Campings

Voordelige campings met stacaravans, chalets, ...

Zin om voordelig op vakantie te gaan? Beleef een onvergetelijke tijd in Frankrijk, Spanje of Italië op de camping. Kies uit een stacaravan, chalet of ... en geniet van het waterpark, zwembad, kinderanimatie, natuur, en nog veel meer. Ontdek hier ons ruime aanbod aan betaalbare chalets en stacaravans op het platteland, aan zee, en meer.

Top regio's Frankrijk

Top departementen Frankrijk

1 - Var
vanaf 158all-in

Top campings 

Onze tevreden klanten aan het woord

We reizen al jaren met Carrefour Voyages in Frankrijk en nu met Carrefour Reizen in België. De reizen zijn top ! 

Jean P.
5/5
star star star star star

We boekten onze reis per telefoon en zijn zeer tevreden van de klantendienst. Ze zijn vriendelijk en efficiënt. 

Nathalie T.
5/5
star star star star star

Carrefour Reizen we zijn nu met jullie in Tunesië, echt bedankt. Prachtig ! 

Wesley W.
5/5
star star star star star

Een camping is niet altijd kamperen

Wie denkt aan een camping, denkt vaak meteen aan je tent opzetten ergens op het terrein. Dat kan natuurlijk als je dat wil, maar je kan ook kiezen voor meer comfort door een stacaravan te huren. Vandaag beschikken heel wat campings immers niet alleen over zeer goede buiteninfrastructuur, maar ook over stacaravans met alle comfort: airco, wifi, enz. Ontdek dus snel onze voordelige campings voor je volgende vakantie.

Campingvakantie met het gezin

Een gezinsvakantie op een camping kan een schitterend idee zijn. Op een camping voel je je immers een beetje als in een dorpje, met alle activiteiten en voorzieningen binnen handbereik. En ga je met de kinderen naar een camping, dan vind je er vaak speeltuinen, een waterpark en soms ook een kinderclub. Professionele begeleiders voorzien je kleine spruiten de hele dag lang van leuke en sportieve activiteiten. Ondertussen kan jij heerlijk ontspannen in je stacaravan, aan het zwembad of op het strand, als je gekozen hebt voor een camping vlak aan zee. In de krokus-, zomer- of herfstvakantie biedt een camping altijd de zekerheid van een geslaagde vakantie tegen een scherpe prijs.

Slimme campingdeals

Kiezen voor een camping is kiezen voor een voordelige vakantie. Onze campingexperts weten vaak de beste prijzen voor je te bedingen. Ontdek regelmatig onze promoties op een selectie campings, onze flash sales en lastminuteaanbiedingen voor campings en profiteer van een voordelige campingvakantie. Het hele jaar door vind je bij ons interessante campings in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Buiten de schoolvakanties en het zomerseizoen kan je zo soms een hele week terecht op een camping voor minder dan 100 euro! Check dus zeker regelmatig onze slimme campingdeals.