Rondreis de 3 Gratiën "Wenen, Bratislava en Budapest" - 5d/4n

Wenen, Oostenrijk Productnummer invullen : 258720
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Rondreis de 3 Gratiën
Bekijk diavoorstelling Bekijk geolokalisatie
Rondreis de 3 Gratiën "Wenen, Bratislava en Budapest" - 5d/4n REF : 258720
vanaf 877 all-in / persoon van Rondreizen de 5 dagen / 4 nachten bij vetrek van Parijs 29 mrt 2023
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+1 andere steden)
  • Maaltijd Volgens beschrijving
  • Verblijf
  • Transfer
  • Franstalige gids
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en materialen

  • Franstalige Receptie
  • Franstalige Gids
vanaf
877 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Ontdek 3 prachtige Europese hoofdsteden
Verblijf in een gunstig gelegen superior driesterrenhotel
Inclusief toegang tot paleis Schönbrunn

Je reisplan

Dag 1: WENEN - AANKOMST
Aankomst in Wenen en privétransfer naar je hotel (ongeacht je vluchtschema)
Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, ligt ten oosten van de Donau. De stad is beroemd om haar culturele en artistieke inwoners, zoals Mozart, Beethoven en Sigmund Freud. De stad is ook bekend om haar keizerlijke paleizen, zoals het paleis Schönbrunn, de zomerresidentie van de Habsburgers. In de musea, de historische en moderne gebouwen kan je werken van Egon Schiele, Gustav Klimt en andere kunstenaars bewonderen.
Vrije dag (volgens je vluchtschema)

Vrij diner

Dag 2: WENEN
Ontbijt
Vertrek naar paleis Schönbrunn (60 min met audio), daarna bezoek aan de beroemde Naschmarkt. (vrije tijd en vrije lunch op de markt). Vervolgens panoramische tour langs de beroemde "Ring Strasse". Langs deze imposante laan vind je de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de Opera, het stadhuis en het museum van schone kunsten. Daarna geleide wandeling langs het historisch centrum van Wenen en de Stephansdom, in romaanse stijl gebouwd in de 13e eeuw en later afgewerkt in gotische stijl.
Diner.
Overnachting in het hotel

Dag 3: WENEN - BRATISLAVA - BOEDAPEST - 280 KM
Ontbijt in het hotel . Vertrek naar Bratislava. Geleide wandeling in het historische centrum van de huidige hoofdstad van Slovakije en de vroegere tijdelijke hoofdstad van het Hongaarse koninkrijk tijdens de Ottomaanse oorlogen. Lunch in de stad en vertrek naar Budapest
Bij aankomst rondrit in de stad met de autocar en verkenning van Buda. Historisch centrum van Budapest met het Koninklijk kasteel, de wijk Buda is cultureel werelderfgoed van Unesco. Bezoek aan de Matthiaskerk in neogotische stijl waar de Hongaarse heersers gekroond werden met de Stefanuskroon.
Vervolgens bezoek aan het Vissersbastion, een neoromaans bouwwerk met muren en torens, dat een indrukwekkend zicht op de stad biedt.
Vervolg naar Pest, de levendige en commerciële wijk van Budapest. Bezoek aan het Parlement, gedeeltelijk geïnspireerd op het London Parliament, in neogotische stijl en met de allures van een kathedraal. De majestueuze gevel strekt zich over 268 m langs de Donau uit. Bezoek aan de Stefansdom waarvan de koepel van 96 m in vrijwel heel de stad te zien is. Langs de elegante Andrassy met zijn elegante villa's en gebouwen, aankomst op het Heldenplein, het grootste plein van de stad, met de standbeelden van de stichters van Hongarije.
Diner.
Overnachting in het hotel

Dag 4: BOEDAPEST
Ontbijt in het hotel.
Vertrek naar een van de grootse basilieken van Europa, Sant Istvan (toegang inbegrepen) en de beroemde overdekte markt van Budapest (vrije tijd op de markt), vervolgens excursie langs de prachtige Donau en bezoek aan Szentendre (Sint Andreas), kunstenaarsstad met barokke invloeden , een aangename rustplaats langs de oevers van de Donau waar geschiedenis en kunst hand in hand gaan (vrije tijd) en terugkeer naar Budapest. Vrije lunch.3
Diner.
Overnachting in het hotel

Dag 5: BOEDAPEST - VERTREK
Ontbijt in het hotel
Vrije ochtend (afhankelijk van je vluchtschema) voor een laatste bezoek of aankoop voor je terugvliegt
Privétransfer naar de luchthaven van Budapest en vlucht naar Frankrijk (ongeacht je vluchtschema)

Je verblijf tijdens de rondreis (ter informatie)

Wenen : EUROPAHOUSE 3*** sup. of gelijkaardig https://www.europahauswien.at/en/
Budapest : CANADA HOTEL 3*** sup. of gelijkaardig http://www.canadahotelbudapest.com/home/

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Vlucht heen/terug, met of zonder tussenlanding, met bestemming Praag
- De privétransfers luchthaven/hotel/luchthaven
- Verblijf van 4 nachten in een tweepersoonskamer in een hotel 3* Sup, inclusief ontbijtbuffet
- Maaltijden (3 gangen) vermeld in het programma (zonder dranken)
- Vervoer ter plaatse met een comfortabele autocar (of minibus) met airconditioning
- Toegangsticket voor paleis Schönbrunn 60 min met audio
- Franstalige begeleiding/gids voor de hele duur van de reis
- Bezoeken en excursies die vermeld zijn op het programma
- Assistentie van ons kantoor
- Alle lokale belastingen


In deze prijs is niet inbegrepen

Dranken bij de maaltijden
- Bezoeken, maaltijden en toegangen die niet vermeld zijn in het programma
- Fooien voor de gids en de chauffeur
- VerzekeringenNuttig om te weten

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- De kortingen voor kinderen gelden voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar die een kamer delen met twee volwassenen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, zal het toepasselijke tarief je worden meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en van de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variëren afhankelijk van het tijdsschema van luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er zullen je wel snacks en dranken worden aangeboden, die je betaalt aan de vliegtuigcrew (uitsluitend in cash en in euro).
- tenzij anders aangegeven, zal de voertaal van de toeristische diensten Engels zijn
- tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.
- Dit aanbod kan niet gewijzigd worden en is niet terugbetaalbaar.