LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

 

Betaal jouw reis in 3 of 12 maal (2) met de Visa kaart van Carrefour(1)!Kiezen voor de Visa kaart van Carrefour(1), is kiezen voor een vakantie zonder kopzorgen!


Onze betalingsmogelijkheden om jouw reis te betalen : de betaling en 3 of 12 maal(2).

Boek nu jouw vakantie en betaal later voor een bedrag vanaf €75 (BDR 9,90%)(2). Een betalingsmogelijkheid in functie van jouw budget en enkel beschikbaar met de Visa van Carrefour(1)!

Vanaf €600, is er de mogelijkheid om in 12 maandelijkse aflossingen te betalen (TDP 9,90%)!(2).

Visa kaart carrefour

visa kaart carrefour

De betaling in 3 of 12 maal, hoe gaat dit te werk?


Betaal met de Visa kaart van Carrefour(1) en je ontvangt ommiddellijk een sms, met een voorstel om in 3 of 12 maal te betalen (in 3 maal vanaf €75 en in 12 maal vanaf €600 - BDR 9,9%)(2)

Antwoord "OK" binnen de 12 uur ... en de betalingsmodaliteit wordt toegepast!

Voorbeeld van de betalingsmodaliteit :

In het kader van een « 3 maal betalend », boek ik op 12 juli een city-trip aan de contante prijs van €560. Ik betaal € 189,62 op 1 september, op 1 oktober en op 1 november. Het totaal te betalen bedrag is € 568,86. JKP van de kredietopening (buiten bijzondere modaliteit). Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door Fimaser nv.

 

 

De reisvoordelen van de Visa kaart van Carrefour(1) Classic en Gold

Betaal de totaliteit van je verblijf met de Visa kaart van Carrefour (1) en geniet van de verzekeringen, die inbegrepen zijn in de kaart!

De reisverzekering (3) komt tussen bij:
• vertraging of annulatie van een vlucht
• verlies of vertraging van bagage
• overlijden
De reisbijstand (3) komt tussen bij:
• medische kosten
• kosten bij overlijden
• repatriëring naar België
Helemaal zen met de reisannulatieverzekering (3) !
Indien je een Visa kaart van Carrefour Gold(1) hebt, geniet je bovendien van een reisannulatieverzekering en een aankoopwaarborg voor jouw aankopen in het buitenland.

visa kaart

Geld nodig tijdens jouw reis?


Indien je een Visa kaart van Carrefour (1) hebt, heb je veel mogelijkheden
•   Betaal contant of op krediet (over meerdere maanden) ,
•   Vraag een storting op jouw bankrekening (8),
•   Haal geld af aan alle geldautomaten (9)

Niets dan voordelen!

Jouw uitzonderlijke voordelen met de Visa kaart Carrefour(1):
Icon sans contact
Uitzonderlijke kortingen

Het hele jaar door, kortingen tot 10% op een groot aantal producten in de food en non-food afdelingen van jouw hypermarkt.

Icon sans contact
Visa Day

Aankoopbons tijdens de Visa Day in de Carrefour hyper(5) en de Carrefour market(6), te gebruiken bij een volgende aankoop!

Icon sans contact
Getrouwheidsprogramma BIG BONUS

Vergaar elke maand tot 1000 Bonuspunten, om te wisselen in aankoopbons! (7)

Icon sans contact
PREMIUM diensten

Uitzonderlijke voordelen bij Carrefour met de PREMIUM diensten!

Icon sans contact
Betaling in 3 of 12 maal zonder kosten Carrefour(4)

Op een aantal producten in de hypermarkten Carrefour.

Icon sans contact
Een internationale betaalkaart

De Visa kaart van Carrefour(1) wordt aanvaard over de hele wereld in het VISA-netwerk. Waar je ook bent, je kunt steeds rekenen op jouw kaart.

Contacteer Carrefour Finance


Contacteer Carrefour Finance ?


Inlichtingen nodig?
Contacteer ons per telefoon, van maandag tot vrijdag van 8u45 tot 20u00 en op zaterdag van 9u00 tot 18u00.

(00-32) 02/226.37.00

Neem een kijkje op onze website :

carrefourfinance.beWettelijke informatie

(1) De Visa kaarten van Carrefour zijn kredietopeningen van onbeperkte duur (met variabele debetrentevoet) die bruikbaar zijn op krediet en/of contant en die toelaten voordelen te bekomen, toegekend onder voorbehoud van de aanvaarding van uw contract door Fimaser n.v. - kredietgever - Quatuor – Boudewijnlaan 29/3B, 1000 Brussel - [email protected] - RPR Brussel - KBO BE 0434.818.930 - Verzekeringsagent van CARDIF Assurance Vie N.V. , CARDIF Assurances Risques Divers N.V. en CNP Assurances, ingeschreven onder het nr FSMA 020137A - IBAN: BE45 3100 7423 489 - BIC code ING België: BBRUBEBB. - Verbonden verzekeringsagent van Cardif ingeschreven onder het nr FSMA 020137A, Carrefour Belgium nv., kredietbemiddelaar – agent in nevenfunctie, Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem.

Representatief voorbeeld: Kredietopening van onbeperkte duur van 2.500€, Jaarlijks Kostenpercentage van 16,00% waarvan 2,40% jaarlijkse kaartkosten verrekent maandelijks op een dagelijkse basis op het verschuldigde saldo, variabele debetrentevoet: 12,53%.

(2) Bijzondere gebruiksmodaliteit van de Visa kaart van Carrefour (1) met uitzondering van de Carrefour-winkels in België en voor een bedrag boven de €75 (aanbod geldig tot 31/12/2023): bijzondere vaste debetrentevoet 7,08% en 2,40% per jaar kaartkosten. Geen voorschot te betalen. Bijzondere rentevoet geldig van 01/06/2023 tot 31/12/2023.  Te betalen in 3 maandelijkse aflossingen vanaf €75 en in 12 maandelijkse aflossingen vanaf €600. In het kader van een « 3 maal betalend », boekt de klant op 12 november 2023 een city-trip aan de contante prijs van €560. Hij betaalt € 189,62 op 1 januari, op 1 februari en op 1 maart 2024. Het totaal te betalen bedrag is € 568,86. JKP van de kredietopening (buiten bijzondere modaliteit). Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door Fimaser nv.

(3) Onder voorbehoud van de voorwaarden van de Algemene Voorwaarden Reisbijstand- en verzekering van de Visa kaart van Carrefour Classic of Gold, te raadplegen op carrefourfinance.be, in de rubriek wettelijke informatie.

(4) Bijzondere gebruiksmodaliteit van de Visa kaart van Carrefour (1) geldig in de hypermarkten van Carrefour in België: bijzondere vaste debetrentevoet 0% en geen kosten. Te betalen in 3 identieke maandelijkse aflossingen voor een bedrag vanaf €75 en in 12 identieke maandelijkse aflossingen voor een bedrag vanaf €350. Bijzondere rentevoet geldig van 01/06/2023 tot 31/12/2023.   In het kader van een 3x zonder kosten : een klant koopt op 12 november 2023  een City trip aan de contante prijs van €299. Hij betaalt € 99,66 62 op 1 januari, op 1 februari en op 1 maart 2024. Het totaal te betalen bedrag is €299. JKP van de kredietopening (buiten bijzondere modaliteit). Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door Fimaser nv.

(5) Bon van €5, verrekend aan de kassa, geldig op een volgende aankoop van minimum €5 in een Carrefour hypermarkt, betaald met de Visa kaart van Carrefour(1). Deze bon wordt verkregen tijdens een Visa Day (donderdag) per aankoopschijf van €100 (niet geldig voor leeggoed, tabak, sigaretten, gemeentelijke vuilniszakken, telefoonkaarten, prepaid SIM-kaarten en herlaadkaarten & betaalwijzen (type: Paysafecard), elektronische kaarten, geschenkkaarten, voorbereidings- en leveringskosten bij online boodschappen en andere wettelijke uitzonderingen) betaald met de Visa kaart van Carrefour(1) in een Carrefour hypermarkt.

(6) Bon van €2, verrekend aan de kassa, geldig op uw volgende aankoop van minimum €2, betaald met de Visa kaart van Carrefour(1) in een deelnemende Carrefour market (lijst van deelnemende market hieronder). Deze bon wordt toegekend tijdens een Visa Day (donderdag) per aankoopschijf van €40 (niet geldig voor leeggoed, tabak, sigaretten, gemeentelijke vuilniszakken, telefoonkaarten, prepaid SIM-kaarten en herlaadkaarten & betaalwijzen (type: Paysafecard), elektronische kaarten, geschenkkaarten, voorbereidings- en leveringskosten bij online boodschappen en andere wettelijke uitzonderingen) betaald met Visa kaart van Carrefour(1) in een deelnemende market.
Deelnemende market:
AARSCHOT, ANDERLECHT Marius Renard, ANGLEUR (Belle-Ile), ANTWERPEN Groenplaats, ANTWERPEN Lozana, BERCHEM Pulhof, BILZEN, BOONDAEL (Ixelles), BRASSCHAAT, BREE, BRUGGE ST- KRUIS, BRUGGE ST-ANDRIES (Brugge), CITY II, EDEGEM Molenveld, ETTERBEEK, EUROPE (St-Pieters-Woluwe), GATTI (Uccle), GRIMBERGEN, HAINE ST PIERRE, HEUSDEN, HEVERLEE, HOBOKEN (St.Bernardsesteenweg), KAPELLEN, KNOKKE, LONDERZEEL, MOL, MOLIERE, MORTSEL, MOUSCRON, OOSTENDE, SCHEEPSDALE (Brugge), SCHILDE, TERVUREN, TIELT, TOMBERG (Woluwe St Lambert), TONGEREN, TURNHOUT, VILVOORDE, WATERLOO CENTRE, WEMMEL, WESTERLO, WETTEREN, WILRIJK (Bist).

(7) Programma “Big Bonus”: de aankopen betaald met de Visa kaart van Carrefour(1) (Basic, Classic en Gold) in alle deelnemende Carrefour winkels in België (hyper, market, express, carrefour.be) geven je recht op Big Bonuspunten.
De toekenningsvoorwaarden zijn:
Indien je op één maand tijd een minimum van €50 aankopen en een minimum van 2 transacties behaalt, dan krijg je 125 punten.
Indien je op één maand tijd een minimum van €100 aankopen en een minimum van 3 transacties behaalt, dan krijg je 250 punten.
Indien je op één maand tijd een minimum van €200 aankopen en een minimum van 4 transacties behaalt, dan krijg je 500 punten.
Indien je op één maand tijd een minimum van €400 aankopen en een minimum van 5 transacties behaalt, dan krijg je 1.000 punten
Voor de berekening van het maandelijks bedrag aan aankopen, worden alle aankopen gerealiseerd in de Carrefour winkels (hyper, market, express, carrefour.be) en betaald met de Visa kaart van Carrefour(1) in rekening genomen. Alsook, om het aantal transacties te berekenen, worden alle aankopen ongeacht het bedrag, gerealiseerd in de Carrefour winkels (hyper, market, express, carrefour.be) en betaald met de Visa kaart van Carrefour(1) in rekening genomen. Elke maand, wordt er een teller geactiveerd bij de eerste transactie. Deze teller wordt op het einde van elke maand op nul gezet en de verkregen Big Bonuscheques worden op het einde van elke trimester (maart, juni, september en december) opgestuurd via een “Bonus-voucher”.
Elke klant heeft recht op de Big Bonuspunten vanaf de maand volgend op de opening van zijn Visa kaart van Carrefour(1) gespaarde Bonuspunten geven recht op een exclusief voordeel: "cheque van 5€" te gebruiken in alle Carrefour-winkels (hyper, market, express en op de website carrefour.be) op elk artikel in de winkel (met uitzondering van de gemeentelijke vuilniszakken, tabak, leeggoed, telefoonkaarten en andere wettelijke uitzonderingen). Raadpleeg de lijst van niet-deelnemende winkels op carrefourfinance.be. Aanbod geldig tot 31/12/2023.

(8) Binnen de limiet van de beschikbare reserve. De intresten lopen vanaf de 1ste dag van de storting. De forfaitaire kosten per transactie op een bankrekening bedragen €4. Raadpleeg de kosten in de Algemene voorwaarden.

(9) Binnen de limiet van de beschikbare reserve. De intresten lopen vanaf de 1ste dag van de geldafhaling. De transactiekosten bedragen 4 euro per geldopname aan geldautomaten in België. Zie onze Algemene Voorwaarden voor de tarieven.