4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4*
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 2
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 3
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 4
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* - 5
-25%
Ontspannen uitje in Mulhouse - 4* (Ref. 306284)
Baldersheim, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-25%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 81
Bekijk
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* - 1
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* - 2
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* - 3
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* - 4
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* - 5
Familieverblijf met toegang tot zwembad en wellnesscentrum - 4* (Ref. 321291)
Baldersheim, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie vierpersoonskamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 1
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 2
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 3
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 4
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* - 5
-17%
Ontspannen uitje met massage voor 2 in Baldersheim - 4* (Ref. 302387)
Baldersheim, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 80 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 97
Bekijk
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 1
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 2
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 3
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 4
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* - 5
-22%
Wellnessuitje met entreekaartjes voor 1 dag in Europa Park (minimaal 2 nachten) - 4* (Ref. 329240)
Baldersheim, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Pretpark + Toegang tot de spa Beleef een culinair en cultureel weekend in het hart van de Elzas en ontdek de musea van Mulhouse en de wijnroute. Verblijf in de charmante auberge Au Cheval Blanc met ruime kamers en een authentiek restaurant, die in het dorp Baldersheim ligt op minder dan tien kilometer van Mulhouse. De typisch Elzassische inrichting met het mooie houtwerk is prachtig. Het restaurant van het hotel biedt een overheerlijke Elzassische keuken met regionale seizoensproducten. Uw weekend in de Elzas is de ideale gelegenheid om Mulhouse en het historische voetgangerscentrum te verkennen. Bezoek vooral de mooie locaties van de stad, zoals het Place de la Réunion en de kleurrijke gevels, het stadhuis in de renaissance-stijl of de Temple Saint-Étienne en de veertiende-eeuwse glas-in-loodramen. Kom bij terugkomst even bij in de wellnessruimte van het hotel met een binnenzwembad, een sauna, een bains à remous en een stoombad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-22%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 147 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 190
Bekijk