Autovakantie

Voordelige autovakanties

Als je kiest voor een autovakantie, vertrek je wanneer het je uitkomt en neem je de bagage mee die je wilt. Je reserveert je accommodatie en vertrekt wanneer het jou het beste uitkomt. Als je met de auto onderweg bent naar je volgende bestemming, geniet je van het landschap: onderweg ontdek je de mooiste plekjes. Een autovakantie is ideaal om voordelig met je gezin op vakantie te gaan. Ontdek snel onze goede ideeën voor een autovakantie.

Hoe lang ga je op reis?

Votre semaine à - de 200 €
Een week voor minder dan €200

Een klein vakantiebudget? Dankzij onze aanbiedingen voor minder dan €200 per week geniet je volop van een weekje weg!

83 aanbiedingen vanaf
87
/accommodatie
Votre semaine à - de 300 €
Een week voor minder dan 300 €

Een beperkt vakantiebudget? Ontdek snel onze campings en accommodaties in Frankrijk voor minder dan €300 per week.

39 aanbiedingen vanaf
204
/accommodatie
Votre semaine à - de 400 €
Een week voor minder dan 400 €

Frankrijk verkennen tegen een zacht prijsje? Dat kan! Kijk snel naar onze aanbiedingen waarbij je voor minder dan €400 per week heel Frankrijk kan ontdekken.

23 aanbiedingen vanaf
303
/accommodatie
Votre semaine à - de 600 €
Een week voor minder dan 600 €

Corsica, de Côte d'Azur, de Vendée... een onvergetelijke vakantie in de mooiste regio's van Frankrijk, voor minder dan €600 per week.

14 aanbiedingen vanaf
418
/accommodatie

Autovakanties: sneeuw of zee?

ski
Skivakanties

De winter is aangebroken: denk er nu aan je skivakantie te boeken, in de Franse Alpen of de Pyreneeën. Ontdek al onze skivakanties tegen lage prijzen.

vanaf
all-in
Ontdek nu
Zee
Verhuur aan zee

Wil je graag met je voeten in het zand staan, luisterend naar het geluid van de golven? Trakteer jezelf dan op enkele dagen vakantie aan zee: we hebben leuke vakantiewoningen aan zee voor je uitgezocht.

79 aanbiedingen vanaf
89 all-in
Ontdek nu

Inspiratie nodig voor je volgende reis?

Inspiratie nodig voor je volgende reis?

Autovakanties in de aanbieding

Vaak ligt onze favoriete vakantiebestemming niet zo ver van huis. Kiezen voor een autovakantie is eenvoudig: je vertrekt op het moment dat jou het beste uitkomt. Verken België, Frankrijk, Spanje of Italië tegen een zacht prijsje! Ontdek onze goedkope aanbiedingen voor autovakanties met het gezin of met vrienden. Er is niets gezelliger dan samen met de auto op vakantie gaan: je zingt, lacht en praat en voor je het weet, ben je op je bestemming.

Autovakanties voor het gezin

Wie kiest voor een gezinsvakantie met de auto, kan uit de meest uiteenlopende bestemmingen kiezen. Als je je kinderen de hele vakantie leuk wil bezighouden, kan je kiezen voor een verblijf op de camping. De meeste campings hebben speciale voorzieningen voor kinderen, zoals waterparken, zwembaden met glijbanen, speelterreinen of thema-avonden. Bepaalde campings hebben zelfs een kinderclub. Een camping is een goed idee voor een voordelige gezinsvakantie met de auto. Je kan met je gezin ook naar een residentie trekken: je bent op vakantie en voelt je meteen thuis. In je appartement heb je een keuken zodat je met het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd. En als de residentie een zwembad heeft, kan je de hele dag in en rond het water doorbrengen.

Autovakantie met vrienden

Vakantie met vrienden staat meestal gelijk aan plezier, zon en zand. Trek met je vrienden naar Spanje of Portugal. Dat is pas een goed idee! Vakantieaccommodaties zijn er helemaal niet duur. Je vindt accommodaties waar je met een groep van 8 kan verblijven. Het hele jaar door vind je bij ons autovakanties in de aanbieding, met verblijf in een appartement of mobilhome.