Veilige betaling op de website Carrefour Voyages

Veilige betaling en betalingsmethoden

Kan ik veilig op internet betalen?

Er is geen risico bij het betalen op internet, onder voorwaarde dat je de naam van de website kent en ervoor zorgt dat het adres van de site waarop je betaalt correct is, voorafgegaan door "https: // ". Het adres van de beveiligde Carrefour Reizen-website is: https://reizen.carrefour.be

Jouw gegevens zijn in veilige handen

Carrefour Reizen bewaart of registreert geen creditcardnummer die je ons op de website verstrekt op het moment dat je voor je reis betaalt. We kennen deze informatie niet, want deze is versleuteld vanaf jouw eigen computer of mobiel.
Dankzij het SSL-coderingsprotocol (Secure Sockets Layer) worden jouw gegevens op jouw computer versleuteld voordat ze zelf naar het internet verzonden worden. Ze zijn zodoende onleesbaar voor iedereen die ze wil onderscheppen. Je ziet - bovenaan jouw browservenster, in het internetadresbalk - een hangslot, een sleutel of zelfs een kleine groene indicator die aangeeft dat de verbinding met de website beveiligd is. Deze gegevens worden rechtstreeks via ons Payline-betalingssysteem naar de GIE creditcard gestuurd om de betalingsautorisatie te verkrijgen en vervolgens de automatische incasso te verwerken die overeenkomt met jouw aankoop. 

Jouw betalingen veilig door 3D Secure

Om fraude tegen te gaan, gebruiken we het 3D Secure beveiligingsprotocol voor online betalingen. Dit protocol heeft tot doel jouw identiteit te verifiëren en jouw betaling te beveiligen dankzij een unieke code die door jouw bank wordt verzonden (meestal via sms) die u moet gebruiken om uw aankoop te controleren.

 

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Op onze website of via de telefoon kan je jouw reservering betalen met creditcard: Creditcard, Mastercard, Visa-kaart, American Express-kaart, Carrefour Visa Card.

Betalingsmethodes op de website Carrefour Reizen:
  • Carte Visa Carrefour
  • Visa
  • Master Card
  • American Express

famille en vacances

Carte Visa Carrefour

Betaal je reis in 3 of 12 termijnen met de Carrefour Visa Card

Doe jezelf plezier met een betaling in termijnen voor jouw droomvakantie. Geen twijfel meer om op reis te gaan dankzij onze betaalfaciliteiten.
Vanaf € 75,00 aan aankopen, betaal je in 3 termijnen, en vanaf €600,00 kies je voor een betaling in 12 termijnen (zie voorwaarden).
Voorbeeld van de betalingsmodaliteit: In het kader van een « 3 maal betalend », boek ik op 12 juli een city-trip aan de contante prijs van €560. Ik betaal € 189,62 op 1 september, op 1 oktober en op 1 november. Het totaal te betalen bedrag is € 568,86. Het jaarlijk kostenpercentage van de kredietopening (buiten bijzondere modaliteit). Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door Fimaser nv.