3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3*

Productnummer invullen : 303516
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 1
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 2
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 3
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 4
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 5
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 6
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 7
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 8
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 9
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 10
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
3-Sterren weekend op enkele kilometers van Mulhouse - 3* REF : 303516
vanaf 53 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 30 jul 2024
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
53 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt Het Hôtel La Vallée Noble 2 sterren, is gelegen in een prachtig stukje groen middenin de Route des Vins (de wijnroute). Het profiteert van een buitengewone situatie en steekt uit boven het dal van Soultzmatt dat bekend staat om zijn bronwater en zuidelijke microklimaat. Het hotel beschikt over 32 kamers. Ze zijn allen voorzien van bad of douche, haardroger, toilet, kleurentelevisie pet satelliet, overdekt balkon met tuinmeubels, wi-Fi-internettoegang. Profiteer van het zwembad en de sauna van het etablissement die gratis toegankelijk zijn voor de klanten van het hotel van 8 tot 20 uur. U kunt ter plaatse een ayurvedische behandeling krijgen voor 65 euro per seance. Het restaurant La Vallée Noble verwelkomt u 7 dagen per week in een paradijselijk natuurlijke omgeving voor de traditionele keuken uit de streek. U proeft er bijvoorbeeld: lentesalade met aspergepunten, zalm met bieslookboter, gevulde parelhoen in roomsaus, fraise melba.  

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Balkon, bad, toiletartikelen, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie


Het hotel

Hôtel La Vallée Noble (3*)
Het Hôtel La Vallée Noble 2 sterren, is gelegen in een prachtig stukje groen middenin de Route des Vins (de wijnroute). Het profiteert van een buitengewone situatie en steekt uit boven het dal van Soultzmatt dat bekend staat om zijn bronwater en zuidelijke microklimaat. Het hotel beschikt over 32 kamers. Ze zijn allen voorzien van bad of douche, haardroger, toilet, kleurentelevisie pet satelliet, overdekt balkon met tuinmeubels, wi-Fi-internettoegang. Profiteer van het zwembad en de sauna van het etablissement die gratis toegankelijk zijn voor de klanten van het hotel van 8 tot 20 uur. U kunt ter plaatse een ayurvedische behandeling krijgen voor 65 euro per seance. Het restaurant La Vallée Noble verwelkomt u 7 dagen per week in een paradijselijk natuurlijke omgeving voor de traditionele keuken uit de streek. U proeft er bijvoorbeeld: lentesalade met aspergepunten, zalm met bieslookboter, gevulde parelhoen in roomsaus, fraise melba.  


Adres

Lieudit Finkerwaldele, 68570, Soultz, Elzas, Frankrijk, Haut-Rhin


Hotelfaciliteiten

Terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), spa, binnenzwembad, sauna, reiniging zonder vervuilende producten, handdoek/laken hergebruiksysteem, recycling systemen beschikbaar, 100% rookvrij hotel, eco-efficiënte verlichting, biologische zeepdispensers, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 19:00
Vertrek tot 11:00 Voor 11:30

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting