Weekend op een half uur van Parijs - 4*

Productnummer invullen : 306679
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 1
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 2
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 3
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 4
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 5
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 6
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 7
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 8
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 9
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 10
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 11
Weekend op een half uur van Parijs - 4* - 12
Bekijk diavoorstelling
Weekend op een half uur van Parijs - 4* REF : 306679
-25%
vanaf 69 all-in / persoon in plaats van 93 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 02 jan 2023
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
69 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Parkeergarage + Welkomstdrankje + Late check-out Geniet van een heerlijk relaxweekend op het platteland, op slechts een paar minuten rijden van Chantilly en Senlis, evenals het Parc Astérix. In hotel Les Herbes Folles wordt u verwelkomd in een gezellige en huiselijke sfeer, waar aan alles is gedacht om u optimaal comfort te bieden. Het hotel bevindt zich in een oude boerderij, rondom de oorspronkelijke silo, wat de plek een bijzonder en authentiek karakter geeft. Het hotel bestaat uit 31 kamers, waarvan 3 junior suites en 2 kamers voor personen met een lichamelijke beperking. De ruime kamers zijn ingericht in een rustgevende en moderne stijl, en sommige ervan kijken uit op de tuin of de binnenplaats. Breng tijdens uw weekend vooral ook een bezoek aan Senlis, of de paardenstad Chantilly, waar het hele jaar door spectaculaire paardenshows worden georganiseerd. Neem vervolgens een kijkje bij de abdijen van Royaumont en Chaalis. Laat u tenslotte verleiden door een dagje Parc Astérix, op slechts een kwartier rijden, of ga naar de beroemde Disneyland® Paris parken. Geniet buiten van uw lunch en zoek tijdens het diner de warmte binnen weer op aan de gastentafel van Les Herbes Folles, waar gerechten worden geserveerd die de uitgebreide selectie aan wijnen perfect laten uitkomen. Wanneer u verwacht aan te komen na 22.00 uur, gelieve het hotel hiervan op de hoogte te brengen, zodat zij u toch optimaal kunnen ontvangen.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstdrankje (Er wordt een welkomstdrankje in de wijnbar van het hotel aangeboden: er is keuze tussen een biertje, een glas wijn of een softdrink.)
Late check-out tot 14u
Korting bij een lokale partner (Een exclusieve korting in het paardensportcentrum La Crinière, ontdekkingsformule: €110 voor 1 persoon - € 130 voor 2 personen (in plaats van € 220) - €150 voor 3 personen (in plaats van € 330), groepsles: €30 per volwassene / € 25 per kind - op afspraak, alleen geldig voor de leerlingen, met uitzondering van de school vakanties Zone C (maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondagochtend), individuele cursus: €60 voor 1 persoon - € 75 voor 2 personen (in plaats van € 120) - 90 euro voor 3 personen (in plaats van € 180) - geldig zondagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagochtend en tijdens de schoolvakanties Zone C (zaterdag of zondag), aanbieding geldig voor volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar. Prijs incl. BTW ter plaatse te betalen., een Weekendesk voordeel op één van de formules naar keuze: Ontdekking (2h initiatie in de paardenwereld) - privé les (1u les volgens uw niveau) - integratie in een groepsles (1u pass in een cursus voor niet-beginners).)
Parkeergarage (gratis) elke dag
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Aparte WC, douche of bad, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, niet-roken kamer, föhn, kabeltelevisie, kluis, bureau, lCD televisie
Tweepersoonsbed


Het hotel

Les Herbes Folles (4*)
Geniet van een heerlijk relaxweekend op het platteland, op slechts een paar minuten rijden van Chantilly en Senlis, evenals het Parc Astérix. In hotel Les Herbes Folles wordt u verwelkomd in een gezellige en huiselijke sfeer, waar aan alles is gedacht om u optimaal comfort te bieden. Het hotel bevindt zich in een oude boerderij, rondom de oorspronkelijke silo, wat de plek een bijzonder en authentiek karakter geeft. Het hotel bestaat uit 31 kamers, waarvan 3 junior suites en 2 kamers voor personen met een lichamelijke beperking. De ruime kamers zijn ingericht in een rustgevende en moderne stijl, en sommige ervan kijken uit op de tuin of de binnenplaats. Breng tijdens uw weekend vooral ook een bezoek aan Senlis, of de paardenstad Chantilly, waar het hele jaar door spectaculaire paardenshows worden georganiseerd. Neem vervolgens een kijkje bij de abdijen van Royaumont en Chaalis. Laat u tenslotte verleiden door een dagje Parc Astérix, op slechts een kwartier rijden, of ga naar de beroemde Disneyland® Paris parken. Geniet buiten van uw lunch en zoek tijdens het diner de warmte binnen weer op aan de gastentafel van Les Herbes Folles, waar gerechten worden geserveerd die de uitgebreide selectie aan wijnen perfect laten uitkomen. Wanneer u verwacht aan te komen na 22.00 uur, gelieve het hotel hiervan op de hoogte te brengen, zodat zij u toch optimaal kunnen ontvangen.


Adres

Rue de l´église, 3, 77990, Mauregard, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Seine et Marne


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Neem contact op met het hotel wanneer u na 22.00 uur denkt te arriveren
Bediening tot 21.00 uur
Gastentafel voor het diner (48 uur van tevoren reserveren)
Pendelbus vliegveld
Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, welkomstdrankje, late check-out tot 14u, korting bij een lokale partner, parkeergarage (gratis), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting