Disneyland Paris

Disneyland Paris: verblijf in een van de Disney Hotels

Geniet van een verblijf in één van de Disney Hotels voor een extra magische vakantie. Gasten die in een Disney Hotel verblijven krijgen exclusieve toegang tot delen van de Parken voordat andere bezoekers naar binnen gaan.
Ontdek hier meer over de voordelen van een verblijf in Disneyland Paris, uit welke hotels je kunt kiezen en de magische seizoenen en evenementen.

Waarom kiezen voor Disneyland Paris als vakantie in Frankrijk?

Een vakantie in Disneyland Paris, is iets wat je moet beleven voordat je weet hoe magisch het is! Met het gezin, met jonge kinderen of tieners, met vrienden of met z'n tweeën... doordat er meer dan 50 attracties zijn vindt iedereen zijn eigen magie en sensatie in de betoverende wereld van Disney. Wanneer je voor een Disney vakantie kiest geniet je van magische voordelen: maaltijden met de Disney Figuren, extra magische momenten met toegang tot de Disney Parken vóór de officiële openingstijd, toegang tot de zwembaden van het hotel, bezorging van je aankopen in de Disney Boetieks in het hotel en nog veel meer.
En na een dag doorgebracht te hebben in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park met Mickey, Donald, de Figuren van Star Wars en Marvel, is er niets beter dan 's avonds te vertoeven in één van de restaurants in Disney Village om na te genieten van een betoverende dag. Daarna val je als een roos in slaap in één van de Disney Hotels om te dromen over de volgende dag in Disneyland Paris.
Disneyland Paris bevindt zich op slechts 30 kilometer van Paris. Je kan je verblijf dus perfect combineren met een bezoek aan de lichtstad.

 

Disneyland Hotel

De Disney Hotels

Een uitstap naar de Disney Parken zou niet compleet zijn zonder te overnachten in één van de 6 Disney Hotels: elk hotel heeft zijn eigen thema maar ze garanderen stuk voor stuk een magisch verblijf. Dichter bij de Parken kan je kiezen tussen: het magische Disneyland Hotel (tijdelijk gesloten wegens renovatie), de maritieme sfeer van Disney's Newport Bay Club, een episch verblijf met de Marvel Superhelden in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, een overnachting in een Amerikaans nationaal park in Disney's Sequoia Lodge, leven in het Wilde Westen in Disney's Hotel Cheyenne of op avontuur met Lightning McQueen uit Cars in Disney's Hotel Santa Fe.
lets verder weg van de Disney Parken kan je genieten van een verblijf midden in de natuur in Villages Nature® Paris by Center Parcs of op Disney's Davy Crockett Ranch.

> Ontdek uit welke Hotels je kunt kiezen in Disneyland Paris


Tickets Disney

Reserveer uw tickets voor Disneyland Parijs

Geniet van magische momenten met familie of vrienden in de Disneyland Parken. Koop vandaag nog uw tickets voor Disneyland Parijs en ontmoet uw favoriete Disney figuren, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.  U kan kiezen uit: een dagticket op datum of een flexibel, losse dagkaarten of meerdaagse tickets, toegang tot 1 of 2 parken, ... 
Beleef nóg meer magie en breng een nacht of langer door in een van de hotels van het Park. Wanneer je een verblijf boekt in één van de Disneyland hotels, hoef je geen aparte tickets te kopen. Zo heb je bij een verblijf van 2 dagen en 1 nacht op beide dagen toegang tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.
Let op: Slapen in het hart van de magie, toegang tot de Parken vóór de officiële openingstijd en gratis parkeren kan maximaal voor een verblijf van 5 dagen en 4 nachten.


evenementen in de Disney parken

Seizoenen en evenementen in de Disney parken

Het hele jaar door biedt Disneyland Paris je evenementen en magie om de Disney Parken telkens op een andere manier te beleven.
Naast de attracties, shows en parades zijn er verschillende seizoenen in de Parken: het meest magische seizoen is Disney's Betoverde Kerst in december, net na het verschrikkeleuke Disney’s Halloween Festival in oktober en november.


Praktische informatie over Disneyland Paris

 

Bereikbaarheid

Disneyland Paris ligt in Marne-la-Vallée, op 32 km ten oosten van Paris. Dit maakt het zeer gemakkelijk om naar de Disney Parken of naar je hotel te gaan.
Met het openbaar vervoer: je kunt vanuit België met de Thalys of TGV rechtstreeks naar Disneyland Paris reizen in minder dan 2 uur. Het TGV- en RER-station Marne-la-Vallée/Chessy ligt op slechts enkele minuten wandelen van de Disney Hotels en Parken.
Met de auto: Vanaf Brussel (ongeveer 3u20m rijden) neem je de E19 in de richting van Bergen, daarna de A2 richting Cambrai tot de snelweg A1 richting Roissy CDG. Neem vervolgens ‘la Francilienne N104’ die je naar de magie van Disneyland Paris brengt!

Het adres van Disneyland Paris: Boulevard du Parc – 77700 Coupvray

Wat zijn de openingstijden van de Disney Parken?

De openingstijden kunnen variëren naargelang het seizoen of evenementen. De Disney Parken zijn over het algemeen geopend van 9u30 uur tot 21u30.
Disneyland Paris is elke dag van het jaar geopend.