Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3*

Productnummer invullen : 301343
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 1
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 2
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 3
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 4
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 5
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* - 6
Bekijk diavoorstelling
Weekend met oesterproeverij in het hart van de Vendée - 3* REF : 301343
vanaf 78 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 04 apr 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
78 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Proeverij Natuur, rust en gezelligheid staan voorop bij uw verblijf in Bouin in 2 sterren Relais du Silence Domaine Le Martinet, een sfeervolle 18e eeuwse woning in het hart van het moerasgebied van Bretagne en de Vendée, halverwege tussen Nantes en Sables d'Olonne. De 14 kamers in het grote 18e eeuwse gebouw, de 17 kamers aan de tuin, en de 9 duplex appartementen combineren charme en modern comfort teneinde uw verblijf zo aangenaam en geriefelijk mogelijk te maken. De kamers hebben een inrichting uit de jaren '90/2000, afhankelijk van het type kamer, en beschikken over televisie, satelliet, telefoon, wifi, een koelkast en een gootsteen (voor de appartementen). De badkamers hebben een douche of ligbad, wc en haardroger (afhankelijk van het type kamer). Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van het overdekte buitenzwembad dat geopend is van april tot oktober. Het volmaakte park en de grote open ruimtes zorgen ervoor dat u zich één met de natuur voelt.. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd (met toeslag). Het restaurant biedt u een verfijnde traditionele keuken aangevuld met geuren uit de tuin van het hotel, een selectie van regionale producten met de originele touch van kleurrijke reizen.

Jouw arrangement is inclusief

Landbouwproductenproeverij
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 14 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, lCD televisie, satelliet TV, douche of bad


Het hotel

Domaine Le Martinet, the Originals Relais (Relais du Silence) (3*)
Natuur, rust en gezelligheid staan voorop bij uw verblijf in Bouin in 2 sterren Relais du Silence Domaine Le Martinet, een sfeervolle 18e eeuwse woning in het hart van het moerasgebied van Bretagne en de Vendée, halverwege tussen Nantes en Sables d'Olonne. De 14 kamers in het grote 18e eeuwse gebouw, de 17 kamers aan de tuin, en de 9 duplex appartementen combineren charme en modern comfort teneinde uw verblijf zo aangenaam en geriefelijk mogelijk te maken. De kamers hebben een inrichting uit de jaren '90/2000, afhankelijk van het type kamer, en beschikken over televisie, satelliet, telefoon, wifi, een koelkast en een gootsteen (voor de appartementen). De badkamers hebben een douche of ligbad, wc en haardroger (afhankelijk van het type kamer). Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van het overdekte buitenzwembad dat geopend is van april tot oktober. Het volmaakte park en de grote open ruimtes zorgen ervoor dat u zich één met de natuur voelt.. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd (met toeslag). Het restaurant biedt u een verfijnde traditionele keuken aangevuld met geuren uit de tuin van het hotel, een selectie van regionale producten met de originele touch van kleurrijke reizen.


Adres

Place du Général Charette, 85230, Bouin, Loire, Frankrijk, Vendée


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 21:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, landbouwproductenproeverij, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting