Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4*

Amsterdam, Nederland Productnummer invullen : 334058
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 1
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 2
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 3
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 4
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 5
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 6
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 7
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 8
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 9
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 10
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 11
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 12
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 13
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 14
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 15
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 16
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 17
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 18
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 19
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 20
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 21
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 22
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 23
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 24
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 25
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 26
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 27
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* - 28
Bekijk diavoorstelling
Familieuitje in Amsterdam met een rondvaart door de grachten - 4* REF : 334058
-14%
vanaf 160 all-in / persoon in plaats van 187 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 09 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Maaltijd Volgens beschrijving
vanaf
160 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Familie suite + Cruise + Welkomstdrankje + Late check-out The Albus Amsterdam eerste CO2-neutrale hotel in Europa sinds juni 2017. The Albus is een, trendy vier sterren Superior design boutique hotel met 75 kamers met een perfecte ligging binnen de beroemde grachtengordel en op korte loopafstand van de Dam, leidseplein, het Rembrandtplein en de vele bekende musea. Dit hotel is een uitstekende keuze om deze bruisende en levendige stad te ontdekken, of je er nu bent voor zaken of voor je vrije tijd. Ervaar een buitengewone gepersonaliseerde service, dat wordt aangeboden door het professionele maar down-to-earth en vriendelijk personeel. Elke kamer in het Albus Hotel Amsterdam centrum is volledig ingericht met onder andere het nieuwste energiebesparend airco-systeem, een 32-inch flatscreen-tv, een in-room Illy machine met gratis cups, een kluis met oplader voor een laptop, gratis wifi, hemelse bedden gevoerd met hoogwaardig katoenen beddengoed, luxe matrassen gevuld met een combinatie van rubber / foam, knusse en grote kussens voor optimaal comfort en designstoelen, zodat je jezelf thuis kunt laten voelen. Je zult een gevoel van gelukzaligheid voelen bij het betreden van de prachtige badkamer. Voorzien van een 30 cm regendouche, luxe toiletartikelen zoals Malin & Goetz, zachte handdoeken en badjas. De wastafel-module is een uniek en speciaal ontworpen voor The Albus. Dit milieuvriendelijke en Green Key Gold-gecertificeerde hotel biedt kosteloze, snelle en veilige Wi-Fi in het hotel om je sociale netwerken te actualiseren of om je zorgeloos te laten werken. Senses restaurant serveert elke ochtend een 'Blissful ontbijt'. Begin de dag gezond en maak een keuze uit 2 warme gerechten, aangevuld met een glas Cava en een keuze uit diverse andere dranken. Reis met de trein en tram. Het treinstation bevindt zich in Schiphol onder de aankomsthal. Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station, deze vertrekt iedere 10 minuten. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je tram 24 nemen of er voor kiezen verder te reizen per TCA taxi, kosten circa euros25. Met tram 24 stap je uit bij de halte muntplein, tegen over the Albus. Tickets voor de trein zijn te koop op Schiphol en kosten circa euros6. Tickets voor de tram zijn verkrijgbaar in de tram, kosten euros3,20 en kunnen alleen met pin of creditcard betaald worden.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstdrankje
Late check-out tot 14u
Rondvaart per boot, 60.0 minuten (Een audiogids in 18 talen beschikbaar., lET OP: Het toegangsbewijs wordt 2 dagen van te voren verzonden naar het door jou aangegeven e-mailadres. Print het toegangsbewijs uit en overhandig deze bij aankomst., vertrektijden voor de boottocht zijn dagelijks van 9.00 - 22.00 )


De accommodatie:

Suite, familie
Oppervakte: 32 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, badjas, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie, douche of bad, bureau


Het hotel

Albus Hotel Amsterdam City Center (4*)
The Albus Amsterdam eerste CO2-neutrale hotel in Europa sinds juni 2017. The Albus is een, trendy vier sterren Superior design boutique hotel met 75 kamers met een perfecte ligging binnen de beroemde grachtengordel en op korte loopafstand van de Dam, leidseplein, het Rembrandtplein en de vele bekende musea. Dit hotel is een uitstekende keuze om deze bruisende en levendige stad te ontdekken, of je er nu bent voor zaken of voor je vrije tijd. Ervaar een buitengewone gepersonaliseerde service, dat wordt aangeboden door het professionele maar down-to-earth en vriendelijk personeel. Elke kamer in het Albus Hotel Amsterdam centrum is volledig ingericht met onder andere het nieuwste energiebesparend airco-systeem, een 32-inch flatscreen-tv, een in-room Illy machine met gratis cups, een kluis met oplader voor een laptop, gratis wifi, hemelse bedden gevoerd met hoogwaardig katoenen beddengoed, luxe matrassen gevuld met een combinatie van rubber / foam, knusse en grote kussens voor optimaal comfort en designstoelen, zodat je jezelf thuis kunt laten voelen. Je zult een gevoel van gelukzaligheid voelen bij het betreden van de prachtige badkamer. Voorzien van een 30 cm regendouche, luxe toiletartikelen zoals Malin & Goetz, zachte handdoeken en badjas. De wastafel-module is een uniek en speciaal ontworpen voor The Albus. Dit milieuvriendelijke en Green Key Gold-gecertificeerde hotel biedt kosteloze, snelle en veilige Wi-Fi in het hotel om je sociale netwerken te actualiseren of om je zorgeloos te laten werken. Senses restaurant serveert elke ochtend een 'Blissful ontbijt'. Begin de dag gezond en maak een keuze uit 2 warme gerechten, aangevuld met een glas Cava en een keuze uit diverse andere dranken. Reis met de trein en tram. Het treinstation bevindt zich in Schiphol onder de aankomsthal. Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station, deze vertrekt iedere 10 minuten. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je tram 24 nemen of er voor kiezen verder te reizen per TCA taxi, kosten circa €25. Met tram 24 stap je uit bij de halte muntplein, tegen over the Albus. Tickets voor de trein zijn te koop op Schiphol en kosten circa €6. Tickets voor de tram zijn verkrijgbaar in de tram, kosten €3,20 en kunnen alleen met pin of creditcard betaald worden.


Adres

Vijzelstraat , 49, 1017 HE, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Fietshuur, lift, wifi beschikbaar, restaurant(s), bar / Lounge, reiniging zonder vervuilende producten, handdoek/laken hergebruiksysteem, recycling systemen beschikbaar, organisch textiel, 100% rookvrij hotel, gebruik van hernieuwbare energiebronnen, eco-efficiënte verlichting, fietsen of elektrische voertuigen, biologische gerechten of menu´s, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed, recyclingprogramma voor printpapier


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Suite, familie, welkomstdrankje, late check-out tot 14u, rondvaart per boot

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting