Wie zijn wij? ?

Over ons

Carrefour Reizen, een vakantie voor iedereen! 

 
 • Vertrek zorgeloos op reis met Carrefour Reizen.
  Al meer dan 30 jaar is Carrefour Reizen actief in Frankrijk. Het beschikt er over een netwerk van 117 reisbureaus en gespecialiseerde reisexperts die elk beschikken over hun eigen expertise. Zo biedt Carrefour Reizen meer dan 1345 bestemmingen aan in België en het buitenland.
  In 2021 werd Carrefour Reizen ook gelanceerd in België via de website reizen.carrefour.be en bijhorende klantendienst.  

 • Tevreden klanten 
  Of je kiest voor: een all inclusive vakantie, camping, enkel hotel, vlucht en hotel, cruise of liever een huisje huurt, ... er is voor elk wat wils. Sinds het ontstaan van Carrefour Reizen zijn we zeer blij dat tot heden ongeveer 6 000 000 reizigers op reis gingen met Carrefour Reizen. We stellen dan ook alles in het werk om hen een aangename vakantie te bezorgen. Met als resultaat een mooie score van 98% klantentevredenheid. 

Onze ervaren reisexperts

Carrefour Reizen begeleidt je graag bij elke stap van jouw vakantieplan.

Zodra een reiswens in je opkomt, zetten we alles op alles om jouw ideale reis te creëren

 • Een team van experts die al meer dan 30 jaar hun passie voor reizen delen
  Wat jouw reiswensen ook zijn, onze telefonische adviseurs staan ​​voor je klaar. Zij helpen je bij het vinden van de bestemming en het type verblijf dat het beste bij je past. 

 • Onze klantendienst zorgt ervoor dat je in contact komt met een reisexpert op elk moment van jouw websitebezoek
  Wens je de hulp in te roepen van een van onze ervaren reisadviseurs? Om de vakantie van jouw dromen vanuit je luie stoel te creëren, te organiseren of te betalen. Bel dan gratis naar 0800 544 48 of kies zelf wanneer je teruggebeld wilt worden: zo snel mogelijk, binnen 1 uur of meer, wij bellen je binnen 24 uur terug.

 • Een gratis telefonische hulplijn 24/7 beschikbaar
  Eenmaal op jouw bestemming, hoef je je geen zorgen te maken wanneer je ook maar het minste probleem hebt. Wij zullen er altijd voor je zijn om je te ondersteunen. Zelfs aan de andere kant van de wereld zijn we nooit ver weg!
Made by Carrefour Reizen

Made by Carrefour Reizen: reizen volgens jouw wensen

Waarom kiezen voor een vakantie 'Made by Carrefour Reizen'? De kwaliteit: onze reisexperts zijn ter plaatse persoonlijk zorgvuldig de hotels gaan selecteren. Ze hebben rechtstreeks onderhandeld met de hoteleigenaars om de beste prijs voor u te krijgen. Door te kiezen voor een "Made by" kunt u bovendien uw hele reis personaliseren: kies het aantal dagen, de luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, die voor u het beste passen.

 

Kies jouw verblijfsduur

voor een weekend, een week of langer, ga zoveel dagen op vakantie als je wilt.

Kies jouw vluchttijden

selecteer de vluchttijden die je het beste passen. ‘S Ochtends, 's middags of 's avonds, vertrek wanneer het je uitkomt.

Kies jouw luchtvaartmaatschappij

volgens jouw voorkeuren kan je jouw luchtvaartmaatschappij kiezen uit een ruim aanbod.