Hotel Nova 3*

Amsterdam, Nederland Productnummer invullen : 265119
Hotel Nova 3* - 1
Hotel Nova 3* - 2
Hotel Nova 3* - 3
Hotel Nova 3* - 4
Hotel Nova 3* - 5
Hotel Nova 3* - 6
Hotel Nova 3* - 7
Hotel Nova 3* - 8
Hotel Nova 3* - 9
Hotel Nova 3* - 10
Hotel Nova 3* - 11
Hotel Nova 3* - 12
Hotel Nova 3* - 13
Hotel Nova 3* - 14
Bekijk diavoorstelling
Hotel Nova 3* REF : 265119
vanaf 407 all-in / persoon van Citytrip de 3 dagen / 2 nachten bij vetrek van Parijs 10 jan 2025
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+1 andere steden)
  • Maaltijd Volgens beschrijving
  • Slaapkamer
vanaf
407 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Ontbijt inbegrepen
  • TV

Samenvatting

Dit hotel ligt tussen de Dam en het Spui in het hart van Amsterdam, vlak bij de winkelstraat Kalverstraat, de Bijenkorf en de Magna Plaza, evenals diverse musea (Anne Frank Huis en het Historisch Museum) en de kleurrijke bloemenmarkt.


Ligging

Amsterdam, ook wel het 'VenetiC+ van het Noorden' genoemd, is vooral een geschiedenis van water en wereldbekende kanalen waarlangs je de stad kan ontdekken. Laat je verleiden door de zo typische architectuur, de geschiedenis, de prachtige groene zones, kortom, de magie van Amsterdam. Neem de tijd om deze hoofdstad op mensenmaat met de fiets te ontdekken: het beste vervoermiddel om de stad op authentieke wijze te bezoeken!
Amsterdam biedt voor elk wat wils! Wil je je amuseren ver weg van de drukke stad? Ga naar een van de parken van de stad, zoals het Vondelpark of de botanische tuin Hortus Botanicus. Voor de romantici onder ons is een wandeling langs de talrijke kanalen van de stad een echte aanrader. Voor de feestbeesten kan je in Amsterdam discotheken en bars ontdekken waar je tot in de vroege uurtjes kan feesten!
Hotel Nova 3* is gevestigd in een authentiek pand aan een gracht in hartje Amsterdam. Het hotel ligt tussen de Dam en het Spui, midden in het oude stadscentrum waar je het echte Amsterdam voelt en opnsuift de grachten, de imposante zeventiende-eeuwse gebouwen, de straatjes en overal hippe restaurants, trendy clubs en gezellige bruine cafC)s.
Het treinstation ligt op 5 minuten met de tram.

Accommodaties

Hotel Nova 3* telt 61 ruime kamers die allemaal zijn uitgerust met een comfortabele badkamer, satelliettelevisie, wifi en een minikoelkast.


Belangrijk:


Aankomst vanaf 14 uur, vertrek voor 11 uur
Overal in het hotel is gratis wifi.
Dit is een niet-rokerhotel
Bagageopslagruimte beschikbaar op eigen verantwoordelijkheid
Houd er rekening mee dat dit een historisch gebouw is en enkel toegankelijk is via een trap in de ingang, in de ontbijtzaal en in de gangen.

Restaurants en bars

Je start je dag met een rijk en gevarieerd ontbijtbuffet (tegen betaling), met verse en gezonde producten. Het hotel ligt pal in het centrum, te midden van talloze cafC)s en restaurants.


Aanbod en activiteiten

De faciliteiten en diensten zijn een receptie 24 uur/24, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Er is een betalende shuttlebus die van de luchthaven naar het hotel rijdt (volgens de dienstregeling).


Extra excursies te boeken voor vertrek

Optionele excursies zijn beschikbaar op de offerte pagina.

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Charter- of lijnvlucht naar Amsterdam heen en terug, rechtstreeks of met tussenlanding
- Verblijf in een standaard tweepersoonskamer voor de duur van het geselecteerde verblijf
- De luchthavenbelastingen die kunnen schommelen tussen 30 en 200b,


In deze prijs is niet inbegrepen

De transfers luchthaven/hotel/luchthaven
- Optionele verblijfsformules indien niet geselecteerd
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Optionele verzekeringen
- Excursies en uitgaven van persoonlijke aard
- De eventuele bagagekosten naargelang de luchtvaartmaatschappij


Nuttig om te weten

Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- Kindertarieven zijn van toepassing voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, die de kamer met twee volwassenen delen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, zal het toepasselijke tarief je worden meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en van de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variC+ren afhankelijk van het tijdsschema van luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er zullen je wel snacks en dranken worden aangeboden, die je betaalt aan de vliegtuigcrew (uitsluitend in cash en in euro).
- Volgens de regels van het internationale hotelwezen, zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur; huurwoningen vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet mits betaling van een toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kunt verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kunt of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.
- Tenzij anders aangegeven, zal de voertaal van de toeristische diensten Engels zijn
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.

- Dit aanbod kan niet worden gewijzigd en is niet terugbetaalbaar