Ontspan in een charmante residentie in Callian

Callian, Côte d'Azur, Frankrijk Productnummer invullen : 307042
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 1
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 2
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 3
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 4
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 5
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 6
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 7
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 8
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 9
Ontspan in een charmante residentie in Callian - 10
Bekijk diavoorstelling
Ontspan in een charmante residentie in Callian REF : 307042
vanaf 30 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 29 mrt 2024
Betaal in 3X*
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Maaltijd Volgens beschrijving
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving
vanaf
30 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Samenvatting

Standaard studio Breng een weekend door als kasteelheer tijdens een weekend in Callian, op enkele kilometers van de Mediterrane kust. Callian is een charmant dorpje in de Var dat verborgen tussen de heuvels ligt en vlakbij het Esterel gebergte. Het Château de Camiole dat vlakbij Fayence ligt, ontvangt haar gasten op een 30 tal kilometers van Cannes in haar domaine van 7 hectaren. De kamers zijn zeer goed en naar de maatstaven van het etablissement. Ze zijn voorzien van al het moderne comfort om te zorgen voor een volledige rust en ontspanning. Vanuit de kamer kijk je uit over de mooie velden, bergen, wijnranken, olijfboomgaarden of zelfs het dorpje. Ter plaatse zijn er meerdere restaurants beschikbaar die je een zonnige keuken voorlegt alwaar je uit verschillende formules kunt kiezen. Het geheel heeft een eigen watergedeelte met Spa en buiten zwembaden en peddelmogelijkheden (tijdens het zomerseizoen). Geniet tevens van de jeu de Boules baan. Callian is uitstekend voor mooie wandeltochten door de kleine straatjes die naar het kasteel van het dorp leiden. Dit kasteel met haar torens dateert uit de 12de en 13de eeuw. Vanaf de kerkplaats kun je heerlijk kijken over de Tanneron en Esterel gebergtes. Vlakbij bevindt zich tevens het dorpje Tourettes dat uitkijkt over de gehele vallei.

Jouw arrangement is inclusief

Algemene informatie (Borg 300 € (Villa 8 personen, 600€). eindschoonmaak: 2 personen, 40€; 4 personen, 50€; 6 personen, 60€; 8 personen, 80€, een borgsom en schoonmaakkosten moeten ter plaatse worden betaald, afhankelijk van de gekozen accommodatie. )


De accommodatie:

Studio, standaard
Oppervakte: 21 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, gratis en onbeperkte Wifi, keukenhoek, niet-roken kamer, televisie, douche of bad
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Vacancéole - Le Domaine de Camiole
Breng een weekend door als kasteelheer tijdens een weekend in Callian, op enkele kilometers van de Mediterrane kust. Callian is een charmant dorpje in de Var dat verborgen tussen de heuvels ligt en vlakbij het Esterel gebergte. Het Château de Camiole dat vlakbij Fayence ligt, ontvangt haar gasten op een 30 tal kilometers van Cannes in haar domaine van 7 hectaren. De kamers zijn zeer goed en naar de maatstaven van het etablissement. Ze zijn voorzien van al het moderne comfort om te zorgen voor een volledige rust en ontspanning. Vanuit de kamer kijk je uit over de mooie velden, bergen, wijnranken, olijfboomgaarden of zelfs het dorpje. Ter plaatse zijn er meerdere restaurants beschikbaar die je een zonnige keuken voorlegt alwaar je uit verschillende formules kunt kiezen. Het geheel heeft een eigen watergedeelte met Spa en buiten zwembaden en peddelmogelijkheden (tijdens het zomerseizoen). Geniet tevens van de jeu de Boules baan. Callian is uitstekend voor mooie wandeltochten door de kleine straatjes die naar het kasteel van het dorp leiden. Dit kasteel met haar torens dateert uit de 12de en 13de eeuw. Vanaf de kerkplaats kun je heerlijk kijken over de Tanneron en Esterel gebergtes. Vlakbij bevindt zich tevens het dorpje Tourettes dat uitkijkt over de gehele vallei.


Adres

Route de Fayence, 991, 83440, Callian, Provence, Frankrijk, Var


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, bains à remous, terras, wifi beschikbaar, fitness centrum, hammam, restaurant(s), spa, buitenzwembad, sauna


Goed om te weten

Mini club voor de kinderen
Mountainbikes zijn ter plaatse te huur
Aankomst vanaf 15:00 Voor 20:00
Vertrek tot 08:00 Voor 10:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Studio, standaard, algemene informatie

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting