Olympic Hotel 4*

Amsterdam, Nederland Productnummer invullen : 465584
Olympic Hotel 4* - 1
Olympic Hotel 4* - 2
Olympic Hotel 4* - 3
Olympic Hotel 4* - 4
Olympic Hotel 4* - 5
Olympic Hotel 4* - 6
Olympic Hotel 4* - 7
Olympic Hotel 4* - 8
Olympic Hotel 4* - 9
Olympic Hotel 4* - 10
Olympic Hotel 4* - 11
Olympic Hotel 4* - 12
Olympic Hotel 4* - 13
Olympic Hotel 4* - 14
Olympic Hotel 4* - 15
Olympic Hotel 4* - 16
Olympic Hotel 4* - 17
Olympic Hotel 4* - 18
Olympic Hotel 4* - 19
Olympic Hotel 4* - 20
Olympic Hotel 4* - 21
Olympic Hotel 4* - 22
Olympic Hotel 4* - 23
Olympic Hotel 4* - 24
Olympic Hotel 4* - 25
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Toegang tot de spa Amsterdam is een gezellige stad, in een symbiose tussen de rijke geschiedenis en moderne cultuur. Het Olympic Hotel vind zich daar perfect in terug, aan het water gelegen in een buurt naast het Vondelpark, omringt door antieke gebouwen. Het pand is in een minimalistische stijl gebouwd en is alleen al aan het zicht ontspannend. Loop je kamer in, laat je op je Kingsize bed ploffen, en kijk naar buiten. Daar zie je dan een van de vele Amsterdamse kanalen of het indrukwekkende Stadium en kom je onmiddellijk tot rust. Voordat je de stad gaat verkennen kun je even door je walk-in shower lopen en de lekkere zeepjes uitproberen. Amsterdam kun je onmogelijk met de auto bezoeken, de straatjes zijn er te smal voor. Daarom kun je je auto op de privéparkeerplaats veilig en overdekt achterlaten. Huur gewoon een fiets en cross door de stad, onder het Rijksmuseum door en langs de grachten. Daarnaast geven de spa en de fitness van het Olympic Hotel je de mogelijkheid om fit te blijven na alle kroketten en bitterballen. Vanuit het hotel ben je binnen enkele minuten fietsen op het museumkwartier, hier vind je o.a. het Stedelijk museum en kun je moderne kunst bewonderen. Ga daarna iets lekkers drinken in een bruin café in de buurt van het Leidseplein. 'S avonds is de legendarische Maloe Melo kroeg dé plek om te dansen met Rockabilly bandjes voor een unieke ervaring. Naast het drukke centrum waardeer je de rust en comfort in de Nederlandse sfeer.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa (Gun jezelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van de hottubs met uitzicht over het water, of in de ruime Finse sauna. , de fitness beschikt over een mix van moderne apparatuur en losse gewichten.)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 22 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, föhn, niet-roken kamer, kluis, televisie, waterkoker
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Olympic Hotel (4*)
Amsterdam is een gezellige stad, in een symbiose tussen de rijke geschiedenis en moderne cultuur. Het Olympic Hotel vind zich daar perfect in terug, aan het water gelegen in een buurt naast het Vondelpark, omringt door antieke gebouwen. Het pand is in een minimalistische stijl gebouwd en is alleen al aan het zicht ontspannend. Loop je kamer in, laat je op je Kingsize bed ploffen, en kijk naar buiten. Daar zie je dan een van de vele Amsterdamse kanalen of het indrukwekkende Stadium en kom je onmiddellijk tot rust. Voordat je de stad gaat verkennen kun je even door je walk-in shower lopen en de lekkere zeepjes uitproberen. Amsterdam kun je onmogelijk met de auto bezoeken, de straatjes zijn er te smal voor. Daarom kun je je auto op de privéparkeerplaats veilig en overdekt achterlaten. Huur gewoon een fiets en cross door de stad, onder het Rijksmuseum door en langs de grachten. Daarnaast geven de spa en de fitness van het Olympic Hotel je de mogelijkheid om fit te blijven na alle kroketten en bitterballen. Vanuit het hotel ben je binnen enkele minuten fietsen op het museumkwartier, hier vind je o.a. het Stedelijk museum en kun je moderne kunst bewonderen. Ga daarna iets lekkers drinken in een bruin café in de buurt van het Leidseplein. 'S avonds is de legendarische Maloe Melo kroeg dé plek om te dansen met Rockabilly bandjes voor een unieke ervaring. Naast het drukke centrum waardeer je de rust en comfort in de Nederlandse sfeer.


Adres

Ijsbaanpad , 12, 1076CV, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Fietshuur, bains à remous, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), spa, bagageopslag, privé parkeerplaats, tuin(en), bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 00:00
Vertrek tot 00:00 Voor 11:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, toegang tot de spa

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting