Rondreizen

Voordelige georganiseerde rondreizen

Een rondreis is de perfecte formule voor wie aan de hand van een zorgvuldig uitgekiend programma overal ter wereld de mooiste bestemmingen wil ontdekken. Onze reisexperts hebben voor elke bestemming of combinatie van bestemmingen de mooiste programma's geselecteerd om je de beste rondreizen aan te bieden voor de scherpste prijs. Laat je gidsen: het voordeel van een georganiseerde rondreis is dat je zelf niets hoeft te doen en dus volop kan genieten van de verbluffende landschappen die je te zien krijgt.

Onze selectie van georganiseerde rondreizen

Rondreis 'Pracht van Jordanië'
-12%
Amman, Jordanië
Vertrek op 22/06/2024 vanuit Brussel
Rondreis 'Pracht van Jordanië' 8 dagen / 7 nachten Volpension
vanaf 1113all-in
/pers.
in plaats van 1269
Rondreis Jordanië
Amman, Jordanië
Vertrek op 24/11/2024 vanuit Brussel
Rondreis Jordanië 8 dagen / 7 nachten Volpension
vanaf 1216all-in
/pers.
Sicily Grand Tour
Sicilië
Vertrek op 04/10/2024 vanuit Brussel
Sicily Grand Tour 8 dagen / 7 nachten Volpension
vanaf 1230all-in
/pers.

Rondreizen: autovakanties en combinatiereizen

Er bestaan verschillende soorten rondreizen. Klassieke groepsreizen, combinatiereizen, rondreizen met de auto en privérondreizen.

Combinatiereizen

Een combinatiereis is de ideale gelegenheid om verschillende streken van een land te ontdekken of zelfs meerdere landen op één reis. Ontdek bijvoorbeeld onze voordelige combinatiereizen naar Bali en maak kennis met meerdere regio's, zoals Ubud en Lombok. Op die manier geniet je niet alleen van de paradijselijke stranden, maar leer je ook de traditionele landschappen zoals de rijstvelden van Lombok kennen. Of sla twee vliegen in één klap met een combinatiereis in Noord-Amerika: bezoek niet alleen de grootste steden van Canada, zoals Montréal, Québec of Toronto, maar ook de belangrijkste steden aan de Amerikaanse Oostkust, zoals New York, Boston of Washington. De rondreizen zijn meestal inclusief maaltijden (volgens de gekozen formule), ……. alle bezoeken en een Franstalige gids die je de hele reis lang vergezelt.

Rondreizen met de auto

Kies je voor een rondreis met de auto, dan doe je precies waar je zin in hebt, maar beschik je ook over een routeplan dat je naar de mooiste plekjes van je gekozen bestemming brengt. Eenmaal geland haal je je huurauto op aan de luchthaven en kan je rondreis met de auto beginnen. Al je accommodatie is geboekt, we raden je verschillende stops aan tussen 2 bestemmingen, maar jij bepaalt zelf het tempo. Zo kan je volop genieten van wat je zelf het leukst vindt. De favoriete bestemmingen voor rondreizen met de auto zijn trouwens Griekenland en de Verenigde Staten. Ontdek onze voordelige rondreizen met de auto in de VS en Griekenland.

Privérondreizen

Als je liever met een klein groepje op reis gaat (met z'n tweeën, met vrienden of familie), en enkel met mensen die je kent, dan kan je kiezen voor een privérondreis. Je beschikt dan over je eigen gids voor de excursies en verplaatst je met kleine voertuigen van locatie naar locatie. Tijdens een privérondreis kan je in alle rust de mooiste bestemmingen ontdekken met wie jij wil.