Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4*

Productnummer invullen : 534551
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 1
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 2
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 3
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 4
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 5
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 6
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 7
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 8
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 9
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 10
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 11
Citytrip en comfort verblijf in Amstelveen (2 nachten) - 4* - 12
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Groene minivakantie in de Ardennen
-34%
, Nord & Est, Frankrijk
Vertrek op 02/06/2024 Zonder vervoer
Groene minivakantie in de Ardennen 2 dagen / 1 nacht Volgens beschrijving
vanaf 27all-in
/pers.
in plaats van 41
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort twin kamer + Ontbijt Het Best Western Plus Amstelveen is een moderne accommodatie in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam. Het is een imposant gebouw met een eigentijdse en zorgvuldige decoratie en de kamers zijn comfortabel en kleurrijk. Niets ontbreekt aan deze prachtige geklimatiseerde interieurs waardoor u zich volledig thuis zult voelen. Het hotel beschikt over een fitnessruimte om even lekker te sporten en een bar en terras om aan het eind van de dag tot rust te komen. En u hebt veel energie nodig om alle bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken! Waarom begint u niet met een lange wandeling of fietstocht door het Amsterdamse Bos, die recreatieve groene long in de buurt van het hotel? Bezoek Amstelveen, een van de groenste steden van het land, ideaal voor een dagje in de buitenlucht. En als traktatie voor de ogen en neus bezoekt u de Bloemenveiling Aalsmeer, de grootste bloemenmarkt ter wereld! Welkom bij Best Western Plus Amstelveen voor een lang rustig weekend in de groenste stad van Europa.

Jouw arrangement is inclusief

Cobra Museum, 1.0 dagen
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Twin kamer, comfort
Oppervakte: 23 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie, waterkoker, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Best Western Plus Amstelveen (4*)
Het Best Western Plus Amstelveen is een moderne accommodatie in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam. Het is een imposant gebouw met een eigentijdse en zorgvuldige decoratie en de kamers zijn comfortabel en kleurrijk. Niets ontbreekt aan deze prachtige geklimatiseerde interieurs waardoor u zich volledig thuis zult voelen. Het hotel beschikt over een fitnessruimte om even lekker te sporten en een bar en terras om aan het eind van de dag tot rust te komen. En u hebt veel energie nodig om alle bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken! Waarom begint u niet met een lange wandeling of fietstocht door het Amsterdamse Bos, die recreatieve groene long in de buurt van het hotel? Bezoek Amstelveen, een van de groenste steden van het land, ideaal voor een dagje in de buitenlucht. En als traktatie voor de ogen en neus bezoekt u de Bloemenveiling Aalsmeer, de grootste bloemenmarkt ter wereld! Welkom bij Best Western Plus Amstelveen voor een lang rustig weekend in de groenste stad van Europa.


Adres

Grutterij 5, 1185ZT, Amstelveen, Noord-Holland, Nederland


Hotelfaciliteiten

Fietshuur, openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, privé parkeerplaats, fitness centrum, bagageopslag, bar / Lounge, reiniging zonder vervuilende producten, handdoek/laken hergebruiksysteem, 100% rookvrij hotel, eco-efficiënte verlichting, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 00:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Twin kamer, comfort, cobra Museum, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting