4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4*

Productnummer invullen : 303567
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 1
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 2
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 3
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 4
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 5
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 6
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 7
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 8
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 9
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 10
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* - 11
Bekijk diavoorstelling
4 * Comfortverblijf op de luchthaven van Luik - 4* REF : 303567
vanaf 64 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 24 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
64 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Geniet van een uitstekend verzorgd verblijf in het drie sterren hotel Park Inn by Radisson Liege Airport. Dit hotel bevindt zich op een unieke locatie bij de passagiersterminal van het vliegveld Luik. Je overnacht in een van de honderd kamers in een kleurrijk design en voorzien van alle comfort. Op tien minuten afstand bereik je het gezellige centrum van Luik. Daar bezoek je een van de vele bezienswaardigheden, zoals het Paleis van de Prinsbisschoppen in het hartje van de stad. Of ga naar het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst en bezoek de Sint-Maartens-Basiliek. Je kan de gezellige bar van het Park Inn by Radisson Liege Airport bezoeken. De RBG Bar & Grill Liège is de plek waar je van een voortreffelijk ontbijt geniet. Dit is ook de locatie waar je voor de lunch en het diner een keuze maakt uit fantastische gerechten. In de fitnessruimte met een oppervlakte van 56 vierkante meter maak je gratis gebruik van alle fitnesstoestellen. Zo houd je tijdens het verblijf in dit hotel je conditie uitstekend op peil.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 26 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, bad, föhn, strijkijzer/strijkplank, kluis, douche, televisie


Het hotel

Park Inn by Radisson Liège Airport (4*)
Geniet van een uitstekend verzorgd verblijf in het drie sterren hotel Park Inn by Radisson Liege Airport. Dit hotel bevindt zich op een unieke locatie bij de passagiersterminal van het vliegveld Luik. Je overnacht in een van de honderd kamers in een kleurrijk design en voorzien van alle comfort. Op tien minuten afstand bereik je het gezellige centrum van Luik. Daar bezoek je een van de vele bezienswaardigheden, zoals het Paleis van de Prinsbisschoppen in het hartje van de stad. Of ga naar het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst en bezoek de Sint-Maartens-Basiliek. Je kan de gezellige bar van het Park Inn by Radisson Liege Airport bezoeken. De RBG Bar & Grill Liège is de plek waar je van een voortreffelijk ontbijt geniet. Dit is ook de locatie waar je voor de lunch en het diner een keuze maakt uit fantastische gerechten. In de fitnessruimte met een oppervlakte van 56 vierkante meter maak je gratis gebruik van alle fitnesstoestellen. Zo houd je tijdens het verblijf in dit hotel je conditie uitstekend op peil.


Adres

Rue de l'Aeroport, 14, 4460, Grâce-Hollogne, Wallonië, België, Luik


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting