3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4*
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 2
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 3
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 4
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 5
-11%
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* (Ref. 306284)
Baldersheim, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-11%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 68
Bekijk
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 1
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 2
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 3
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 4
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 5
-14%
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* (Ref. 302387)
Baldersheim, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-14%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 85 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 99
Bekijk
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 1
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 2
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 3
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 4
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 5
-15%
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* (Ref. 329240)
Baldersheim, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Pretpark + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-15%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 166 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 197
Bekijk