bar bestel je een snack om daar of op je kamer te eten.


Adres

Route du Condroz, 15B, 4100, Boncelles, Wallonië, België, Luik


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bar / Lounge


Goed om te weten

WiFi gratis in het hele hotel
Gratis openbare parking bij hotel
24-Uurs receptie
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, vista golf, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting