4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4*

Productnummer invullen : 307694
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 1
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 2
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 3
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 4
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 5
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 6
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 7
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* - 8
Bekijk diavoorstelling
4 * Romantisch uitje aan een lage prijs in La Louvière - 4* REF : 307694
-28%
vanaf 46 all-in / persoon in plaats van 64 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 08 okt 2023
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
46 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Fles inbegrepen + Romantische sfeer + Late check-out Hotel Tristar bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van La Louvière bij het winkelgebied Place Maugretout. Er zijn in totaal zeventwintig luxe kamers en suites beschikbaar die met een strak en modern interieur zijn ingericht. Vanuit Hotel Tristar kun je het winkelgebied bezoeken en heb je uiteraard de mogelijkheid om uitgebreid te winkelen. Iedere zaterdagochtend is er een markt in La Louvière. Verder is er een interessante bezienswaardigheid te bezichtigen. Dat zijn de vier scheepsliften die op vijftien autominuten van het hotel gelegen zijn. in de omgeving heb je de gelegenheid om te wandelen of een van de vele fietsroutes te volgen. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Museum Iancelevici of aan Centre de la gravure. Het restaurant biedt de mogelijkheid om van een heerlijk lunch of uitgebreid diner te genieten. Voor het gezellig drinken van een drankje is de cocktailbar de ideale plek. Verder is er een fitnesszaal aanwezig waar je aan je conditie kunt werken.

Jouw arrangement is inclusief

Fles cava
Romantische sfeer
Late check-out
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek
Oppervakte: 25 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, badjas, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, aparte WC, televisie, waterkoker, douche of bad, toegankelijkheid voor mindervaliden


Het hotel

Hotel Tristar (4*)
Hotel Tristar bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van La Louvière bij het winkelgebied Place Maugretout. Er zijn in totaal zeventwintig luxe kamers en suites beschikbaar die met een strak en modern interieur zijn ingericht. Vanuit Hotel Tristar kun je het winkelgebied bezoeken en heb je uiteraard de mogelijkheid om uitgebreid te winkelen. Iedere zaterdagochtend is er een markt in La Louvière. Verder is er een interessante bezienswaardigheid te bezichtigen. Dat zijn de vier scheepsliften die op vijftien autominuten van het hotel gelegen zijn. in de omgeving heb je de gelegenheid om te wandelen of een van de vele fietsroutes te volgen. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Museum Iancelevici of aan Centre de la gravure. Het restaurant biedt de mogelijkheid om van een heerlijk lunch of uitgebreid diner te genieten. Voor het gezellig drinken van een drankje is de cocktailbar de ideale plek. Verder is er een fitnesszaal aanwezig waar je aan je conditie kunt werken.


Adres

Place Maugrétout, 5, 7100, La Louvière, Wallonië, België, Henegouwen


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Pendelbus vliegveld
Aankomst vanaf 15:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, fles cava, romantische sfeer, late check-out, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting