Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4*

Brussel, België Productnummer invullen : 352975
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 1
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 2
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 3
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 4
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 5
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 6
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 7
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 8
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 9
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 10
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 11
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 12
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 13
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* - 14
Bekijk diavoorstelling
Verblijf comfortabel in een bruisende buurt van brussel - 4* REF : 352975
vanaf 67 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 20 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
67 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Welkom in het B&B Hotel Bruxelles Centre Louise, een charmant 4-sterrenhotel in het stadscentrum van Brussel. Een idyllische locatie om het beroemde bruisende leven van de Europese hoofdstad te omarmen. Avant-garde musea, hoogstaande gastronomie en onvergetelijke avonden staan ​​op het programma voor een fantastisch verblijf. Het B&B Hotel Brussels Centre Louise legt de nadruk op eenvoud, zonder in te boeten aan stijl. Achter zijn gevel met uitgesproken lokale architectuur, toont het etablissement een festival van kleuren en designuitrusting in elk van zijn ruimtes. Van de lounge tot de bioscoop, tot de karaokezaal, je vindt er alles wat je nodig hebt om een ​​leuke tijd te beleven. De ruime kamers bieden een vrolijke sfeer met een onfeilbaar comfort. De inrichting toont een mooi gevoel voor detail, om het cocooning-effect te maximaliseren, zodat je moeiteloos in dromenland zal belanden. Als je wakker wordt, staat er een uitgebreid ontbijt klaar om de dag met een glimlach te beginnen. Begin je rondreis door Brussel met de prachtige Grote Markt in de historische wijk, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ga dan verder met het beroemde Atomium, een wereldberoemd wetenschapsmuseum, met name dankzij de meest verbazingwekkende en fascinerende architectuur. Aan het begin van de avond mag je een tussenstop in het Jubelpark niet missen, de echte groene long van de stad, een perfecte plek om je vakantie in stijl af te sluiten! Als je kiest voor B&B Hotel Brussels Centre Louise hoef je niets te missen van de geneugten van de Belgische hoofdstad.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 13 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche
Tweepersoonsbed


Het hotel

B&B Hotel Brussels Centre Louise (4*)
Welkom in het B&B Hotel Bruxelles Centre Louise, een charmant 4-sterrenhotel in het stadscentrum van Brussel. Een idyllische locatie om het beroemde bruisende leven van de Europese hoofdstad te omarmen. Avant-garde musea, hoogstaande gastronomie en onvergetelijke avonden staan ​​op het programma voor een fantastisch verblijf. Het B&B Hotel Brussels Centre Louise legt de nadruk op eenvoud, zonder in te boeten aan stijl. Achter zijn gevel met uitgesproken lokale architectuur, toont het etablissement een festival van kleuren en designuitrusting in elk van zijn ruimtes. Van de lounge tot de bioscoop, tot de karaokezaal, je vindt er alles wat je nodig hebt om een ​​leuke tijd te beleven. De ruime kamers bieden een vrolijke sfeer met een onfeilbaar comfort. De inrichting toont een mooi gevoel voor detail, om het cocooning-effect te maximaliseren, zodat je moeiteloos in dromenland zal belanden. Als je wakker wordt, staat er een uitgebreid ontbijt klaar om de dag met een glimlach te beginnen. Begin je rondreis door Brussel met de prachtige Grote Markt in de historische wijk, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ga dan verder met het beroemde Atomium, een wereldberoemd wetenschapsmuseum, met name dankzij de meest verbazingwekkende en fascinerende architectuur. Aan het begin van de avond mag je een tussenstop in het Jubelpark niet missen, de echte groene long van de stad, een perfecte plek om je vakantie in stijl af te sluiten! Als je kiest voor B&B Hotel Brussels Centre Louise hoef je niets te missen van de geneugten van de Belgische hoofdstad.


Belangrijk om te weten

De parking is afhankelijk van de beschikbaarheid en met een beperkt aantal plaatsen. De prijs is €20 en moet direct ter plaatse worden betaald.


Adres

Rue Paul Spaak , 15, 1000, Brussel, Brussels gewest, België


Hotelfaciliteiten

Lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, bagageopslag, privé parkeerplaats, tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 00:00
Vertrek tot 00:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting