Welzijnsweekend nabij Troyes - 4*

Productnummer invullen : 303495
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 1
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 2
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 3
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 4
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 5
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 6
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 7
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 8
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 9
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 10
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 11
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 12
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 13
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 14
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 15
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 16
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 17
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 18
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 19
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 20
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 21
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 22
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 23
Welzijnsweekend nabij Troyes - 4* - 24
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Tripje in de buurt van Cabourg - 3*
Auberville, Manche & Normandië, Frankrijk
Vertrek op 23/12/2023 Zonder vervoer
Tripje in de buurt van Cabourg - 3* 2 dagen / 1 nacht Volgens beschrijving
vanaf 26all-in
/pers.
Betaal in 3X*
Groene minivakantie in de Ardennen
-34%
Vertrek op 01/10/2023 Zonder vervoer
Groene minivakantie in de Ardennen 2 dagen / 1 nacht Volgens beschrijving
vanaf 27all-in
/pers.
in plaats van 41
Betaal in 3X*
Verblijf dicht bij Tours - 3*
-42%
Azay le Rideau, Centrum, Frankrijk
Vertrek op 18/01/2024 Zonder vervoer
Verblijf dicht bij Tours - 3* 2 dagen / 1 nacht Ontbijt
vanaf 33all-in
/pers.
in plaats van 57
Betaal in 3X*
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort twin kamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Dichtbij Troyes, een middeleeuwse stad op anderhalf uur rijden van  Parijs, in het hart van het Parc Naturel Régional de la Foret d'Orient et des Lacs de Champagnes (5000 hectaren grote meren),het Domaine de la Foret d'Orientkent een bevoorrechte ligging van 70 hectaren groen in de Golf de la Forêtd'Orient.  Warm welkom, convivialiteit, comfort en eengezellige sfeer zijn de sleutelelementenin het dagelijkse leven daar. U zult kunnen genieten van de ruimte rond de bar,de in de winter zeer geapprecieerde open haard, het zonnige terras net naasthet zwembad, het panoramaterras met zicht op de golf (18 holes) zonder al de"resort" activiteiten te vergeten die het hele jaar beschikbaar zijn.  Om te eten beschikt het hotel over tweerestaurants, met name Le Héron cendré en Bistrot champenois, met telkens eenterras met zicht op het zwembad en de green. Om van uw verblijf een succes te maken beschikt u over een ruim gammaactiviteiten op de site van de Domaine de la Forêt d'Orient zoals de Golf de laForêt d'Orient.  Met zijn fairways, die zich in een groene oase bevinden, geeft de Golf dela Forêt u de mogelijkheid om uw passie uit te leven of met golf te beginnen ineen gevarieerde omgeving waar bossen, vlaktes en vijvers een prachtig landschapvormen.  Ludieke activiteiten zijn ook mogelijk : zwembad, boogschieten, blaaspijpschieten, klimmuur, een mountain bike huren, quad, foot sur table. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 3 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 4,5m op 5,1m. de doorgang van de parkeerplaats naar de ingang is zonder drempels. De ingang heeft een deur van 1,65m breed. De kamers liggen op de 2e en 3e verdieping en zijn met de lift te bereiken, deze met een deur van 81cm breed en de binnenkant van de lift is 139cm op 218cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 92,5cm breed. De bagagedrager, stoel en fauteuil kunnen moeilijk of niet verplaatst worden. Rond het bed is er 120cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 90cm breed. In de badkamer is er een inloopdouche aanwezig met een vlakke vloer. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft aan één kant een handgreep. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen, er is een deur van 1,4m aanwezig. De meubels van het restaurant zijn gemakkelijk te verplaatsen. "

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa, 2.0 uren (Aqualis pass (geniet van de gunstige effecten van de sauna, de hamam, het bubbelbad en ontspan je met een theetje in de ontspanningsruimte) - geldig voor 2 uur., de spa is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar.)
Ontbijt


De accommodatie:

Twin kamer, comfort
Oppervakte: 32 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, flessenwarmer, babyverschoontafel, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, niet-roken kamer, kluis, lCD televisie, waterkoker, douche of bad, bureau, toegankelijkheid voor mindervaliden
éénpersoonsbedden


Het hotel

Domaine de la Foret d’Orient - Natur’Hotel Golf & Spa (4*)
Dichtbij Troyes, een middeleeuwse stad op anderhalf uur rijden van  Parijs, in het hart van het Parc Naturel Régional de la Foret d’Orient et des Lacs de Champagnes (5000 hectaren grote meren),het Domaine de la Foret d'Orientkent een bevoorrechte ligging van 70 hectaren groen in de Golf de la Forêtd’Orient.  Warm welkom, convivialiteit, comfort en eengezellige sfeer zijn de sleutelelementenin het dagelijkse leven daar. U zult kunnen genieten van de ruimte rond de bar,de in de winter zeer geapprecieerde open haard, het zonnige terras net naasthet zwembad, het panoramaterras met zicht op de golf (18 holes) zonder al de“resort” activiteiten te vergeten die het hele jaar beschikbaar zijn.  Om te eten beschikt het hotel over tweerestaurants, met name Le Héron cendré en Bistrot champenois, met telkens eenterras met zicht op het zwembad en de green. Om van uw verblijf een succes te maken beschikt u over een ruim gammaactiviteiten op de site van de Domaine de la Forêt d’Orient zoals de Golf de laForêt d’Orient.  Met zijn fairways, die zich in een groene oase bevinden, geeft de Golf dela Forêt u de mogelijkheid om uw passie uit te leven of met golf te beginnen ineen gevarieerde omgeving waar bossen, vlaktes en vijvers een prachtig landschapvormen.  Ludieke activiteiten zijn ook mogelijk : zwembad, boogschieten, blaaspijpschieten, klimmuur, een mountain bike huren, quad, foot sur table. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 3 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 4,5m op 5,1m. de doorgang van de parkeerplaats naar de ingang is zonder drempels. De ingang heeft een deur van 1,65m breed. De kamers liggen op de 2e en 3e verdieping en zijn met de lift te bereiken, deze met een deur van 81cm breed en de binnenkant van de lift is 139cm op 218cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 92,5cm breed. De bagagedrager, stoel en fauteuil kunnen moeilijk of niet verplaatst worden. Rond het bed is er 120cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 90cm breed. In de badkamer is er een inloopdouche aanwezig met een vlakke vloer. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft aan één kant een handgreep. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen, er is een deur van 1,4m aanwezig. De meubels van het restaurant zijn gemakkelijk te verplaatsen. "


Adres

Route de Géraudot , 5, 10220, Rouilly Sacey, Champagne-Ardennen, Frankrijk, Aube


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, buitenzwembad, bains à remous, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte, golf


Goed om te weten

Gratis wifi in de kamers.
Gratis biljartzaal.
Het Domein bevindt zich op 15min rijden van Troyes en 2 uur van Parijs
Aankomst vanaf 14:00 Voor 02:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar, speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, comfort, toegang tot de spa, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting