comfortabel citytripje naar Brugge - 4*

Brugge, België Productnummer invullen : 441994
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 1
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 2
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 3
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 4
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 5
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 6
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 7
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 8
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 9
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 10
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 11
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 12
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 13
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 14
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 15
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* - 16
Bekijk diavoorstelling
comfortabel citytripje naar Brugge - 4* REF : 441994
-30%
vanaf 65 all-in / persoon in plaats van 93 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 16 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
vanaf
65 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort twin kamer + Ontbijt + Proeverij Welkom in Le Bois de Bruges, een prachtig gerenoveerd 4-sterrenhotel gelegen in hartje Brugge, een stad met een uitgesproken middeleeuws karakter. Op een boogscheut van de Grote Markt vind je achter een pittoreske gevel Le Bois de Bruges. Maar het is vanbinnen dat het hotel pas echt blijk geeft van een onevenaarbaar gevoel voor elegantie. Via de inkomlounge kom je direct in hun ruime Restaurant Morningstar terecht met veel licht en warme kleuren, gevolgd door een verwarmd en overdekt terras met zicht op het grote plein 't Zand. Een ware onderdompeling in de stad. De functionele en volledig gerenoveerde kamers herbergen veel comfort met hedendaagse materialen en goede Ledverlichting. Er werd geopteerd voor een minimalistische look die garant staat voor een instant goed gevoel en een zalige nachtrust. Bij het ochtendgloren staat er een lekker ontbijt op u te wachten zodat uw energiepeil weer helemaal opgekrikt wordt. Profiteer van de frisse ochtenden om de stad te bewonderen vanop het Belfort, een monumentale toren van 83 meter hoog uit de 13de eeuw. Ga vervolgens op ontdekking in verschillende wijken vanuit het bijzondere perspectief dat haar mythische kanalen u aanbiedt tijdens een boottochtje ofwel tijdens een wandeling langs de kades. De Basiliek van het Heilige Bloed maakt deel uit van het UNESCO-werelderfgoed en is onovertroffen door de onuitgegeven mix van renaissance en gotische stijl. En vergeet tot slot de beroemde wafels niet te proeven, een wereldvermaarde culinaire traditie uit Brugge. Kom dus eens verblijven in Le Bois de Bruges en laat u betoveren door zoveel fascinerende plaatsen.

Jouw arrangement is inclusief

Proeverij
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Twin kamer, comfort
Hotelfaciliteiten: Koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, minibar, douche, televisie
ééNpersoonsbedden


Het hotel

Le Bois de Bruges (4*)
Welkom in Le Bois de Bruges, een prachtig gerenoveerd 4-sterrenhotel gelegen in hartje Brugge, een stad met een uitgesproken middeleeuws karakter. Op een boogscheut van de Grote Markt vind je achter een pittoreske gevel Le Bois de Bruges. Maar het is vanbinnen dat het hotel pas echt blijk geeft van een onevenaarbaar gevoel voor elegantie. Via de inkomlounge kom je direct in hun ruime Restaurant Morningstar terecht met veel licht en warme kleuren, gevolgd door een verwarmd en overdekt terras met zicht op het grote plein 't Zand. Een ware onderdompeling in de stad. De functionele en volledig gerenoveerde kamers herbergen veel comfort met hedendaagse materialen en goede Ledverlichting. Er werd geopteerd voor een minimalistische look die garant staat voor een instant goed gevoel en een zalige nachtrust. Bij het ochtendgloren staat er een lekker ontbijt op u te wachten zodat uw energiepeil weer helemaal opgekrikt wordt. Profiteer van de frisse ochtenden om de stad te bewonderen vanop het Belfort, een monumentale toren van 83 meter hoog uit de 13de eeuw. Ga vervolgens op ontdekking in verschillende wijken vanuit het bijzondere perspectief dat haar mythische kanalen u aanbiedt tijdens een boottochtje ofwel tijdens een wandeling langs de kades. De Basiliek van het Heilige Bloed maakt deel uit van het UNESCO-werelderfgoed en is onovertroffen door de onuitgegeven mix van renaissance en gotische stijl. En vergeet tot slot de beroemde wafels niet te proeven, een wereldvermaarde culinaire traditie uit Brugge. Kom dus eens verblijven in Le Bois de Bruges en laat u betoveren door zoveel fascinerende plaatsen.


Adres

Vrijdagmarkt, 5, 8000, Brugge, Vlaanderen, België, West-Vlaanderen


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, privé parkeerplaats, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 06:00 Voor 10:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, comfort, proeverij, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting