Promotie Disneyland Paris

Disneyland®Paris: hotel en tickets

Geniet van een onvergetelijke ervaring, voor jong en oud. Reserveer vandaag nog je tickets of verblijf (hotel + tickets inbegrepen) tegen de beste prijs en geniet nu van de magische aanbiedingen inclusief flexibele voorwaarden (= Je kan je verblijf GRATIS wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst). 

 

Voordelige tickets voor Disneyland®Paris

Geniet van magische momenten met je familie, vrienden of partner. Ontmoet de Disney Figuren en ontdek de meer dan 50 attracties.
Je kan kiezen uit: gedateerde tickets met gegarandeerde toegang of ongedateerde tickets (registratie van bezoekdatum is nodig), dagtickets of meerdaagse tickets, toegang tot 1 of 2 Disney® Parken, ... Goed om te weten: gedateerde tickets kunnen tot 3 dagen voor het bezoek volledig worden geannuleerd en terugebetaald. Je kan betalen in meerdere termijnen.

BOEK NU JE TICKETS

 

Verblijf (hotel incl. toegangstickets) voor Disneyland®Paris

Een bezoek aan de Disney®Parken zou niet compleet zijn zonder te overnachten in één van de 7 Disney® Hotels, elk met zijn eigen thema. 
Nu met extra muziek, kleur en magie tijdens Disney Symphony of Colours, sinds 8 jan 2024.
Reserveer nu je verblijf met flexibele betalingsmogelijkheden en de vrijheid om je verblijf kosteloos te wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst.


Waarom kiezen voor Disneyland®Paris als vakantie in Frankrijk?

Een vakantie in Disneyland®Paris, is iets wat je moet beleven om te beseffen hoe magisch het is! Met het gezin, met jonge kinderen of tieners, met vrienden of met z'n tweeën... doordat er meer dan 50 attracties zijn vindt iedereen zijn eigen magie en sensatie in de betoverende wereld van Disney. Wanneer je voor een vakantie in Disneyland Paris kiest, geniet je van magische voordelen: maaltijden met de Disney Figuren, extra magic time waarbij je toegang krijgt tot de Disney Parken vóór de officiële openingstijd, toegang tot de zwembaden van het hotel (indien aanwezig), bezorging van je aankopen in de Disney Boetieks in het hotel en nog veel meer.
En na een dag doorgebracht te hebben in het Disneyland®Park en het Walt Disney Studios®Park met Mickey, Donald, de Figuren van Star Wars en Marvel, is er niets beter dan 's avonds te vertoeven in één van de restaurants in Disney Village® om na te genieten van een betoverende dag. Daarna val je als een roos in slaap in één van de Disney Hotels om te dromen over de volgende dag in Disneyland®Paris.
Disneyland®Paris bevindt zich op slechts 30 kilometer van Parijs. Je kan je verblijf dus perfect combineren met een bezoek aan de lichtstad.

 

Tickets Disney

Reserveer je tickets voor Disneyland Paris

Koop vandaag nog uw voordelige toegangstickets voor Disneyland®Paris en ontmoet je favoriete Disney figuren, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.  Je kan kiezen uit: een dagticket op datum met gegarandeerde toegang of ongedateerde tickets (registratie van bezoekdatum is nodig), dagtickets of meerdaagse tickets, toegang tot 1 of 2 parken, ... 
Beleef nóg meer magie en breng een nacht of langer door in een van de Disney® Hotels. Wanneer je een verblijf boekt in één van de Disney® Hotels, hoef je geen aparte toegangstickets aan te kopen. Zo is bij een verblijf van 1 nacht en 2 dagen de toegang op beide dagen inbegrepen tot zowel het Disneyland® Park als het Walt Disney Studios® Park. 
Let op: Slapen in het hart van de magie, toegang tot de Parken vóór de officiële openingstijd en gratis parkeren kan maximaal voor een verblijf van 5 dagen en 4 nachten.
Boek nu je verblijf in Disneyland® Paris en geniet van onze magische aanbiedingen en flexibele voorwaarden, waaronder de mogelijkheid om in meerdere keren te betalen en je verblijf kosteloos te wijzigen of te annuleren tot 7 dagen voor aankomst. 


Disneyland Hotel

De Disney® Hotels

Een uitstap naar de Disney® Parken zou niet compleet zijn zonder te overnachten in één van de 7 Disney®Hotels. Elk hotel heeft zijn eigen thema.

Voor een hotel dichtbij de Parken kan je kiezen tussen: Het magische Disneyland® Hotel • De maritieme sfeer van Disney's Newport Bay Club. Een episch verblijf met de Marvel Superhelden in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Ervaar een overnachting in een Amerikaans nationaal park in Disney's Sequoia Lodge. Beleef het Wilde Westen in Disney's Hotel Cheyenne. Ga op avontuur met Lightning McQueen uit Cars in Disney Hotel Santa Fe.

lets verder weg van de Disney® Parken kan je genieten van een verblijf midden in de natuur: Villages Nature® Paris by Center Parcs en Disney Davy Crockett Ranch.

> Ontdek uit welke Hotels je kunt kiezen in Disneyland® Paris

 
 

Wat is inbegrepen bij een verblijf (hotel + toegangstickets) ?

Onbeperkte toegang tot de Disney®Parken
Als je in een van de Disney® Hotels verblijft, krijg je elke dag onbeperkte toegang tot beide parken (Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park) als onderdeel van je verblijf.(1)

Overnachting in een Disney® Hotel
Na een dag vol avonturen en verwondering in de Disney®parken, kun je de magie voortzetten in een betoverende omgeving! En uiteraard kun je rekenen op dezelfde onberispelijk service.

Gratis parkeren
Indien je een verblijf boekt bij Disneyland® Paris is de parking inbegrepen. Zowel bij je Disney® Hotel als bij de ingang van de parken. Dit betekent een besparing van 30 euro per voertuig per dag.

Extra, unieke voordelen bij onze verblijven
Profiteer van extra magic time, waarbij je toegang krijgt tot de beide Disney® Parken vóór de officiële openingstijd en geniet als een van de eersten van een magisch moment met Disney Figuren of van een aantal van de populaire attracties.(2)

Nabijheid tot de Parken
Volg onze met bomen omzoomde paden langs Lake Disney, die je rechtstreeks van je Disney® Hotel naar de ingang van de Disney® parken leiden. Een andere handige optie is de gratis shuttlebus, die je snel naar de ingang van de Parken brengt.(3)

Ontmoeting met Disney Figuren in je hotel
Ontmoet Disney-, Pixar-, Marvel- of Star Wars-personages elke ochtend op weg naar het ontbijt in de lobby van je Disney® Hotel en ontdek welke leuke Selfie je aan je verzameling kunt toevoegen!(4)

Flexibele boekingsvoorwaarden: wijzigen of annuleren zonder kosten(5)
Je kan momenteel jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering .(5)

Betaling in meerdere termijnen
Kies voor deze handige en kosteloze optie: bij het reserveren betaal je slechts 15%. Vervolgens kun je het resterende bedrag in 2 tot 6 termijnen betalen, uiterlijk 10 dagen voor aankomst. 

evenementen in de Disney parken

Seizoenen en evenementen in de Disney®Parken

Het hele jaar door biedt Disneyland® Paris je evenementen en magie om de Disney® Parken telkens op een andere manier te beleven. Naast de attracties, shows en parades zijn er verschillende seizoenen in de Parken: geniet van extra kleur, muziek en magie in Disneyland® Paris met Disney Symphony of Colours sinds 8 jan 2024.  


Praktische informatie over Disneyland® Paris

Bereikbaarheid

Disneyland® Paris ligt in Marne-la-Vallée, op 32 km ten oosten van de Franse hoofdstad Parijs. De Disney® Parken en Disney® Hotels zijn dus gemakkelijk te bereiken, want je hoeft niet over de drukke ringweg van Parijs. 
Met het openbaar vervoer: je kunt vanuit België met de Eurostar of TGV rechtstreeks naar Disneyland® Paris reizen in minder dan 2 uur. Het station van Marne-la-Vallée ligt op slechts enkele minuten wandelen van de Disney® Hotels en Disney®Parken.
Met de auto: Vanaf Brussel (ongeveer 3u20m rijden) neem je de E19 in de richting van Bergen, daarna de A2 richting Cambrai tot de snelweg A1 richting Roissy CDG. Neem vervolgens ‘la Francilienne N104’ die je naar de magie van Disneyland® Paris brengt!

Het adres van Disneyland® Paris: Boulevard du Parc – 77700 Coupvray - Frankrijk. 

Wat zijn de openingstijden van de Disney Parken?

De openingstijden kunnen variëren naargelang het seizoen of evenementen. De Disney® Parken zijn over het algemeen geopend van 9u30 uur tot 21u30. (Controleer voor je bezoek de actuele openingstijden op de officiële website van Disneyland® Paris.) Disneyland® Paris is elke dag van het jaar geopend.

 

Verblijf (hotel + toegangstickets) voor Disneyland®Paris : FAQ

 

Welke dag is het drukst in Disneyland® Paris?
Als we kijken naar de drukte in de Parken, volgt hier de volgorde van rustig naar druk: maandag is het rustigst, gevolgd door dinsdag, donderdag, woensdag, vrijdag, zondag en als drukste dag, zaterdag.

Hoeveel dagen zijn ideaal voor een bezoek aan Disneyland® Paris?
In de meeste gevallen wordt aanbevolen om een verblijf van 3 dagen te boeken. Hierdoor heb je voldoende tijd om al je favoriete attracties, shows en parades te ervaren. Voor het Disneyland® Park adviseren we 2 dagen, terwijl het Walt Disney Studios® Park kleiner is en in 1 dag te verkennen is.

Wanneer is de beste periode om Disneyland® Paris te bezoeken?
Om je ideale aankomstperiode te bepalen, zijn er enkele factoren om rekening mee te houden, zoals prijsseizoenen, themaseizoenen, de dag van de week en schoolvakanties/feestdagen in Frankrijk. Deze periodes hebben invloed op de prijzen en de drukte in de parken.

Zijn er specifieke periodes die vermeden moeten worden?
Tijdens schoolvakanties en feestdagen is het vaak drukker, waardoor het aan te raden is om minimaal 3 of 4 dagen te kiezen om het resort in alle rust te ontdekken. Ook het vermijden van Franse vakantiedagen wordt aangeraden om drukte te minimaliseren.

Zijn er speciale dagen met extra entertainment?
Ja, Disneyland® Paris viert enkele keren per jaar speciale dagen met extra entertainment, optredens en vuurwerkshows. Het is handig om deze data te vermijden als je de drukte wilt ontlopen.

Wat is de Disney MagicPass?
Naast je verblijf met hotel + toegangstickets voor beide parken, ontvang je een MagicPass die je verblijf nog onvergetelijker zal maken. Profiteer van Extra Magische Momenten waarmee je toegang krijgt tot de Disney® Parken vóór de opening, reserveer een maaltijd met je favoriete Disney Figuren en krijg toegang tot de parkeerplaats van je Disney® Hotel.

Wat is het klimaat in Disneyland®Paris?
Disneyland® Paris is ontworpen met het Europese klimaat in gedachten. Bij slecht weer zijn de meeste attracties overdekt. Paraplu's zijn toegestaan, maar er zijn ook plastic poncho’s verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat shows en parades bij slecht weer kunnen worden gewijzigd.

Is er een gids beschikbaar voor Disneyland®Paris?
Ja, een goede voorbereiding is essentieel! The Independent Guide to Disneyland Paris biedt een compleet overzicht van parken, attracties, restaurants, winkels, hotels en plan om wachttijden te beperken. Bestel het boek online voor een voordelige prijs.

Wat wordt beschouwd als de leeftijdsgrens voor volwassenen en kinderen bij Disneyland®Paris?
Bij Disneyland®Paris gelden de volgende leeftijdsgrenzen: Volwassenen: 12 jaar en ouder / Kinderen: 3 tot 11 jaar oud / Kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang tot de parken en hebben meestal geen toegangsticket nodig voor attracties.  Let op: Voor sommige evenementen, attracties en diensten kunnen afwijkende leeftijdsgrenzen gelden. Controleer daarom altijd de specifieke voorwaarden en beleidsregels voor uw bezoek aan Disneyland voor de meest actuele informatie.