Weekend in Bretagne - 3*

Bénodet, Bretagne, Frankrijk Productnummer invullen : 303557
Weekend in Bretagne - 3* - 1
Weekend in Bretagne - 3* - 2
Weekend in Bretagne - 3* - 3
Weekend in Bretagne - 3* - 4
Weekend in Bretagne - 3* - 5
Weekend in Bretagne - 3* - 6
Weekend in Bretagne - 3* - 7
Weekend in Bretagne - 3* - 8
Weekend in Bretagne - 3* - 9
Weekend in Bretagne - 3* - 10
Weekend in Bretagne - 3* - 11
Weekend in Bretagne - 3* - 12
Weekend in Bretagne - 3* - 13
Weekend in Bretagne - 3* - 14
Weekend in Bretagne - 3* - 15
Weekend in Bretagne - 3* - 16
Weekend in Bretagne - 3* - 17
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Breng een romantisch weekend door aan zee, midden in de badplaats van Bédonet dat aan de archipel van de Glenan ligt. Het Armoric hotel ontvangt je met goede, comfortabele kamers met verzorgde inrichting. Het restaurant van het hotel serveert een traditionele keuken in een gezellige sfeer. Met name het menu uit de regio is een aanrader vanwege de talloze lokale producten die gebruikt worden. Voor wat meer romantiek kun je plaatsnemen in de bar met geweldige piano. Het hotel heeft overal voor gezorgd, je kunt zwemmen in een verwarmd zwembad (tijdens het seizoen) maar ook genieten met elkaar van het mooie terras met een goed glas wijn. Bédonet is een leuk plaatje met een centrum en een leuke oude haven. Het stadje biedt mooie wandelingen en vele andere activiteiten. Ook bevinden zich de stranden vlak in de buurt alwaar je verschillende watersporten kunt beoefenen. Bezoek de kerken van de stad en haar twee vuurtorens Pyramide en Coq. Hierdoor zal je zin krijgen om een boot te huren om de mooie eilanden te bezoeken zoals Glénan, sein, ouessant, molène, batz... Indien je op zoek bent naar wellness, dan kun je naar de thermen van de badplaats.

Jouw arrangement is inclusief

Aperitief
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 13 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie


Het hotel

Armoric Hôtel (3*)
Breng een romantisch weekend door aan zee, midden in de badplaats van Bédonet dat aan de archipel van de Glenan ligt. Het Armoric hotel ontvangt je met goede, comfortabele kamers met verzorgde inrichting. Het restaurant van het hotel serveert een traditionele keuken in een gezellige sfeer. Met name het menu uit de regio is een aanrader vanwege de talloze lokale producten die gebruikt worden. Voor wat meer romantiek kun je plaatsnemen in de bar met geweldige piano. Het hotel heeft overal voor gezorgd, je kunt zwemmen in een verwarmd zwembad (tijdens het seizoen) maar ook genieten met elkaar van het mooie terras met een goed glas wijn. Bédonet is een leuk plaatje met een centrum en een leuke oude haven. Het stadje biedt mooie wandelingen en vele andere activiteiten. Ook bevinden zich de stranden vlak in de buurt alwaar je verschillende watersporten kunt beoefenen. Bezoek de kerken van de stad en haar twee vuurtorens Pyramide en Coq. Hierdoor zal je zin krijgen om een boot te huren om de mooie eilanden te bezoeken zoals Glénan, sein, ouessant, molène, batz… Indien je op zoek bent naar wellness, dan kun je naar de thermen van de badplaats.


Adres

Rue de Penfoul, 3, 29 950, Bénodet, Bretagne, Frankrijk, Finistère


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, privé parkeerplaats, restaurant(s), tuin(en), buitenzwembad, bar / Lounge


Goed om te weten

Verwarmd zwembad van mei tot oktober
De receptie is van nov tot maart gesloten tussen12h30 en 15h30
Avondprogramma's op aanvraag
Aankomst vanaf 15:30 Voor 20:00
Vertrek tot 08:00 Voor 12:00


Kinderen

Speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, aperitief, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting