Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4*

België Productnummer invullen : 414461
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 1
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 2
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 3
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 4
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 5
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 6
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 7
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 8
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 9
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 10
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 11
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 12
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 13
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 14
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 15
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 16
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 17
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 18
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 19
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 20
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 21
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 22
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* - 23
Bekijk diavoorstelling
Veepee: ontspanning en rust aan de poorten van Brussel! - 4* REF : 414461
-19%
vanaf 97 all-in / persoon in plaats van 120 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 23 jul 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
vanaf
97 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Late check-out + Rit Een gloednieuw tophotel aan de rand van het Zoniënwoud: welkom in Hotel Dolce La Hulpe Brussels, rustig gelegen en toch niet ver van het centrum van Brussel. Als buren mag het hotel rekenen op het voorname gezelschap van het beroemde kasteel van La Hulpe en het domein Solvay, het belangrijkste congrescentrum van België. Alle kamers en suites zijn minimalistisch en stijlvol ingericht, voorzien van alle moderne comfort en hoogtechnologische snufjes. Het merendeel biedt uitzicht over het bos. In Dolce Wellness kan je gebruik maken van het zwembad, hamam, sauna en fitnesscentrum. Buiten kan je een balletje slaan op één van de tennisterreinen of conditie aanscherpen op de uitgestippelde joggingroute. Om volledig tot rust te komen is de spa enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar tussen 18:00 en 23:00. Op zoek naar een rustig en luxueus hotel waar je enerzijds geniet van de bosrijke omgeving en anderzijds van de nabijheid van de hoofdstad? Dan is viersterrenhotel Dolce La Hulpe Brussels jouw adres! BELANGRIJKE INFO: Bij check-in zal een garantie gevraagd worden van euros50 p.p. (cash of creditcard) om eventuele extra kosten te dekken die niet inbegrepen zijn in het pakket.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de wellness elke dag, 1.0 uren (Om volledige rust te garanderen zijn alleen volwassenen (18 jaar en ouder) toegestaan in de wellness na 18:00u., kinderen jonger dan 16 jaar toegestaan onder begeleiding van ouders., zwemkleding is verplicht., behandelingen en massages zijn beschikbaar met toeslag op voorafgaande reservering, het zwembad, de sauna en het stoombad zijn elke eerste donderdagochtend van de maand gesloten wegens onderhoud. )
Late check-out tot 14u
Rit (Routebeschrijving via QR-code, af te halen bij de receptie.)
Ontbijt Amerikaans (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 28 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, badjas, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie, waterkoker, slippers, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Dolce La Hulpe Brussels (4*)
Een gloednieuw tophotel aan de rand van het Zoniënwoud: welkom in Hotel Dolce La Hulpe Brussels, rustig gelegen en toch niet ver van het centrum van Brussel. Als buren mag het hotel rekenen op het voorname gezelschap van het beroemde kasteel van La Hulpe en het domein Solvay, het belangrijkste congrescentrum van België. Alle kamers en suites zijn minimalistisch en stijlvol ingericht, voorzien van alle moderne comfort en hoogtechnologische snufjes. Het merendeel biedt uitzicht over het bos. In Dolce Wellness kan je gebruik maken van het zwembad, hamam, sauna en fitnesscentrum. Buiten kan je een balletje slaan op één van de tennisterreinen of conditie aanscherpen op de uitgestippelde joggingroute. Om volledig tot rust te komen is de spa enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar tussen 18:00 en 23:00. Op zoek naar een rustig en luxueus hotel waar je enerzijds geniet van de bosrijke omgeving en anderzijds van de nabijheid van de hoofdstad? Dan is viersterrenhotel Dolce La Hulpe Brussels jouw adres! BELANGRIJKE INFO: Bij check-in zal een garantie gevraagd worden van €50 p.p. (cash of creditcard) om eventuele extra kosten te dekken die niet inbegrepen zijn in het pakket.


Belangrijk om te weten

Er zijn vele activiteiten mogelijk op de grasvelden en in het omliggende bos: tennis, fietsen, elektrisch fietsen, petanque, badminton, tafeltennis, basketbal, en nog veel meer. De uitrusting wordt tussen elke gast gedesinfecteerd
Kleine honden (maximaal 25 kg) zijn toegestaan in de deluxe kamers met houten vloer. Er is een niet-restitueerbare vergoeding van €20 per huisdier per nacht. Huisdieren zijn niet toegestaan in het zwembad, de Cinq Mondes Spa of in de eet- en drinkgelegenheden, met inbegrip van de restaurants en bars. Huisdieren mogen in geen geval zonder toezicht in de kamer achtergelaten worden. Alle honden moeten te allen tijde aangelijnd zijn in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en u bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan eigendommen en/of persoonlijk letsel veroorzaakt door uw huisdier.
Omleidingen :
Komende van de Ring R0 Zuid, neem een omleiding via afrit 26 en vervolgens de N253 richting Terhulpen. Volg de omleiding naar het kasteel van Terhulpen en ga verder op de Brusselsesteenweg (N275).
Komende van de Ring R0 Noord, neem de E411, doorrijden tot afrit 3 - Terhulpen Genval Overijse. Daar neemt u de Terhulpsesteenweg (N253) naar het centrum van Terhulpen. Volg de omleiding naar het kasteel van La Hulpe en ga verder op Brusselsesteenweg (N275).
Komende van de E411, doorrijden tot afrit 3 - Terhulpen Genval Overijse. Daar neemt u de Terhulpsesteenweg (N253) naar het centrum van Terhulpen. Volg de omleiding naar het kasteel van La Hulpe en ga verder op Brusselsesteenweg (N275).
Komende van La Hulpe center, geen verandering.


Adres

Chaussée de Bruxelles , 135, 1310, Terhulpen, Wallonië, België, Waals-Brabant


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, lift, wifi beschikbaar, tennisbaan, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, bagageopslag, binnenzwembad, tuin(en), bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte, reiniging zonder vervuilende producten, recycling systemen beschikbaar, 100% rookvrij hotel, gebruik van hernieuwbare energiebronnen, biologische zeepdispensers, fietsen of elektrische voertuigen, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed, herbruiken van water (bv. in de tuin), oplaadpunt voor elektrische auto's


Goed om te weten

Room service 24/7
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, toegang tot de wellness, late check-out tot 14u, rit , ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting